Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα παιδια. 

Νοικιάζω σπιτι εδώ και 3 χρονια..  Τον τελευταιο χρονο ο ιδιόκτητης έρχεται το καλοκαίρι οταν φευγω για διακοπες και μένει στο σπιτι για να κανει μικροδουλειες(μενει σε αλλη πολη).  Τωρα το πασχα που εφυγα μου ειπε οτι θα ερθει να μείνει στο σπιτι γιατι πρεπει να γινουν καποιες εργασίες (φυσικο αέριο).  Ωστοσο οταν επέστρεψα απο τις διακοπές τον βρισκω ακομα μεσα, εγω μένω σε μια φίλη, και θα μενει στο σπιτι μεχρι τελος του μηνα οπου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες 

Εγω ειμαι υποχρεωμένη να δωσω ενοίκιο αυτο τον μηνα; 

Επεξ/σία από The
  • Confused 1
  • Sad 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
28 minutes ago, The said:

Καλημερα παιδια. 

Νοικιάζω σπιτι εδώ και 3 χρονια..  Τον τελευταιο χρονο ο ιδιόκτητης έρχεται το καλοκαίρι οταν φευγω για διακοπες και μένει στο σπιτι για να κανει μικροδουλειες(μενει σε αλλη πολη).  Τωρα το πασχα που εφυγα μου ειπε οτι θα ερθει να μείνει στο σπιτι γιατι πρεπει να γινουν καποιες εργασίες (φυσικο αέριο).  Ωστοσο οταν επέστρεψα απο τις διακοπές τον βρισκω ακομα μεσα, εγω μένω σε μια φίλη, και θα μενει στο σπιτι μεχρι τελος του μηνα οπου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες 

Βασικά είσαι υποχρεωμένη να σηκωθείς να φύγεις... Ή να αλλάξεις κλειδαριές και αν προσπαθήσει να μπει με κάναν κλειδαρά, να καλέσεις την αστυνομία για διάρρηξη... 

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.

Απλα απαραδεκτη η κατασταση. Απορω πως εχεις δεχτει να μενει σπιτι σου. Μου ακουγεται τοσο σουρεαλ ολο αυτο! Μα τοση εμπιστοσυνη πια; Μηπως να γινετε και συγκάτοικοι; TS, κοιτα να ξεμπλεξεις....δεν βγαινει κατι σε καλο απ'ολο αυτο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Καλή φάση, το ψήνω κι εγώ να βρω κάποιον να μου πληρώνει ενοίκιο για το σπίτι που μένω και είναι ιδιοκτησίας μου.

Κοινόβιο φάση, χίπηδες κι έτσι.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The είπε

Καλημερα παιδια. 

Σου πλενει κανα πιατο τουλαχιστον ή τα αφηνει ετσι;

Κοπελα μου αυτα τα πραματα δε γινονται ουτε στα εργα,φυγε απο εκει γτ το επομενο βημα ειναι να σου προτεινει σεξ αντι ενοικιου.

• Like 2
Δημοσ.

Πολύ καλά κάνει. Δείξει λίγο κατανόηση στον άνθρωπο. Τι να κάνει; Να πάει να νοικιάσει ενώ έχει δικό του σπίτι;  Υπομονή κάνε μέχρι να τελειώσει.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, The είπε

Καλημερα παιδια. 

Που στο διάολο πάτε και τους βρίσκετε,δεν μπορώ να καταλάβω.Μαλακομαγνήτη κουβαλάτε;

Είσαι υποχρεωμένη να του δώσεις ενοίκιο και αν σου ζητήσει και τίποτ`άλλο το βράδυ,να του το δώσεις και αυτό.

Ρε την παλεύεις; Σπίτι σου είναι.Μήπως να`ρθω και γω να την πέσω για ύπνο;

Πέρα απ`την πλάκα,πες του ότι έχασες τα 450 ευρώ που είχες πάνω στο κομοδίνο σου,να δούμε τι θα σου πει!!!

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, dimpa16 είπε

Που στο διάολο πάτε και τους βρίσκετε,δεν μπορώ να καταλάβω.Μαλακομαγνήτη κουβαλάτε;

Είσαι υποχρεωμένη να του δώσεις ενοίκιο και αν σου ζητήσει και τίποτ`άλλο το βράδυ,να του το δώσεις και αυτό.

Ρε την παλεύεις; Σπίτι σου είναι.Μήπως να`ρθω και γω να την πέσω για ύπνο;

Πέρα απ`την πλάκα,πες του ότι έχασες τα 450 ευρώ που είχες πάνω στο κομοδίνο σου,να δούμε τι θα σου πει!!!

Αραξε μαν. Δες τα σημάδια. Έκανε προφίλ πρόσφατα και το πρώτο πράγμα που λέει είναι ένος τέτοιου είδος προβληματισμό σε φόρουμ τεχνολογίας. Παίξε το παιχνίδι μέχρι να το κλειδώσει κάποιος. 

• Like 3
Δημοσ.

Έτσι φένεται,αλλά έχω διαβάσει ένα κάρο περιπτώσεις με θέμα ιδιοκτήτη-ενοικιαστή που δεν την παλεύω και είπα να τα χώσω εδώ...:D 

Κατάρα στα τρολάκια εκτός Παρασκευής...:D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Του το υπενοικιάζεις για τις μέρες που λείπεις.

Νοικσέπσιον.

Επεξ/σία από saxos55
  • Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, txcellas είπε

Πολύ καλά κάνει. Δείξει λίγο κατανόηση στον άνθρωπο. Τι να κάνει; Να πάει να νοικιάσει ενώ έχει δικό του σπίτι;  Υπομονή κάνε μέχρι να τελειώσει.

Δεν καταλαβαινω βεβαια για ποιο λογο δε μενουνε μαζι.

Κατανοηση υπαρχει,ας βοηθησει ο ενας τον αλλο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι τρολ αληθεια λεει. Απλα ολοι μετα θαβουν τα account μετα απο τετοιες ιστοριες. Οποτε καντε κανα προληπτικο ban οι mod να μην κουραζεται :)

Δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Απλα ξεκαθαρισε του οτι λογο οτι,πληρωνεις ενοικιο δεν θα ηθελες να ξαναγινει, ηρεμα και ωραια.

μην αρχιζεται να βαρατε ολοι. Δεν εχει που να μεινει ο ανθρωπος, δεν μενει σε αυτη την πολη, εγω βιωσει παρομοιες καταστασεις οταν νοικιαζα σπιτια, εχω αλλαξει 8-9. εμενα ειχε βαλει το κλειδι ενας και ειχε μπει μεσα την ωρα που ημουν στο σπιτι και κοιμομουν για πρωι. Μου ειχε πει οτι θα εκανε εργασιες αλλα οχι οτι θα ανοιγει την πορτα με μενα μεσα.

5 ώρες πριν, billdanos είπε

Βασικά είσαι υποχρεωμένη να σηκωθείς να φύγεις... Ή να αλλάξεις κλειδαριές και αν προσπαθήσει να μπει με κάναν κλειδαρά, να καλέσεις την αστυνομία για διάρρηξη... 

Coolare. Στην επαρχια ειναι αλλιως ο κοσμος. Μονο Αττικη την εβγαλες μα ζωη; Καποιοι δεν το κανουν απο κακια αλλα απο χαζομαρα/αγαθοτητα. Αν του το εξηγησει θα το καταλαβει.

Επεξ/σία από Zerg13
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...