kostasnolimi Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Γεια σας, Χθες μου έγινε η εγκατάσταση τις κανούργιας μου σύνδεσεις Fiber απο HCN εδώ στην Θεσσαλονίκη. Οι ταχύτητες μου είναι υπέροχες στα 60Mbps download και 10Mbps download,κάτι ασυνήθιστο για Ελλάδα. Παρολαυτά ενώ οι ταχύτητα μου σε sites οπως Facebook Instagram και οποιοδήποτε βασικά άλλο site ήταν τέλεια, και τα downloads μου έφταναν τα 7,3 ΜΒ/s στο Steam, παρατήρησα οτί το Youtube μου οι αναζητήσεις το Google Drive ή τα Maps, ητάν πάρα πολύ αργά.Συγκεκριμένα το youtube κατέβαζε με 400 kbps. Το ίδιο ακριβώς γινόταν και από το Xiaomi κινητό μου,το Youtube σερνόταν το ίδιο και τα Google Maps και κάθε άλλη εφαρμογή της Google, ενώ άσχετες εφαρμογές όπως το Instagram ήταν πολύ γρήγορες. Όταν δοκίμας τον Microsoft Edge από το Pc, όλα δούλευαν τέλεια. Όλα τα sites της google φόρτωναν γρήγορα και το youtube φόρτωνε και αυτο με 55000Kbps σε σχεση με τα 400Kbps του Chrome Επίσης η Smart TV μου της LG streamare και αυτη 4K videos στο youtube και στο Netflix χωρίς κανένα πρόβλημα. Άρα το πρόβλημα μου με την ταχύτητα είναι μόνο σε sites της google και μόνο μεσα από δικές της εφαρμογές ή τον Chrome. Αν γνωρίζει κανένας τίποτα ας το πει γιατί και εγω δεν θέλω να γυρίσω στον Edge, και ακόμα και να το έκανα δεν θα άλλαζα από Android κινητό. Ευχαριστώ πολύ.
kostasnolimi Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Είναι ενα arrowFIBRE Συγκεκρειμένα το AF510-00
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Δημοσ. 5 Μαΐου 2018 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και εγώ. Η σύνδεση μου έγινε χθες. Τελικά λύση βρήκες;
AccountSaver Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είσαι ο μοναδικός από σήμερα ξεκίνησε και εμένα νούμερα...Δεν είχα κανένα θέμα έως σήμερα. Αλλά με Mozilla κτλ όλα πάνε σφαίρα. Επεξ/σία 13 Ιουλίου 2018 από AccountSaver
changlee Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2018 Έχεις καλέσει την υποστήριξη; Επίσης έχεις στατική ΙΡ ή δυναμική;
AccountSaver Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2018 Στις 14/7/2018 στις 11:33 ΠΜ, changlee είπε Έχεις καλέσει την υποστήριξη; Επίσης έχεις στατική ΙΡ ή δυναμική; Ναι, κάλεσα ,και δεν μου έδωσαν λύση.
changlee Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2018 Ξεκινάς από μια απλή καταγγελία στην ΕΕΤΤ και αν δεν συμμορφωθούν πας σε Προστασία Καταναλωτή. Απλά τα πράγματα. Έχω γίνει κολλητός μαζί τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα