Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί να σκεφτεί κανείς καμιά πατέντα για το πως μπορεί ένα άτομο -μόνο του- να μεταφέρει στο 5ο όροφο πολυκατοικίας, από τις σκάλες, φύλο μελαμίνης 18άρας (άντε 16άρας) διαστάσεων 110x240εκ;

Επεξ/σία από zoranb
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να περασεις δυο σχοινια ή ιμαντες στο μηκος των 240 περιμετρικα γυρω τα οποια θα τα συνδεσεις μεταξυ τους με ενα τριτο?

ενα Η δηλ να φτιαξεις και απο την μπροστινη μερια θα το περασεις στους ωμους σου σαν σχολικη τσαντα

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανείς! Όσο για τη πατέντα αλά σχόλια. τσάντα, νομίζω πως από πίσω θα κρέμεται κ θα βρίσκει!

Άλλή, άλλη λύση! :D

Δημοσ.

Αν κατάλαβα καλά αυτό που θες να κάνεις,θα πρότεινα να τυλίξεις το φύλο με χαρτόκουτα, μετά όλο μαζί με σκοινιά/ιμάντες και να το σέρνεις στα σκαλιά κούτσα κούτσα έτσι ώστε μην κάνεις ζημιά ούτε στα σκαλιά ούτε στον πάγκο....

• Like 2
Δημοσ.

Αυτό που λεει ο cosmos000 και ενα δευτερο ατομο (εστω και αδύναμο) για να σου κρατά σε ισορροπια το ξύλο. Μπολικο χαρτί στις γωνίες γιατί σιγουρα θα χτυπιέται

Αλλη λύση και εφοσον βολευει μπαλάτζο στον 5-6ο και ανεβασμα με σχοινί.

Είναι βαρύ για ένα άτομο για ανεβασμα σε σκάλες. Θες και δευτερο και θα ανεβει ομορφα και χωρίς ζημιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, zoranb είπε

Χμμ καλή ακούγεται αυτή η λύση! Άλλη;

Δύσκολο.

Κάτι σαν αυτό που είπε ο cosmos009 θα έλεγα και εγώ με μία παραλαγή.Να βρεις τρόπο και κάποιο υλικό να το δέσεις με σκοινιά ή ταινία στην κάτω γωνιά της διάστασης 1,10 η οποία θα ακουμπάει στα σκαλιά  να πιάσεις την απέναντι με τα δυο σου χέρια ώστε πίσω σου να έχεις το 2,40 και να το σέρνεις προς τα πάνω.

Εννοείται θα το κρατάς όρθιο γιατί αλλιώς δε νομίζω ότι θα μπορείς να στρίψεις.

Πάντως και οι δύο είναι πολύ μεγάλες διαστάσεις αν είναι και νοβοπάν θα είναι και βαρύ και είναι δύσκολο να ανέβει.Το πιο λογικό δεύτερο άτομο.

Επεξ/σία από papoys1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@zoranb σου εχω άλλη λύση. την πάνω ντουλάπα να την εχεις μονιμα χωρίς πόρτα. Design και καλα.

6 λεπτά πριν, zoranb είπε

Γ@μw τη κWλο ντουλάπα μου μέσα γ@μw!!! :angry:

Φαντάζομαι το παραπάνω το εγραψες απο το κινητό, στο διάλειμμα κουβαλήματος αναμεσα στον 1ο --> 5ο. Εγω συνήθως λεω χειροτερα γαλλικα σε τετοιες περιπτώσεις.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Καλό αυτό με το ντιζάιν, κ σε ευχαριστώ αλλά οι σκόνη ρε φίλε, κουραμπιές θα γίνονται κάθε λίγο κ λιγάκι τα ρούχα!

Πες λίγο τι Γαλλικά λες εσύ μπας κ ξεχαστώ για λίγο!

Δημοσ.

Γιατι δεν αναφερεις σε ποια πολη/περιοχη μενεις μηπως βοηθησει καποιος απο δω μεσα ; ποτε δεν ξερεις.. κερνα ενα καφε και μια τυροπιτα για τον κοπο μετα :)

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...