Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, zoranb είπε

Όχι ρε φίλε, εντάξει είναι αγγαρεία... θα το φέρω σε πέρας το θέμα!

Δεν αντιλεγω, απλα μερικες φορες οι ανθρωποι ειναι προθυμοι να βοηθήσουν, εστω και αν αυτος ειναι ενας αγνωστος απο ενα φορουμ ;)

• Like 1
  • Απαντ. 48
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι καταλαβαίνω τι εννοείς, αλλά ακόμα και να εμφανιστούν πρόθυμοι δεν θα το δεχόμουνα ο ίδιος! ;)

Επεξ/σία από zoranb
  • Like 1
Δημοσ.

Επειδή έχω κάνει αρκετές τέτοιες... μαλακιες (πραγματικά δεν μπορώ να το πω πιο κόσμια) θα σου έλεγα να μην το κάνεις μόνος σου.  Βρες ένα φίλο ή γνωστό να σε βοηθήσει. Κάποια πράγματα δεν γίνονται από ενα άτομο μόνο. Έχω καταστρέψει ξύλο με τέτοιες εξυπνάδες.

• Like 3
Δημοσ.

Βάλε αγγελία:

Φίλος ψάχνει φίλο να κουβαλήσουν φύλλο δίφυλλο.

*στα σοβαρά η λύση του cosmos είναι η μόνη ρεαλιστική αν επιμένεις στο «μόνος μου»

Δημοσ.

zoranb οπως ειπαν καποιοι ολο και καποιος μπορει να μενει διπλα σου να βοηθησει.5 λεπτα δουλεια ειναι δεν θα σκαψετε.αν δεν θες να το κανει δωρεαν κερασε τον ενα καφε.ενα φυλλο θα ανεβασετε δεν θα γινει μετακομιση.

• Like 3
Δημοσ.

Καλα στον 5ο οροφο και κανεις δεν θα βρεθει να βοηθησει.

Όταν το κουβαλας αρχισε τα μουρμουρισματα,καποιος περιεργος θα βγει και πες του να σε βοηθησει,αν ειναι καλος θα στο πει ο ιδιος του.

Εγω μια φορα ετσι εκανα. Παω να ανεβω τις σκαλες να μπω σπιτι, ακουω απο πανω μπαμ, μπουμ και βλεπω εναν διπλο φοριαμο να κατεβαινει και μια γυναικα απο πισω. Ουτε ρωτησα την ειπα απλα κρατα να οδηγεις ασε ολο το βαρος σε μενα και το κατεβασαμε.

Αδύνατον να μην υπάρχει εστω και ενας περαστικος προθυμος.

Την αλλη φορα περασα μια διασταυρωση ντυμενος για καφε,μολις ειχα κανει μπανιο καλοκαιρι. Πανω στην διασταύρωση σβηνει ενα αμαξι στα 50μετρα βενζιναδικο. Παω να περασω και τον βλεπω απο την μια να κοντραρει να μην του φυγει το αμαξι πισω, να σπρωχνει και να κουναει το τιμονι, χωρις να σκεφτω τον ρωτησα τι επαθε, εμεινα απο βενζινα μου κανει. Το βενζινάδικο να το βλεπει. Του ειπα μπες μεσα και τον εσπρωξα ως εκει. 

Λιγη βοηθεια κανεναν δεν έβλαψε.

Χωρις κερασματα, τιποτα.

• Like 7
Δημοσ.

Μην ανησυχείτε παιδιά, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές... θα τη βρω την άκρη γ@μw τη κWλο ντουλάπα μου μέσα γ@μw!!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ladakis είπε

αν έρθει και ο παππους, κερνάω και γλυκο του κουταλιού δαμάσκηνο, να πανε κατω τα φαρμάκια

Εσύ κερνάς; :blink:

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

πες μας ποια περιοχη εισαι κιολας @zoranb.μην το κρατας μυστικο.πριν σπασει το φυλλο της ντουλαπας:P

22 hours ago, Liverpool89 said:

Καλα στον 5ο οροφο και κανεις δεν θα βρεθει να βοηθησει.

