georgeγ Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) σελιδα 211 μανουαλ στα ελληνικα http://download.beko.com/Download.UsageManualsBeko/GR/el_GR_201608021612994_User Manual - Fileen_US.pdf λεει οτι εχει ενδειξη θερμοκρασιας θαλαμου συντηρησης αν δεν δειχνει σημαινει οτι εχεις ενεργοποιησει "λειτουργια διακοπων" διαβασε το καλα μαλλον εκει ειναι το προβλημα σου (δεν εχω χρονο να το διαβασω να σου πω) ΕDIT Ελα στο βρηκα 5.Λειτουργία Διακοπές Για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Διακοπές, πιέστε και κρατήστε πατημένο το πλήκτρο ( ) για 3 δευτερόλεπτα και η ένδειξη λειτουργίας Διακοπών ( ) θα ενεργοποιηθεί. Όταν αυτή η λειτουργία είναι ενεργή, η ένδειξη θερμοκρασίας για το χώρο συντήρησης είναι "- -" και δεν υπάρχει ψύξη στο χώρο συντήρησης. Δεν είναι κατάλληλο να φυλάξετε το φαγητό στη συντήρηση του ψυγείου όταν είναι ενεργοποιημένη αυτή η λειτουργία. Οι υπόλοιποι χώροι θα πρέπει να εξακολουθήσουν να ψύχονται σύμφωνα με τη ρυθμισμένη θερμοκρασία τους. Για να ακυρώσετε αυτή τη λειτουργία πιέστε πάλι το κουμπί της λειτουργίας Διακοπών . 6. Απενεργοποίηση προειδοποίησης: Σε περίπτωση συναγερμού διακοπής ρεύματος/ υψηλής θερμοκρασίας, μετά τον έλεγχο των τροφίμων που βρίσκονται στο χώρο κατάψυξης, πιέστε το κουμπί απενεργοποίησης του συναγερμού ( ) για να ακυρώσετε την προειδοποίηση Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από georgeγ
bekobeko Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 σε ποια σελιδα ειναι αυτο? για να μπει σε λειτουργια διακοπων πρεπει ναα το βαλω στην ομπρελιτσα,εγω δεν το εχω εκει
papoys1 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 33 λεπτά πριν, bekobeko είπε να το βγαλω απο τη μπριζα και να το να το ξαναβαλω? να το χτυπησω λιγο απο επανω? Να μην κάνεις τίποτε.Καινούργιο ψυγείο δεν δικαιολογείται να μην ανεβάζει θερμοκρασία και από τη στιγμή που η κατάψυξη λειτουργεί το πιο πιθανό έχει φύγει φρέο αυτό που έμεινε είναι χαμηλά στην κατάψυξη και δεν μπορεί το μοτέρ να το σπρώξει πάνω που είναι η συντήρηση το πιο πιθανό δουλεύει συνεχώς και μπορεί και αυτό να πάθει βλάβη. Γνώμη μου καλύτερα κλείστο και κάλεσε το σέρβις. Οι καλοί ψυγειοκαταψύκτες έχουν δύο ρυθμιστές.Για την κατάψυξη με βαθμούς Κελσίου από -7 έως -17 και επιλέγεις εσύ που θέλεις (το σύνηθες -8) και η συντήρηση με βαθμίδες από το 1 έως το 6 ή 7.Όσο το ανεβάζεις τόσο μεγαλύτερη είναι η ψύξη στη συντήρηση.
webparts Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bekobeko είπε να το χτυπησω λιγο απο επανω? what? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από webparts
bekobeko Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 μολις εφυγε ο τεχνικος!!μου ειπε οτι πρεπει να ρυθμισει τα υγρα και δεν θα εχει κανενα προβλημα μετα . αυριο το πρωι θα γινει αυτο 1
Speculoos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Στις 15/04/2018 στις 10:31 ΠΜ, papoys1 είπε Οι καλοί ψυγειοκαταψύκτες έχουν δύο ρυθμιστές.Για την κατάψυξη με βαθμούς Κελσίου από -7 έως -17 και επιλέγεις εσύ που θέλεις (το σύνηθες -8) Παππού μη βάζεις την κατάψυξη στους -8, από -18 και κάτω. 1
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bekobeko είπε μολις εφυγε ο τεχνικος!!μου ειπε οτι πρεπει να ρυθμισει τα υγρα και δεν θα εχει κανενα προβλημα μετα . αυριο το πρωι θα γινει αυτο Υγρά δηλαδή φρέο αυτό που είχε πρόβλημα και σε μένα.Σίγουρα η επισκευή γίνεται τέλεια αλλά δεν δικαιολογείται στο δικό σου καινούργιο ψυγείο να λείπουν υγρά.Θα κόψει το σωληνάκι θα βάλει μικρή βανούλα από την οποία θα συμπληρώσει οπότε και μελλοντικά μπορείς να ξαναβάλης άνετα.Τώρα είναι κλειστά τα σωληνάκια δεν έχουν διακοπτάκι (βαννούλα) Αλλά καλά και αυτός ήρθε για έλεγχο χωρίς εργαλεία;;; Της πλάκας τεχνικός πρέπει να είναι. 7 λεπτά πριν, Speculoos είπε Παππού μη βάζεις την κατάψυξη στους -8, από -18 και κάτω. Το -8 που τη βάζω εγώ κάτω από το -18 είναι. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από papoys1
cobain_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωστο πισω οπως το πηρες φιλε και πες τους να σου δωσουν αλλο και μην αφησεις να σου βαλει χερι ο τεxνικος επανω στο ψυγειο. Τα ψυγεια εχουν μεσα στανταρ υγρα που δεν βαζεις-βγαζεις, και δεν νοειται σε καινουριο να στο κανει αυτο. Μην μπλεξεις με προσθαφαιρεσεις που σου τσαμπουναει ο τεχνικος, καινουριο ψυγειο ειναι τι συζηταμε τωρα? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από cobain_7
bekobeko Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 αυτος το ανοιξε απο πισω δεν ειχε απωλειες ολα δουλευαν κανονικα,αυτος που ασχολητε με τα υγρα ηταν εκτος σημερα και ειπε θα ερθει αυριο!!!ας κανει αυτο που ειναι να κανει και αμα ξαναβγαλει τιποτα θα τους το παω απο εξω
cobain_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια πως σας αρεσει να τα δεχεστε και να μπλεκεστε ετσι? Καινουριο ψυγειο ουτε μερας και δεχεστε επισκευη? (Που απο οτι καταλαβα ο τενικος δεν ειναι και επισημου αντιπροσωπου) Επιστροφη και ουτε κουβεντα. Αν βαλει χερι ο καθε τεχνικος και δεν στο αναγνωριζει μετα η εταιρεια σε εγγυηση, μην κλαιγεστε. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από cobain_7
bekobeko Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ειναι επισημος εδω της BEKO στην πατρα
cobain_7 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Τι να σου πω ρε φιλε, δικα σου λεφτα ειναι, εσυ αποφασιζεις. Υποτιθεται πηρες κατι ολοκαινουριο που δεν δουλεψες καν, και θα ασχοληθεις με service και ιστοριες αντι να το πας πισω για αμεση αντικατασταση....
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Κάπου έχει τα δίκια του ο cobain. Αν δεν εντοπίσει από που έχασε το φρέο απλά το γεμίσει και σε 10-20-30 μέρες σου κάνει τα ίδια τι γίνεται;;;; Και εμένα η γνώμη μου είναι πίσω και καινούργιο.Μη δεχτείς επισκευή και αν δεν το πάρουν θα κάνουμε τη beko ρόμπα στο ίντερνετ. Εμένα παλιά όμως είπα το δέχτηκα 1ο γιατί το πήρα προσφορά εν γνώσει μου με χτύπημα με έκπτωση 60% και 2ο βρήκε ο τεχνικός της bosch που ήρθε την άλλη μέρα στο σπίτι ότι το φρέο το είχε χάσει από ένα διπλωμένο χάλκινο σωληνάκι που είχε τρύπα και φάνηκε τη στιγμή που το γέμιζε κάνοντας δοκιμή γιατί έχανε από εκεί.Το έφτιαξε και σχεδόν 15 χρόνια δουλεύει απροβλημάτιστα. Εσένα πως θα εντοπίσει που χάνει αν π.χ. η απώλεια γίνεται κάπου εσωτερικά και δε φαίνεται;;;;; 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Και γω που χα πάρει ψυγειοκαταψυχτη aeg απο 600€και λατι στα 300€ οταν ήρθε ειχα θεμα με.την ψυξη. Ηταν καπου χτυπημενο γι αυτο η μειωμενη τιμη. Απο Θεσσαλονίκη ηρθε επαρχια, απο κει αγκαρεψα το μπαμπά της κοπελας μου να ερθει με.το αγροτικο, το ανεβασαμε στον 2ο οροφο και διαπιστωσα οτι κατι δεν παει καλα. Καλεσα δικο μου τεχνικο, ελειπε φρεον, συπληρωσε και τωρα παει τρενο. Αλλα αν πληρωμα 600€ θα τους το πετουσα απο επαρχια στην Θεσσαλονίκη. Δεν ξερω αν το χουν συστημα. Γνωνη μου, φώναξε δικό σου τεχνικο για μια ματια, αν δει οτι εχει βαλβιδα αναπληρωσης και εχει μπει χερι στο μοτερ θα τους κανεις ρομπα. Ο τεχνικος της εταιριας θα το καταπιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα