katarasg Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Δημοσ. 14 Απριλίου 2018 Καλησπερα σε ολους!!Το προβλημα εχει ως εξης ...τα τελευταια χρονια παιρνω internet απο το διαμερισμα μου σε ενα αλλο χωρο με pwowerline tp link wpa281 kit...ωσ τωρα καλα!!Εχει τον τελευταιο καιρο ή δεν θα αφηνει συσκευες να συνδεθουν απανω του ή θα ειναι εξαιρετικα αργό.Πως μπορω να δω αν το powerline exei καποιο προβλημα?Εννοειτε εχω κανει ρεσταρτ το powerline kai οτι αλλο μπορουσε να γινει !!Μηπω εφτασε στο τελος ζωης παρολο που δειχνει οτι δουλευει(τα λαμπακια δουλευουν κανονικα τουλαχιστον)?
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καταρχήν βάλε τα σε πολύ κοντινές πριζες και δες τη συμπεριφορά τους. Αν εκει παιζουν καμπάνα, πρεπει να ψάξεις και το ηλεκτρικό σου δικτυο (π.χ. μπηκε καποια βρώμιση συσκευη). Firmware update Reset και νεο pairing Επισης δοκιμή και σε άλλο router γιατί μπορεί το προβλημα να ξεκινά απο το router Αν όλα αυτα δεν πιάσουν και δεν αλλαξες ηλεκτρικό δίκτυο, τοτε η μονη λύση είναι να τα δει κάποιος ηλεκτρονικός μηπως εχουν φουσκώσει/χαλάσει πυκνωτές του ή άλλη βλάβη που ειναι επισκευάσιμη Επεξ/σία 15 Απριλίου 2018 από isay
katarasg Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, isay είπε Καταρχήν βάλε τα σε πολύ κοντινές πριζες και δες τη συμπεριφορά τους. Αν εκει παιζουν καμπάνα, πρεπει να ψάξεις και το ηλεκτρικό σου δικτυο (π.χ. μπηκε καποια βρώμιση συσκευη). Firmware update Reset και νεο pairing Επισης δοκιμή και σε άλλο router γιατί μπορεί το προβλημα να ξεκινά απο το router Αν όλα αυτα δεν πιάσουν και δεν αλλαξες ηλεκτρικό δίκτυο, τοτε η μονη λύση είναι να τα δει κάποιος ηλεκτρονικός μηπως εχουν φουσκώσει/χαλάσει πυκνωτές του ή άλλη βλάβη που ειναι επισκευάσιμη Ποιες συσκευές μπορεί να είναι βρώμικες?
isay Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Κυρίως αυτές που εχουν μοτερ, πχ πλυντήρια, aircondition, πιστολάκια μαλλιών, αερόθερμα, αλλά συνήθως το καταλαβαίνεις οταν δουλευεουν. Εδω μέσα ειχα διαβασει περιπτωση που ενα ειχε διαδρομο γυμναστικής και οταν το δουλευε του αποσυντονιζε τα powerlines. Επισης άλλοι τα βάζουν πίσω απο ups/σταθεροποιητές/πολύπριζα ασφαλειας και μετα αναρωτιούνται γιατί υπολειτουργουν (τα plcs) Στα προηγουμενα γραφόμενα μου, μην μείνεις μονο στο βρώμικες συσκευες, ολα τα άλλα εχουν σχεδόν ισάξια προτεραιότητα
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 επισης αρκετα powerlines πχ tp link εχουν ενα utility που σου λεει στα ποσα Mbps εχουν συνδεθει μεταξυ τους.οποτε μπορεις να δεις ανα πασα στιγμη στα ποσα παιζουν οπως και να κανεις δοκιμες σε αλλες πριζες ειδικα αμα εχεις τριφασικο.επισης αν εχουν Powersaving θα το εκλεινα τυπικα.Firmware update επισης. https://static.tp-link.com/tpPLC_Utility_Windows_new.zip On 14/4/2018 at 11:45 ΜΜ, katarasg said: Καλησπερα σε ολους!!Το προβλημα εχει ως εξης ...τα τελευταια χρονια παιρνω internet απο το διαμερισμα μου σε ενα αλλο χωρο με pwowerline tp link wpa281 kit...ωσ τωρα καλα!!Εχει τον τελευταιο καιρο ή δεν θα αφηνει συσκευες να συνδεθουν απανω του ή θα ειναι εξαιρετικα αργό.Πως μπορω να δω αν το powerline exei καποιο προβλημα?Εννοειτε εχω κανει ρεσταρτ το powerline kai οτι αλλο μπορουσε να γινει !!Μηπω εφτασε στο τελος ζωης παρολο που δειχνει οτι δουλευει(τα λαμπακια δουλευουν κανονικα τουλαχιστον)? αν εχεις τριφασικο ρευμα καλο ειναι να ειναι στην ιδια φαση αν γινεται για να παρεις τα μεγιστα. και εννοειται τα powerline πριν απο το πολυπριζο και οχι πανω στο πολυπριζο.
