AllNatural Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια, Εφτιαξα account στο amazon.uk και προσπαθησα να κανω μια αγορα με χρεωστική καρτα alpha bank. Μου εκαναν την κλασσικη χρεωση της 1 λιρας για ταυτοποιηση του λογαριασμου αλλα εκει πρεπει να κολλησε η υποθεση γιατι μου στειλαν σημερα mail με τιτλο Your payment has been declined ενώ υπαρχουν λεφτα μέσα στην καρτα-λογαριασμο (δεν τραβηξαν το ποσο για το προιον που εχω παραγγείλει). Μηπως εχετε καποια συμβουλη σε οποιον πρεπει να απευθυνθώ ή πως να κινηθω?? Edit. Το 1,17 ευρώ που εχει δεσμευσει το αμαζον εμφανιζεται στο e-banking στην κατηγορια προβλεψεις. Επεξ/σία 11 Απριλίου 2018 από AllNatural
antbyron Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Γιατί δεν παίρνεις στην τράπεζα να μιλήσεις; Και με το chat του amazon μίλα. Πιστεύω θα βγάλεις άκρη. 2
kormos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, AllNatural είπε Καλησπερα παιδια, Εφτιαξα account στο amazon.uk και προσπαθησα να κανω μια αγορα με χρεωστική καρτα alpha bank. Μου εκαναν την κλασσικη χρεωση της 1 λιρας για ταυτοποιηση του λογαριασμου αλλα εκει πρεπει να κολλησε η υποθεση γιατι μου στειλαν σημερα mail με τιτλο Your payment has been declined ενώ υπαρχουν λεφτα μέσα στην καρτα-λογαριασμο (δεν τραβηξαν το ποσο για το προιον που εχω παραγγείλει). Μηπως εχετε καποια συμβουλη σε οποιον πρεπει να απευθυνθώ ή πως να κινηθω?? Edit. Το 1,17 ευρώ που εχει δεσμευσει το αμαζον εμφανιζεται στο e-banking στην κατηγορια προβλεψεις. Η χρεωστική ήταν AMEX? VISA? MASTERCARD? 1
Prof_Chaos Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 το ημερησιο όριο σου είναι επαρκες για αγορές μεσω internet;
AllNatural Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2018 Mastercard, η αγορα ειναι της ταξης των 32 ευρω οποτε δεν νομιζω να είναι θεμα οριου. Θα μιλησω αυριο με την τραπεζα γιατι μαλλον εκει ειναι το προβλημα.
Prof_Chaos Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Δημοσ. 12 Απριλίου 2018 Ναι μάλλον στην μπλοκαραν μιλά μαζί τους . Προχθές προσπαθούσα κι εγώ αλλά με Εθνική να κάνω αγορά από amazon.it και με μπλόκαρε χωρίς λόγο. Κάλεσα και το έφτιαξαν. 1
kormos Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Στις 4/11/2018 στις 11:58 ΜΜ, AllNatural είπε Mastercard, η αγορα ειναι της ταξης των 32 ευρω οποτε δεν νομιζω να είναι θεμα οριου. Θα μιλησω αυριο με την τραπεζα γιατι μαλλον εκει ειναι το προβλημα. Τελικά έβγαλες άκρη;
AllNatural Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Καλησπερα σε ολους, τελικως μιλησα με την τραπεζα και λυθηκε το θεμα αμεσως και ολα πηγαν πολυ καλα ευχαριστω για τις απαντησεις σας. ΥΓ. Αργησα λιγο να απαντησω λογω φορτωμενου προγραμματος αλλα επειδη περιμενα να ερθει και το πακετο για να δωσω ολοκληρωμενη απαντηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα