Προς το περιεχόμενο

Sad Sam & Honey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας.  είχα αγοράσει πριν 10 χρόνια ένα μπρελόκ της σειράς sad sam & honey με το ζώδιο του αιγόκερου πάνω από ενα βιβλιοπωλειο στη Βεροια. σαν αυτά στη φωτο που επισυνάπτω μονο που αντι για τον Sam ήταν η Honey. γκρι λουτρινο με ροζ φιογκάκια στα αυτάκια της και το μπλουζάκι ηταν απαλό γαλάζιο με το ζωδιο Capricon. υπάρχει κάποιος που να έχει τύχει να αγοράσει κάτι τέτοιο  ή να ξέρει που μπορώ να βρω να το αγοράσω αν μπορώ να βρω πια; πριν ενα χρονο μου ειχαν σπασει το αμαξι και μου κλέψανε και αυτό. κ ήμουν πολυ δεμενη συναισθηματικά με αυτό. ψάχνω πολυ καιρό :(

s-l1600.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

https://m.ebay.co.uk/sch/i.html?_odkw=sad+sam+and+honey&_from=R40&_trksid=p2334524.m4084.l1311.R1.TR1.TRC0.A0.H0.Xsad+sam+and+honey.TRS0&_nkw=sad+sam+honey&_sacat=0

κοιτα εδω αν ειναι καποιο απο ολα αυτα

μπορει να ειναι χωρις το ζωδιο ενδεχομενως

κανένα :(

Δημοσ.
55 minutes ago, LadyMorgana1989 said:

κανένα :(

νομιζα οτι γενικα εψαχνες καποιο και οχι το συγκεκριμενο.αν δεν ειναι ebay  δεν ξερω ποσο ευκολα θα το βρεις αφου μπορει να ηταν μια ειδικη εκδοση και μετα να σταματησε

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

αυτό ειναι μεν τα αυθεντικά λουτρινα αλλά δεν ειναι αυτό που ψάχνω το μινι λουτρινο με το μπρελόκ και το πουλοβεράκι.. σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου <3

4 ώρες πριν, poulinos είπε

νομιζα οτι γενικα εψαχνες καποιο και οχι το συγκεκριμενο.αν δεν ειναι ebay  δεν ξερω ποσο ευκολα θα το βρεις αφου μπορει να ηταν μια ειδικη εκδοση και μετα να σταματησε

πιθανόν να σταμάτησε απλά ελπίζω ότι κάπου, κάποιος θα τα έχει στοκ.. :( ήταν το αγαπημένο μου.. πραγματικά εύχομαι να μη το χαρεί αυτος που μου το πηρε..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, LadyMorgana1989 είπε

αυτό ειναι μεν τα αυθεντικά λουτρινα αλλά δεν ειναι αυτό που ψάχνω το μινι λουτρινο με το μπρελόκ και το πουλοβεράκι.. σε ευχαριστώ πολύ πάντως για το χρόνο σου <3

https://shop.auroragift.com/pages/contact-us#

Στειλτους την φωτο απο αυτο που θες ισως μπορουν να βρουν. Πρεπει να ανεβασεις την photo σε σελιδα και να στειλεις το λινκ

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

https://shop.auroragift.com/pages/contact-us#

Στειλτους την φωτο απο αυτο που θες ισως μπορουν να βρουν

ααχ ναι δικιο εχεις τους στέλνω τώρα..!! δε το σκέφτηκα μακάρι να το βρουν.. σε ευχαριστώ πολύυυυ

Δημοσ.
11 hours ago, LadyMorgana1989 said:

τα έκανα και τα 2. ελπίζω να μου απαντήσουν. σε ευχαριστώ πολύ και πάλι. <3

εφοσον ειναι μπρελοκ οπως ειπες googlwre sad sam keychain που ειναι το μπρελοκ.βγαζει καποια

Δημοσ.

δεν ειναι αυτό αλλα ετσι και αλλιώς ψάχνω τη Honey. χθες ολη μερα εψαχνα  δυστυχως δεν την εχω βρει πουθενα.. προσπαθησα και με το keychain. βγαζει απλα imitation και μονο τον Sam.. :(

Δημοσ.
18 hours ago, LadyMorgana1989 said:

δεν ειναι αυτό αλλα ετσι και αλλιώς ψάχνω τη Honey. χθες ολη μερα εψαχνα  δυστυχως δεν την εχω βρει πουθενα.. προσπαθησα και με το keychain. βγαζει απλα imitation και μονο τον Sam.. :(

δεν θα ειναι ευκολο.ειναι εκδοσεις που αλλαζουν κατα καιρους. καποτε εκανα συλλογη απο goofy και ειχα καποιες εκδοσεις οι οποιες μετα απο λιγο καιρο δεν τις εβρισκες ή τις ειχαν πολυ ακριβα στο ebay.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν θα ειναι ευκολο.ειναι εκδοσεις που αλλαζουν κατα καιρους. καποτε εκανα συλλογη απο goofy και ειχα καποιες εκδοσεις οι οποιες μετα απο λιγο καιρο δεν τις εβρισκες ή τις ειχαν πολυ ακριβα στο ebay.

το φανταζομαι.. ψαχνω καθε μερα και δενε χω καταφερει να βρω τιποτα.. πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη αν βρω καποιο στοκ καπου. που αυτο για να γινει πρεπει καποιος να εχει μαγικες ικανοτητες και να εναν μαγικο καθρεφτη να δω που ειναι να παω να τη παρω.. που δεν εχω.. ειναι τοσο λυπηρο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...