Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαστε με τα καλά μας, τι θα πει "δεν έχει πού να μείνει"

Ας μείνει στα παγκάκια

Ξυπνήστε!!!

Ανεκδοτο

Δηλαδή, με την  εις άτοπον απαγωγή, αν εγω δεν εχω να γ.... να παω να γ.... την γυναικα του νοικαρη μου ή του γείτονα 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 hour ago, Zerg13 said:

Δεν ειναι τρολ αληθεια λεει. Απλα ολοι μετα θαβουν τα account μετα απο τετοιες ιστοριες. Οποτε καντε κανα προληπτικο ban οι mod να μην κουραζεται :)

Δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Απλα ξεκαθαρισε του οτι λογο οτι,πληρωνεις ενοικιο δεν θα ηθελες να ξαναγινει, ηρεμα και ωραια.

μην αρχιζεται να βαρατε ολοι. Δεν εχει που να μεινει ο ανθρωπος, δεν μενει σε αυτη την πολη, εγω βιωσει παρομοιες καταστασεις οταν νοικιαζα σπιτια, εχω αλλαξει 8-9. εμενα ειχε βαλει το κλειδι ενας και ειχε μπει μεσα την ωρα που ημουν στο σπιτι και κοιμομουν για πρωι. Μου ειχε πει οτι θα εκανε εργασιες αλλα οχι οτι θα ανοιγει την πορτα με μενα μεσα.

Coolare. Στην επαρχια ειναι αλλιως ο κοσμος. Μονο Αττικη την εβγαλες μα ζωη; Καποιοι δεν το κανουν απο κακια αλλα απο χαζομαρα/αγαθοτητα. Αν του το εξηγησει θα το καταλαβει.

Ότι ας πούμε υπάρχει άνθρωπος που δεν αλλάζει κλειδαριά με το που μπαίνει σε καινούριο σπίτι.

Gratz ρε, και μετά σας φταίει ο βιαστής.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zerg13 είπε

Δεν ειναι τρολ αληθεια λεει. Απλα ολοι μετα θαβουν τα account μετα απο τετοιες ιστοριες. Οποτε καντε κανα προληπτικο ban οι mod να μην κουραζεται :)

Δεν ειναι και το τελος του κοσμου. Απλα ξεκαθαρισε του οτι λογο οτι,πληρωνεις ενοικιο δεν θα ηθελες να ξαναγινει, ηρεμα και ωραια.

μην αρχιζεται να βαρατε ολοι. Δεν εχει που να μεινει ο ανθρωπος, δεν μενει σε αυτη την πολη, εγω βιωσει παρομοιες καταστασεις οταν νοικιαζα σπιτια, εχω αλλαξει 8-9. εμενα ειχε βαλει το κλειδι ενας και ειχε μπει μεσα την ωρα που ημουν στο σπιτι και κοιμομουν για πρωι. Μου ειχε πει οτι θα εκανε εργασιες αλλα οχι οτι θα ανοιγει την πορτα με μενα μεσα.

Coolare. Στην επαρχια ειναι αλλιως ο κοσμος. Μονο Αττικη την εβγαλες μα ζωη; Καποιοι δεν το κανουν απο κακια αλλα απο χαζομαρα/αγαθοτητα. Αν του το εξηγησει θα το καταλαβει.

Εσύ θα μας αποτελειώσεις.

Τι`ναι αυτά που λες βρε άνθρωπε;

Εγώ θα γούσταρα να`χες πρόσωπο μέσα και να`σπρωχνες και να `χε μπεί και να σας παίρνει ταινία.Να δούμε μετά τι θα`λεγες.

Και σου φαίνεται και φυσιολογικό. Coolare,ναι μωρέ επαρχία είναι,ο κόσμος αγνός σαν τ`αρνάκια του Πάσχα είναι.

Δημοσ.

Δε μπορώ να καταλάβω, γιατί αποδέχεστε σε μία ταινία ένα τρελλό σενάριο και τη βλέπετε μέχρι το τέλος, ενώ δε δέχεστε ένα τρελλό θέμα εδώ...:D

Κοπελιά, αν δε μπορείς να του πεις "όχι" στις επισκέψεις του, τουλάχιστον ας αφαιρέσει το ενοίκιο...Τι άλλο να πω; 

Δημοσ.

@@ δουλειές έχει, απλά έχει βάλει κρυφές κάμερες σε μπάνιο και κρεβατοκάμαρα να παίρνει μάτι και έρχεται μια στο τόσο για να πάρει τις κάρτες μνήμης και να αλλάξει μπαταρίες.

Το ίδιο έκανα και εγώ πριν το γυρίσω σε ασύρματες κάμερες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, The είπε

Καλημερα παιδια. 

Νοικιάζω σπιτι εδώ και 3 χρονια..  Τον τελευταιο χρονο ο ιδιόκτητης έρχεται το καλοκαίρι οταν φευγω για διακοπες και μένει στο σπιτι για να κανει μικροδουλειες(μενει σε αλλη πολη).  Τωρα το πασχα που εφυγα μου ειπε οτι θα ερθει να μείνει στο σπιτι γιατι πρεπει να γινουν καποιες εργασίες (φυσικο αέριο).  Ωστοσο οταν επέστρεψα απο τις διακοπές τον βρισκω ακομα μεσα, εγω μένω σε μια φίλη, και θα μενει στο σπιτι μεχρι τελος του μηνα οπου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες 

Εγω ειμαι υποχρεωμένη να δωσω ενοίκιο αυτο τον μηνα; 

Δεν ξέρω τι είσαι υποχρεωμένη.  

Εγώ φιλοξενούσα έναν συγγενή στον από κάτω όροφο, του λέω οτι φέτος θα πληρώσει αυτός τον ΕΝΦΙΑ θέλει δεν θέλει. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, aggelos87 είπε

@@ δουλειές έχει, απλά έχει βάλει κρυφές κάμερες σε μπάνιο και κρεβατοκάμαρα να παίρνει μάτι και έρχεται μια στο τόσο για να πάρει τις κάρτες μνήμης και να αλλάξει μπαταρίες.

Το ίδιο έκανα και εγώ πριν το γυρίσω σε ασύρματες κάμερες.

αυτο. @ts πες του να αλλαξει τις κρυφες καμερες με ασυρματες για να μη σε ενοχλει καθε τοσο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...