Psycho_Warhead Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, jerry banana said: Κατα τη ταπεινή μου γνώμη δεν είναι μεγάλο mmo και ούτε πρόκειται να γίνει για τους εξείς λόγους: 1oν εξαιρετικα κακό παιχνίδι όσο αναφορά τους υπολογιστές γιατι δεν τρέχει καλα ακόμη και σε καλά συστήματα Όταν λες ''καλά συστήματα'' ; Στο άρθρο του John(DSOG) γράφει τα εξής: Sea of Thieves PC Performance Analysis ''In conclusion, Sea of Thieves performs great on the PC platform. The game does not require a high-end PC system in order to be enjoyed, and we did not notice any mouse acceleration or smoothing issues. There are also proper mouse+keyboard on-screen indicators as you’d expect from a PC game. It’s not perfect as we still can’t figure out what was causing our GPU to be underused in some scenes (again our guess is the increased drawcalls that cannot be handled ideally by the DX11 API but as we’ve said, this is just an assumption), so Rare will have to take a look and improve things.'' Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από Psycho_Warhead
drakoulis Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, steven.grk είπε Προς τον αρθρογραφο το game ολοκληρο το gaming community το εχει καταδικασει . Εχει παρει απο τα χειροτερα reviews που ηταν δυνατον δεδομενων των προσδοκιων και δεν εχει κανεναν απολυτως σκοπο , καμια ουσια , μηδεν ανταγωνισμο και κανετε λογο για το ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ mmo ? Οχι πουθενα δεν ακουγεται αυτο , ολοι γελανε ( εκτος αν αναφερεστε σε προ κυκλοφοριας του προσδοκιες που θα ταν αστειο εκ μερους σας ) . Αρθρα σαν αυτο διωχνουν gamer αναγνωστες του site . Κριμα γιατι καποτε ειχε λογο το site ( το οτι mmo αυτη τη στιγμη προς συγκριση που μπορει να χτυπησει το game ειναι τα fortnite και το παρατημενο απο ολους pubg με ξεπερναει ελληνιστικοhype 10 χρονια πισω και στα news ) Όχι και παρατημένο το pubg πρώτο σε πωλήσεις είναι στο steam επι μονίμου βάσεως, εντάξει κάποιοι που τα έπιναν άσχημα το άφησαν είναι αλήθεια αλλά και το twitch παίζει ρόλο με τα bot viewers και τους streamers που τα παίρνουν, είναι σχετικά δύσκολο και φυσικά όχι τζάμπα όπως το fortnite.
linaki_ath Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Πλήρως αδιάφορο όπως και τα αναφερόμενα PUBG & Fortnite. Κρίμα που ασχολούνται με τέτοια παιχνίδια :/ και 2ο κρίμα το γεγονός ότι δύσκολα θα δούμε ΚΑΛΟ mmo. 2 1
comfuzio Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, linaki_ath είπε Πλήρως αδιάφορο όπως και τα αναφερόμενα PUBG & Fortnite. Κρίμα που ασχολούνται με τέτοια παιχνίδια :/ και 2ο κρίμα το γεγονός ότι δύσκολα θα δούμε ΚΑΛΟ mmo. +10000000
pollop Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Σαν παλιος και με αγαπη για την ultimate(play the game) και υστερα rare ,περιμενα το game πως και πως, δεδομενο οτι η εταιρεια ειχε πολυ καιρο να βγαλει παιχνιδι.Επαιξα το λοιπον την beta και πραγματικα δεν βρηκα τιποτα να με κρατισει στο παιχνιδι, μπορει επιδη δεν εχω ον λαιν φιλους για να παιξω, δεν ξερω, πραγματικα ηθελα να μου αρασει το παιχνιδι, αλλα δεν....ενα μεγαλο κριμα λοιπον απο εμενα και παμε για αλλα... Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από pollop
jerry banana Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Όταν λες ''καλά συστήματα'' ; Στο άρθρο του John(DSOG) γράφει τα εξής: Sea of Thieves PC Performance Analysis ''In conclusion, Sea of Thieves performs great on the PC platform. The game does not require a high-end PC system in order to be enjoyed, and we did not notice any mouse acceleration or smoothing issues. There are also proper mouse+keyboard on-screen indicators as you’d expect from a PC game. It’s not perfect as we still can’t figure out what was causing our GPU to be underused in some scenes (again our guess is the increased drawcalls that cannot be handled ideally by the DX11 API but as we’ve said, this is just an assumption), so Rare will have to take a look and improve things.'' Παντως στο youtube οσοι το παιζουν και με 1080 κλπ εχουν shatering klp
~Palpatin~ Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 5-6 φορές το 10 ευρώ μέσα στο άρθρο με bold και συγκρίσεις με άσχετα για το είδος παιχνίδια. Good job. Πάω να πάρω τώρα μια συνδρομή. NOT! 2
Iamthagod Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Είναι και η τιμή του που είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ, πέρα των άλλων. Επίσης όσο αφορά το Fortnite, πραγματικά απορώ πως αρέσει σε τόσο κόσμο... Ίσως γέρασα και εγώ και δε μου κινεί το παραμικρό ενδιαφέρον... 2
PantKo Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, Iamthagod είπε Είναι και η τιμή του που είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ, πέρα των άλλων. Επίσης όσο αφορά το Fortnite, πραγματικά απορώ πως αρέσει σε τόσο κόσμο... Ίσως γέρασα και εγώ και δε μου κινεί το παραμικρό ενδιαφέρον... δεν εχω παρει το pubg...χωρις λοιπον να εχω παιξει κανενα απο τα 2 ειπα να κατεβασω να δω το φορτναιτ...Ενα χαλι και μισο.Πριν κατι μερες κατεβασα στο κινητο το pubg android και μου αρεσε τοσο πιο πολυ που τωρα λεω να παρω το pubg στο pc. Δεν ξερω γιατι ο κοσμος συγκρινει αυτα τα games με τα μμο κτλπ..Εγω τα εχω στην κατηγορια lol,bf4 κτλπ.Οποτε γουσταρεις και βαριεσε μπαινεις και παιζεις.Τα μμο και τα mmorpg ειναι αλλου ειδους games.Θα μπεις με την παρεα και θα κανεις καριερα.
mindtrapper Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Είναι αυτό το τελευταίο άρθρο στο Insomnia.gr με ρητορικό ερώτημα για τίτλο; 1
valkon Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Και συνεχίζει να μην έχει ναυαρχίδες η microsoft.
papageorge007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Ωραίο παιχνιδάκι, αλλά όχι και "μεγάλο MMO". Καλό είναι για να περνάει ευχάριστα η ώρα, ειδικά αν παίζεις μαζί με τα φιλαράκια σου. Έχει χαβαλέ, αλλά δεν έχει κάποιο σκοπό, δεν σε παρακινεί να ξαναπαίξεις και είναι αρκετά "φτωχό". 1
yokki Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 10 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Τι είναι το ''shatering'' ? σαν το stuttering πρέπει να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα