Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους,

Ετοιμαζομαι να φτιαξω το νεο μου PC και θα ηθελα μια βοηθεια πανω σε αυτο με το budget που εχω να διαθεσω.Αυτα που εχω ειναι κουτι και τροφοδοτικο το οποιο πιστευω θα κανει την δουλεια αν και για αυτο θελω να ρωτησω αργοτερα με τις προτασεις που μπορειτε να μου προτεινετε.Λοιπον εχουμε και λεμε.

Ποσό που διαθέτουμε : 600Ε

Χρήση υπολογιστή :Περισσοτερο για gaming αλλα και για multi media ταινιες κτλπ.

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη?  Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.Εχω μια οθονη απο το παλιο μου PC αλλα δεν νομιζω να χρησιμοποιησω αυτην οποτε ναι ισως και μια οθονη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?    Οχι

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).    Θεσσαλονικη

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?   Διαφορετικα δεν υπαρχει θεμα

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Μπορω και εγω.

Ευχαριστω για τον χρονο σας μαγκες.

Δημοσ.

δηλαδη μεσα στα 600 και οθονη και μιλαμε για gaming συστημα? 

τι παιχνιδια? γιατι το μπατζετ ειναι τραγελαφικο (αφου βγαζω 100-150 για οθονη 24'')

τι να παιξεις με ανυπαρκτο μπατζετ...δεν μαζευεις 200-300 ακομη και να πας σε νεο συστημα απο σεπτεμβρη που θα εχουμε καλυτερες τιμες σε vga,ραμ ?

αυτο προτεινω υπομονη να βγει το καλοκαιρι

• Like 1
Δημοσ.

Αρχικά γράψε μας ποιο είναι το τροφοδοτικό και το κουτί σου, να δούμε αν αξίζει να χρησιμοποιηθούν στο νέο σύστημα. Από εκεί και πέρα, έχει δίκιο ο 3DJIN, αν θέλεις κυρίως gaming σύστημα για να παίζεις σύγχρονους απαιτητικούς τίτλους (witcher 3, battlefield 1, ghost recon, far cry 5, Pubg κτλ) σε αυτό το budget δεν γίνεται δουλειά ειδικά απ'την στιγμή που περιλαμβάνεται και οθόνη. Καλύτερα να μαζέψεις ένα 300άρι ακόμη για να αγοράσεις ένα δυνατό σύστημα με ανεξάρτητη κάρτα γραφικών κτλ.

Άν όμως σε ενδιαφέρει το ελαφρύ gaming (δηλαδή παιχνίδια τύπου LoL, WoW, CS:GO κτλ) τότε η παρακάτω σύνθεση θα σε καλύψει (η οποία έχει καινούργιο κουτί και τροφοδοτικό, όλα).

Από visionstudio.gr Θεσσαλονίκης, κάνουν συναρμολόγηση.

vision.jpg

Δημοσ.

καλησπερα και ευχαριστω για της απαντησεις αρχικα: Οθονη εχω απο τον παλιο υπολογιστη μια μικρη ομως 19" με την οποια μπορω να βολευτω αμα χρειαστει με αυτο το badget που ανεφερα να βγει χωρις την οθονη επειτα για το τροφοδοτικο εχω το συγκεκριμενο: Recom Power Engine 450 plus ii. Η αληθεια ειναι οτι ποιο πολυ θα με ενοιαζε να παιζει καπως καλα τα καινουργια games τυπου far cry,ac origins κτλπ εκει εστιαζω περισσοτερο και σε παιχνιδι τυπου pubg ας πουμε.

Δημοσ.

καινουργια games με αυτα τα λεφτα παιζεις...με κονσολα,παρε ps ή xbox και καθαρισες

να ελεγες κανα lol να λεγαμε ενταξει αλλα farcry και origins θα ειναι τοσο αθλια που δεν συμφερει ,πιο ομορφα θα φαινονται στην κονσολα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...