Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα παιδια,

Εφτιαξα account στο amazon.uk και προσπαθησα να κανω μια αγορα με χρεωστική καρτα alpha bank. Μου εκαναν την κλασσικη χρεωση της 1 λιρας για ταυτοποιηση του λογαριασμου αλλα εκει πρεπει να κολλησε η υποθεση γιατι μου στειλαν σημερα mail με τιτλο Your payment has been declined ενώ υπαρχουν λεφτα μέσα στην καρτα-λογαριασμο (δεν τραβηξαν το ποσο για το προιον που εχω παραγγείλει). Μηπως εχετε καποια συμβουλη σε οποιον πρεπει να απευθυνθώ ή πως να κινηθω??

Edit. Το 1,17 ευρώ που εχει δεσμευσει το αμαζον εμφανιζεται στο e-banking στην κατηγορια προβλεψεις.

Επεξ/σία από AllNatural
Δημοσ.
2 ώρες πριν, AllNatural είπε

Καλησπερα παιδια,

Εφτιαξα account στο amazon.uk και προσπαθησα να κανω μια αγορα με χρεωστική καρτα alpha bank. Μου εκαναν την κλασσικη χρεωση της 1 λιρας για ταυτοποιηση του λογαριασμου αλλα εκει πρεπει να κολλησε η υποθεση γιατι μου στειλαν σημερα mail με τιτλο Your payment has been declined ενώ υπαρχουν λεφτα μέσα στην καρτα-λογαριασμο (δεν τραβηξαν το ποσο για το προιον που εχω παραγγείλει). Μηπως εχετε καποια συμβουλη σε οποιον πρεπει να απευθυνθώ ή πως να κινηθω??

Edit. Το 1,17 ευρώ που εχει δεσμευσει το αμαζον εμφανιζεται στο e-banking στην κατηγορια προβλεψεις.

Η χρεωστική ήταν AMEX? VISA? MASTERCARD?

• Like 1
Δημοσ.

Mastercard, η αγορα ειναι της ταξης των 32 ευρω οποτε δεν νομιζω να είναι θεμα οριου. Θα μιλησω αυριο με την τραπεζα γιατι μαλλον εκει ειναι το προβλημα.

Δημοσ.

Ναι μάλλον στην μπλοκαραν μιλά μαζί τους .

Προχθές προσπαθούσα κι εγώ αλλά με Εθνική να κάνω αγορά από amazon.it και με μπλόκαρε χωρίς λόγο.

Κάλεσα και το έφτιαξαν.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 4/11/2018 στις 11:58 ΜΜ, AllNatural είπε

Mastercard, η αγορα ειναι της ταξης των 32 ευρω οποτε δεν νομιζω να είναι θεμα οριου. Θα μιλησω αυριο με την τραπεζα γιατι μαλλον εκει ειναι το προβλημα.

Τελικά έβγαλες άκρη; :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, τελικως μιλησα με την τραπεζα και λυθηκε το θεμα αμεσως και ολα πηγαν πολυ καλα ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

ΥΓ. Αργησα λιγο να απαντησω λογω φορτωμενου προγραμματος αλλα επειδη περιμενα να ερθει και το πακετο για να δωσω ολοκληρωμενη απαντηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...