Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στη παρεα.

Ενδιαφερομαι για την εγατασταση συνεγερμου στο σπιτι. Το σπιτι βρισκεται στο 4ο οροφο . θα θελαμε μια επιλογη χωρις να γεμισουμε καλωδια ολο το σπιτι.

Ευχαριστω οσους μπορουν να βοηθησουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θες να πάρεις /βάλεις /συνδέσεις συναγερμό μόνος σου? Η θέλεις να σου τον φτιάξει κάποια εταιρεία? 

Εμείς βάλαμε συναγερμό από την STLAS και έχουμε μέσα στο σπίτι μόνο 1 καλώδιο όλο κ όλο. Το οποίο δεν φαίνεται καθόλου γιατί είναι χαμηλά στο πάτωμα. Πάει κολλητά με τον τοίχο. Δεν θα γεμίσεις καλώδια. 

Τηλέφωνο atlas 210 9600556

Λ. Βουλιαγμένης 85, Γλυφάδα

Αν σε ενδιαφέρει, κάνε τους ένα τηλέφωνο να έρθουν να δουν το σπίτι, να σου πουν τι χρειάζεται και να πάρεις προσφορά. 

Επεξ/σία από lek88
Δημοσ.

Καλημερα... θα σου προτεινω μια πολυ αξιοπιστη μαρκα συναγερμων την PARADOX, που εχω βαλει και εγω αρκετο καιρο στο σπιτι, με μεγαλη εμπειρια στον χωρο και ποιοτικα προιοντα !  Ασυρματο συστημα εγω δεν θα εβαζα απο αποψη αλλαγης μπαταριων στο καθε κομματι του συναγερμου,  + οτι προσθετεις στο σπιτι μαζι με οτι εχεις τωρα ασυρματο ( ρουτερ, κινητα, ) κτλ. αλλες ποσες ασυρματες συσκευες με οτι συνεπαγεται αυτο.  Η καλωδιωση δεν φαινεται ασχημα οπως σου εγραψε και η φιλη απο πανω...  Απο θεμα εγκαταστατη, ψαξε οσο καλυτερα μπορεις να βρεις εμπειρο ατομο γιατι οσο καλο και να ειναι το συστημα συναγερμου αν δεν το κατεχει 100% το αντικειμενο καποιος θα εχεις προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...