Όταν το κουβαλας αρχισε τα μουρμουρισματα,καποιος περιεργος θα βγει και πες του να σε βοηθησει,αν ειναι καλος θα στο πει ο ιδιος του.

Εγω μια φορα ετσι εκανα. Παω να ανεβω τις σκαλες να μπω σπιτι, ακουω απο πανω μπαμ, μπουμ και βλεπω εναν διπλο φοριαμο να κατεβαινει και μια γυναικα απο πισω. Ουτε ρωτησα την ειπα απλα κρατα να οδηγεις ασε ολο το βαρος σε μενα και το κατεβασαμε.

Αδύνατον να μην υπάρχει εστω και ενας περαστικος προθυμος.

Την αλλη φορα περασα μια διασταυρωση ντυμενος για καφε,μολις ειχα κανει μπανιο καλοκαιρι. Πανω στην διασταύρωση σβηνει ενα αμαξι στα 50μετρα βενζιναδικο. Παω να περασω και τον βλεπω απο την μια να κοντραρει να μην του φυγει το αμαξι πισω, να σπρωχνει και να κουναει το τιμονι, χωρις να σκεφτω τον ρωτησα τι επαθε, εμεινα απο βενζινα μου κανει. Το βενζινάδικο να το βλεπει. Του ειπα μπες μεσα και τον εσπρωξα ως εκει. 

Λιγη βοηθεια κανεναν δεν έβλαψε.

Χωρις κερασματα, τιποτα.

Και ομως δυστυχως που το λεω αλλα δεν βοηθανε ολοι ακομα και σε ευκολα πραγματα.εχει τυχει να με σταματησουν την ωρα που προχωρουσα στο δρομο(ποδια) και να μου ζητησει η αλλη να την βοηθησω με το gmail στο tablet.λιγο να βοηθουσε ο καθενας θα καναμε την ζωη μας καλυτερη.

• Like 4
Δημοσ.
7 ώρες πριν, ladakis είπε

αν έρθει και ο παππους, κερνάω και γλυκο του κουταλιού δαμάσκηνο, να πανε κατω τα φαρμάκια 

υ.γ.

άρχοντας, μεγαλοψυχος και βέβαια μερακλής 

Εγώ χωρίς τσίπουρο και μεζέ δεν πάω πουθενά.

Το γλυκό δαμάσκηνο τι να το κάνω με χαλασμένα δόντια.:D

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια μερικα πραγματα παλια τα θεωρουσαμε αυτονοητα, τωρα εχουμε γινει καχύποπτοι, ακομα καιντην βοηθεια καποιου την βλέπουμε σαν να θελει να κερδισει κατι απο μας.

• Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
5 minutes ago, Liverpool89 said:

Παιδια μερικα πραγματα παλια τα θεωρουσαμε αυτονοητα, τωρα εχουμε γινει καχύποπτοι, ακομα καιντην βοηθεια καποιου την βλέπουμε σαν να θελει να κερδισει κατι απο μας.

βεβαια και ο κοσμος πλεον φοβατε ειδικα αμα ο αλλος ειναι αγνωστος.

• Like 2
Δημοσ.

Αδερφέ εκτιμώ ιδιαιτέρως τη πρόθεση, αλλά θα το ρυθμίσω το θέμα... γ@μw τη κWλο ντουλάπα μου μέσα γ@μw!!! :D

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης εκεί στη γειτονιά σου zoranb δεν έχεις τπτ μαθητές Λυκείου πχ που να θέλουν να βγάλουν ένα χαρτζιλίκι; Πες σε 1-2 να σε βοηθήσουν στο κουβάλημα.

Έλα πες την αλήθεια, σε ποιόν θες να αποδείξεις ότι μπορείς να το κάνεις μόνος σου; ρε μπας και είναι εκεί καμιά κοπελίτσα κ θες να κάνεις φιγούρααααα;;;;;; XD

Επεξ/σία από *nenya*
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...