Bourdoulas Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Η Sega το έχει κάψει αυτό το χαρτί όταν έκανε licence σε τρίτους να κυκλοφορούν τις παλιές της κονσόλες με αποτέλεσμα προϊόντα κάτω του μετρίου. Επίσης η Sega δεν είναι Nintendo ούτε έχει το φανατικό κοινό της τελευταίας. 1
Bspus Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 55 λεπτά πριν, panathatube είπε Κατώτερα γραφικά και ήχος από την Amiga μου πάντως (για να θυμηθούμε και την παλιά πόλωση!) Φέρτε Amiga mini στο λαό Σε δυνατοτητες θα συμφωνησω και δεν εχω λογο να υποστηριξω το ενα η το αλλο γιατι τα ειχα και τα δυο. Και στην πραξη τα μηχανηματα ηταν αρκετα κοντα σε δυνατοτητες ωστε να μην εχει σημασια για τα παιχνιδια που κυκλοφορουσαν. Ομως τα coin op conversions της sega και οχι μονο ηταν ανωτερα στο MD. Η amiga γενικα ειχε κακης ποιοτητας μεταφορες απο τα arcades. Και το MD ειχε το sonic... 3 1
efkar Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 λες και δεν ξερουν τι παιχνιδια θα βαλουν. αφου την ιδια τυχη με το mini nes θα εχει. πολύ τρέλα με τα retro τελευταία
drakoulis Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Eνα mini mega drive που κυκλοφορεί τώρα τι είναι???
atsddd Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα ηταν πολυ καλυτερο αν κυκλοφορουσαν τις αυθεντικες κονσολες, και η νιντεντο και η σεγκα και μετα ας εδιναν Bundle με τα παιχνιδια σε κασσετες. Αλλα να μπορουσε καποιος να βαλει και να παιξει και τις αυθεντικες κασσετες των κοσνολων αυτων. Προσωπικα, παρολη την επιτυχια και του NES,SNES που κυκλοφορησαν προπερσι, μου φαινονται απλα σαν κινεζικες απομιμησεις οπως τοσες αλλες που κυκλοφορουν στην αγορα. Και ειναι γνωμη των περισσοτερων 30+ οταν ανοιγουμε τετοια συζητηση. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από atsddd ορθογραφικα 2
Dihen Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, panathatube είπε Κατώτερα γραφικά και ήχος από την Amiga μου πάντως (για να θυμηθούμε και την παλιά πόλωση!) Φέρτε Amiga mini στο λαό Έρωτας η ρουφιάνα. 3
aris1986 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Σαχλαμαρες. Δεν μπορουν να βγαλουν κατι καινουργιο κατι διαφορετικο και κανουν αρπαχτες. Τα επαιξα σε αλλη ηλικια τωρα ο πολυ μια ωριτσα να καθομουν, ειμαι μεγαλος πια το μυαλο μου λειτουργει αλλιως. Δεν θα ειναι η ιδια εμπειρια. Καλα για τους νεους που μεγαλωσαν απο ps3 και μετα ουτε να το γελασουν με αυτο. 4
-WISE- Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, atsddd είπε Θα ηταν πολυ καλυτερο αν κυκλοφορουσαν τις αυθεντικες κονσολες, και η νιντεντο και η σεγκα και μετα ας εδιναν Bundle με τα παιχνιδια σε κασσετες. Αλλα να μπορουσε καποιος να βαλει και να παιξει και τις αυθεντικες κασσετες των κοσνολων αυτων. Προσωπικα, παρολη την επιτυχια και του NES,SNES που κυκλοφορησαν προπερσι, μου φαινονται απλα σαν κινεζικες απομιμισεις οπως τοσες αλλες που κυκλοφορουν στην αγορα. Και ειναι γνωμη των περισσοτερων 30+ οταν ανοιγουμε τετοια συζητηση. Ακριβώς! Θέλουμε το ίδιο housing απλά με έξοδο HDMI! 2
Le Perv Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, panathatube είπε Κατώτερα γραφικά και ήχος από την Amiga μου πάντως (για να θυμηθούμε και την παλιά πόλωση!) Φέρτε Amiga mini στο λαό Σωωωπα! Κατι μας ειπες τωρα. Το PS3 δεν ειχε κατωτερα γραφικα απο υπολογιστη ιδιας χρονολογιας? Το PS4 (οταν πρωτοβγηκε) δεν ηταν πιο αδυναμο απο υπολογιστη αντιστοιχης χρονολογιας? Το PS5 που ΘΑ βγει, νομιζεις οτι θα ειναι δυνατοτερο? Το PS48 σε 200 χρονια, τι νομιζεις? Με 300 ευρω τι θες να σου δωσει ο αλλος? Την Αρτα και τα Γιαννενα?
paparovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, nectons είπε Πλάκα κάνουν έτσι? Και γιατί δεν τα βάζουν όλα μέσα να τελειώνει? Θα τους κοστίσει? Έλεος με την κάθε επιχειρηματική ιδέα που έχουνε θα μας τρελάνουν. Να τα βάλουν όλα μέσα και να το πουλάνε 20-30 ευρώ να το πάρουν και αυτοί που θέλουν να κάνουν δώρο και οι ρομαντικοί με τις τότε εποχές αλλά και αυτοί που δεν μπορούν να διαθέσουν πολλά χρήματα για παιχνιδομηχανή. Αλλιώς... άπατο και αυτό... υπάρχουν emulators για όλες τις πλατφόρμες που παίζουν τέλεια.. δεν χρειάζεται να δώσει κανείς λεφτά... Πήξε και κλάψε
anthkout Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, masteripper είπε Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο να κάνεις 1 Google search και να δείς ότι με 50€ μπορείς να έχεις σύστημα που να παίζει ότι Retro έχει και δεν βγεί...στην Τηλεορασίτσα σου με το ασύρματο joystick σου και θα κάνει και εξτρα δουλίτσες... πιστεύω ο "ερωτας" μας είναι με το Hardware κ όχι με το software. ας πούμε εγω θέλω να πιάνω το χειριστήριο του snes να ανοίγω το κονσολακι που έχει πάνω σημα "Nintendo" και αυτό χαίρομαι. όχι τα παιχνίδια που τα έχω σε κάθε pc και psp ας πουμε Επεξ/σία 14 Απριλίου 2018 από anthkout 5 2
paparovic Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, masteripper είπε Καλά αυτοί οι άνθρωποι πέρα απο την μύτη τους δεν βλέπουν....αναρωτιέμαι δηλαδή...άντε η Nintedo έκανε την αρπαχτή της ...έκατσε στην ψυχολογία του κοινού και κονόμησαν απο την retroμανία...αλλά δεν είναι κάθε μέρα Κυριακή... Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο να κάνεις 1 Google search και να δείς ότι με 50€ μπορείς να έχεις σύστημα που να παίζει ότι Retro έχει και δεν βγεί...στην Τηλεορασίτσα σου με το ασύρματο joystick σου και θα κάνει και εξτρα δουλίτσες... Τα έχουμε αυτά (RetroPie και δεν συμμαζεύεται). Της εταιρίας θέλουμε (γιατί έτσι). 41 λεπτά πριν, aris1986 είπε Τα επαιξα σε αλλη ηλικια τωρα ο πολυ μια ωριτσα να καθομουν Δεν είναι για σένα, εσύ πάνε να πάρεις μια συνδρομή στο Harvard Business Review κι άσε εμάς. 4 2 1
vagosvts7 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Ένα μίνι dreamcast χωρίς να χαλάει εύκολα , θα ήταν ευπρόσδεκτο !! 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα