Προς το περιεχόμενο

Sad Sam & Honey

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, LadyMorgana1989 said:

το φανταζομαι.. ψαχνω καθε μερα και δενε χω καταφερει να βρω τιποτα.. πρεπει να ειμαι πολυ τυχερη αν βρω καποιο στοκ καπου. που αυτο για να γινει πρεπει καποιος να εχει μαγικες ικανοτητες και να εναν μαγικο καθρεφτη να δω που ειναι να παω να τη παρω.. που δεν εχω.. ειναι τοσο λυπηρο..

το χειροτερο δεν ειναι αυτο.καποτε μιυ κλεψαν ενα ορειβατικο jacket.εψαξα α βρω το ιδιο αλλα τιποτα.19 χρονια μετα ειδα ενα ατομο να φοραει ενα ιδιο απλα αλλο χρωμα.του ειχα πει να μου το δωσει και να του δωσω τα χρηματα η να του παρω ενα καλυτερο και καινουριο.

ελπιζω να σου απαντησει η εταιρεια

Δημοσ.

τελικα στο έδωσε; μου απαντησε η εταρεια. ειπε οτι εχει σταματησει η παραγωγη του και δεν υπαρχει πια. ζητησα να μου φτιαξουν ενα και μου ειπαν οτι η μικροτερη παραγγελια που μπορουν να φτιαξουν για πελατη ειναι 10.000 κομματια........ γιατι να φτιαξουν μονο ενα δε τους συμφερει κοστολογικα. οτι να ναι..

Στις 16/4/2018 στις 10:21 ΜΜ, poulinos είπε

το χειροτερο δεν ειναι αυτο.καποτε μιυ κλεψαν ενα ορειβατικο jacket.εψαξα α βρω το ιδιο αλλα τιποτα.19 χρονια μετα ειδα ενα ατομο να φοραει ενα ιδιο απλα αλλο χρωμα.του ειχα πει να μου το δωσει και να του δωσω τα χρηματα η να του παρω ενα καλυτερο και καινουριο.

ελπιζω να σου απαντησει η εταιρεια

απο που στο εκλεψαν; κανεις ορειβασιες;

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ladakis είπε

ορειβασιες σιγαααα ο πουλινος

κανα λοφακι ανεβαινει εκει περα και αυτο λαχανιαζοντας

για αληθινη σκληρη ορειβασια,  δεν εχω μιλησει ακομα γιατι δεν μ αρεσει να περιαυτολογω

Γνωρίζεις από ορειβασία να υποθέσω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...