Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Εντυπωση μου κανει...δες για τιποτα Update και τετοια...ψαχνω και εγω λιγο τωρα μπας και βρω κατι 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, saruman123 είπε Βάλε τον Apex ή Nova. Τα ιδια διαβασα και εγω...καπως γινεται και κανεις δεν χρησιμοποιει της Google στο συγκεκριμενο κινητο. Χωρις ομως καποιος να λεει δοκιμασα και δεν δουλευε. Απλα βαζαν τους παραπανω που λες
petran91 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Πιο μπερδεμένο και κακό skin σε android δεν έχω ξαναδεί. Για να βρεις κάτι συγκεκριμένο που ψάχνεις στις ρυθμίσεις απλά δεν βγάζεις άκρη. Για να το κάνω να μου δείχνει τις ειδοποιήσεις στο Lock screen είδα κι έπαθα. Ξεκλείδωμα περιοδικού λέγεται μια ρύθμιση. Αν είναι αυτή απενεργοποιημένη μέσα από το θέμα που έχεις επιλέξει, οι ειδοποιήσεις δεν εμφανίζονται στο lock screen. 1 ώρα παιδευόμουν. Ευτυχώς κατάλαβα πως δουλεύει η όλη φάση και το γλίτωσε το πούλημα Στα πολύ θετικά βάζω την μπαταρία που είναι τέρας (6 ώρες SoT με wifi/videakia εφαρμογές κτλ) και την οθονάρα του. Επίσης με την αυθεντική του θήκη με το παραθυράκι είναι ένα κουκλί. 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Εε κάθε τι στην αρχη είναι λιγο δυσκολο να το συνηθισεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα