Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδια..

Ερχομαι απ φαγάδικο και στο δρόμο που ήμουνα στο γυρισμό για το σπίτι με το μηχανάκι, ένας άλλος οδηγός με έβρισε χωρίς κάποιο λόγο.Και εδώ και 2 ώρες απο τότε που έγινε αυτό είμαι πολύ πεσμένος ψυχολογικά.

Ειμαι και μόνος ..

Απλά θέλω λίγο συμπαράσταση

Επεξ/σία από CyBeR_RaBBiT
Δημοσ.

Για να γυρνάς τέτοια ώρα σπίτι πρέπει να πέρασες καλά , και μετά χαλιέσαι με το κάθε άσχετο που βρίζει ? 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν το εξηγησα καλά.Δεν είχα έξοδο.Εχω να βγώ σε μπαρ/club πολύ καιρό ,απλά πήγα να πάρω ένα σουβλάκι για να το φάω σπίτι και έγινε αυτό που έγινε.

Ισως είμαι και πολύ ευαίσθητος και πληγώνομαι με το παραμικρό δε ξέρω

Δημοσ.

ΟΚ να το πω και  αλλιώς χαλιέσαι με το κάθε μ.... που έχει πρωινά νεύρα δεν νομίζω να αξίζει βάλε κανένα ωραίο υγράκι στον λαγό και γραψτών εκεί που δεν πιάνει μελάνι

Δημοσ.

Και γιατί δεν του έχωνες και εσύ 2-3 μπινελίκια να νοιώσεις άνετος και ωραίος.

Το κάνουν όλοι.Γιατί εσύ σε πηγάδι κατούρησες.:P

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

άσε... αυτά δεν είναι τπτ... εμένα στο αμάξι τα μπαλάκια είναι ένα με το ψαλίδι... και θέλουν  αλλαγή.... και θα πάω στο συνεργείο πάρω μόνος... 

Επεξ/σία από ZAFIRIOSNT
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έπεφτα ψυχολογικά καθε φορα που εχω βριστεί με άλλους οδηγούς μαλλον θα ειχα αυτοκτονήσει ή θα ειχα καταλήξει σε ψυχιατρείο

ξέρεις τι μπινελίκι πέφτει στο δρομο γενικα ; Ειναι και οι Αθηναίοι λιγο παραπάνω νευρικοί εξω καρδια ανθρωποι :P

Επεξ/σία από Thulogur
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...