Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από τον χειμώνα θα στήσω έναν καινούργιο υπολογιστή με μέτριες προς καλές επιδόσεις και θέλω και μια καινούργια οθόνη. Αν η οθόνη έχει και displayport αλλά και hdmi μπορώ να συνδέσω στην μια το pc και στην άλλη το ps4? Βασικά είναι κάτι τέτοιο δυνατών και πως θα αλλάζει το σήμα από το pc στο ps4 και με τον ήχο τι παίζει; Η κάρτα γραφικών θα είναι κάποια 1060 ίσος 1070 ανάλογος τις τότε τιμές, σηκώνουν αυτές 2κ; Ο υπολογιστής θα κάνει γενικά τα πάντα από ίντερνετ σε σειρές και ταινίες και gaming. Τι προτάσεις υπάρχουν σε αυτό το εύρος τιμής ( γενικά δεν είναι πολύ απαιτητικός χρήστης με hd ready tv είμαι τώρα για οθόνη).

Δημοσ.

αδερφέ λες από χειμώνα και έχουμε Απρίλιο δεν νομίζεις ότι είναι λίγο νωρίς  για να ψάξεις οθόνη ? το πιο πιθανόν τότε είναι να πάρεις άλλη κάρτα και γενικά άλλα κομμάτια από ότι σκέφτεσαι.

Δημοσ.

Καλησπερα ! Εγω εχω την AOC G2460VQ6 και την χρησιμοποιω στον σταθερο και αλλοτε στο ps4 και δεν μου εχει παρουσιαστει καποιο προβλημα . Μια επιλογη ομως για ταεφτα που δινεις ειναι η AOC G2460PF για την αποδοση των 144Hz . Αλλα οπως ειπε και πανω ο Virus200 , ειναι καπως νωρις , περιμενε μεχρι το καλοκαιρι και δες το τοτε

Δημοσ.

Βασικά το διατύπωσα λάθος από τώρα θα ξεκινήσω να τον στήνω και τον χειμώνα θα ολοκληρωθεί με την κάρτα γραφικών τότε. Σιγά σιγά ξεκινάω από τώρα με τον 8700κ. Μιας και είπα ότι δεν είμαι πολύ απαιτητικός χρήστης δεν νομίζω μέχρι τον χειμώνα να βγει κάποια οθόνη που να με κάνει να νιώσω ότι έκανα λάθος επιλογή.

Δημοσ.

Εγω παντως θα παραμεινω στο σχολιο που εχω αφησει...Αυτες ειναι οι προτιμησεις οι δικες μου και ελπιζω να συμβαδιζουν με τις δικες σου προτιμησεις!! Ελπιζω να φανηκα χρησιμος peace :)

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι οτι δεν την ήξερα την aoc και οι κριτικές που διάβασα για τα δυο μοντέλα είναι άριστες. Η διάφορα των 100 ευρώ περίπου είναι τα 144hz; Έχεις κάποια γνώμη για τις Dell P2417H, Dell UltraSharp U2417H, LG 27MP59G-P ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...