Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, maria020 είπε

Θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας .. Το φοριυμ που σας ειπα οτι εφτιαξα δεν το αλλαξα σε blog ακομα... Σκεφτομαι μηπως το αφησω ετσι..

Αλλα θελω να ρωτησω βγαινουν καποιες διαφημισεις χωρις εγω να τις εχω βαλει και με κατηγορουν οτι πληρωνομαι κι ολας . Βασικα ειναι ενα ατομο που εχει λυσσαξει !

μπορω να κανω κατι ?

Και αντε να το αποδειξω :unsure:

Απο τη στιγμή που έχεις επιλέξει το δρόμο του δωρεάν στο δωρεάν δε νομίζω πως μπορείς να το αποφύγεις... :rolleyes:

• Thanks 1
Δημοσ.

Προσωπικά πάντα ήμουν υπέρ των forum για το βασικότερο λόγο οτι έχουν δομή κα δεν είναι ένας αχταρμάς.Όλα σε κατηγορίες και υποκατηγορίες , χωρίς να χάνεσαι και πάντα εύκολα στο να βρεις αυτό που ψάχνεις.Απεναντίας τα κάθε είδους blog,facebook κλπ με μπέρδευαν αρκετά και με ξένιζε η άναρχη και χύμα (κατ εμέ) δομή τους.

Μια πρώτη εντύπωση του forum που δεν μου άρεσε ήταν οι κλειδωμένες κατηγορίες.Πολλές φορές όταν ανακαλύπτω κάποιο καινούριο forum που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον , μπαίνω στις κατηγορίες του και διαβάζω για αρκετό καιρό και μόλις μου δημιουργηθεί η ανάγκη να μοιραστώ κάτι , μπαίνω στη διαδικασία της εγγραφής.Αν δω κλειδωμένες κατηγορίες δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω εγγραφή , ούτε καν με fake e-mail στοιχεία.Πιστεύω είναι αποτρεπτικό για κάποιον ένα τέτοιο forum συν οτι δεν δείχνει όμορφο όταν σε "εξαναγκάσει" κάποιος να κάνεις εγγραφή.Αν και εντελώς άλλη κατηγορία . μου θυμίζει κάποια online eshop που για να δεις τα μεταφορικά που χρεώνουν σε βάζουν πρώτα στο τρυπάκι να κάνεις την εγγραφή.Και όταν υπάρχουν εκεί έξω τόσα άλλα eshop που δεν χρειάζονται καν εγγραφή , καταλαβαίνεις την αναγνωρισιμότητα που θα έχει.

Επίσης για μένα η επιτυχία ενός forum έχει πρωτίστως να κάνει με την αυθεντικότητα του περιεχομένου του.Εαν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις αντιγραφές άρθρων από εδώ και από εκεί και να το πασπαλίσεις και με μερικές απόψεις σου επι του θέματος , δεν νομίζω να έχεις τόσο επιτυχία.Τα ίδια άρθρα όταν τα βρίσκεις με ένα απλό google search σε ένα κάρο site , δεν έχει και τόσο σημασία να καθήσεις να φτοιάξεις ένα forum για να τα συγκεντρώσεις.Μπορεί για μερικούς ακόμα και αυτό να είναι χρήσιμο , δεν αντιλέγω αλλά αυθεντικό με την έννοια οτι δεν θα το βρεις αλλού , δεν θα είναι.

Δημοσ.

@tarantules  σε ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου και τις αποψεις σου ! Ηδη εχω κανει καποιες διορθωσεις όπως αυτο που ανεφερες  για τις .κλειδωμένες κατηγορίες. Ο σκοπος μου ηταν να προστατεψω προσωπικα δεδομενα των μελων . Ομως απο την αλλη ενας επισκεπτης δεν μπορει να δει το περιεχομενο και ναι αυτο ισως ειναι λιγο ασχημο!

Παντα λαμβανω υπόψιν μου αυτα που μου λετε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...