skiabox Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Τρέξε και αυτό το σκριπτάκι αν θέλεις να δεις αν έχεις απώλεια πακέτων. Είναι γραμμένο σε bash shell. #!/bin/bash while true do sleep 1 ping -q -c 1 -W 1 192.168.1.1 > /dev/null 2>&1 || echo $(date) No connection >> logfile done Οπου 192.168.1.1 η IP του router. Κάνε και ένα ping στον router και πες μας πόσα milliseconds είναι το roundtrip. Στις 4/15/2018 στις 4:45 ΜΜ, isay είπε Κυρίως αυτές που εχουν μοτερ, πχ πλυντήρια, aircondition, πιστολάκια μαλλιών, αερόθερμα, αλλά συνήθως το καταλαβαίνεις οταν δουλευεουν. Εδω μέσα ειχα διαβασει περιπτωση που ενα ειχε διαδρομο γυμναστικής και οταν το δουλευε του αποσυντονιζε τα powerlines. Επισης άλλοι τα βάζουν πίσω απο ups/σταθεροποιητές/πολύπριζα ασφαλειας και μετα αναρωτιούνται γιατί υπολειτουργουν (τα plcs) Στα προηγουμενα γραφόμενα μου, μην μείνεις μονο στο βρώμικες συσκευες, ολα τα άλλα εχουν σχεδόν ισάξια προτεραιότητα Μάλλον τη δικιά μου περίπτωση θυμάσαι! ΛΟΛ! Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από skiabox
katarasg Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Λοιπόν μετα απο αρκετο ψαξιμο....βαλε μπριζεσ...βγαλε μπριζες....ερχεται και συμβαινει το εξης!!!Το powerline δουλευει σωστα με οτιδηποτε κινητο,υπολογιστη κτλ μεσα στο σπιτι και σε οποιαδηποτε πριζα και να σθνδεθει......μεχρι εκει καλα.Με το που ανοιγω το laptop μου dhladh ακαριαια σχεδον και πριν μπει ακομα στα win αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και μου βγαζει και limited access.....αν τοποθετησω σε 1 μονο συγκεριμενη πριζα το λαπτοπ και σε 1 αλλη συγκεκριμενη το powerline tote kai μονο τοτε το powerline δουλευει!!Τα εχω κανει ολα και firmware κτλ!!Πως το βλεπετε εσεις?Ενοοειτε οτι μεσα στο σπιτι λειτουργουν ακριβωσ τα ιδια που λειτουργουσαν οταν δεν υπηρχε το προβλημα.Τι να κανω?Να παω για κανουργιο powerline? Μόλις τώρα, katarasg είπε Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Λοιπόν μετα απο αρκετο ψαξιμο....βαλε μπριζεσ...βγαλε μπριζες....ερχεται και συμβαινει το εξης!!!Το powerline δουλευει σωστα με οτιδηποτε κινητο,υπολογιστη κτλ μεσα στο σπιτι και σε οποιαδηποτε πριζα και να σθνδεθει......μεχρι εκει καλα.Με το που ανοιγω το laptop μου dhladh ακαριαια σχεδον και πριν μπει ακομα στα win αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και μου βγαζει και limited access.....αν τοποθετησω σε 1 μονο συγκεριμενη πριζα το λαπτοπ και σε 1 αλλη συγκεκριμενη το powerline tote kai μονο τοτε το powerline δουλευει!!Τα εχω κανει ολα και firmware κτλ!!Πως το βλεπετε εσεις?Ενοοειτε οτι μεσα στο σπιτι λειτουργουν ακριβωσ τα ιδια που λειτουργουσαν οταν δεν υπηρχε το προβλημα.Τι να κανω?Να παω για κανουργιο powerline? 18 ώρες πριν, poulinos είπε επισης αρκετα powerlines πχ tp link εχουν ενα utility που σου λεει στα ποσα Mbps εχουν συνδεθει μεταξυ τους.οποτε μπορεις να δεις ανα πασα στιγμη στα ποσα παιζουν οπως και να κανεις δοκιμες σε αλλες πριζες ειδικα αμα εχεις τριφασικο.επισης αν εχουν Powersaving θα το εκλεινα τυπικα.Firmware update επισης. https://static.tp-link.com/tpPLC_Utility_Windows_new.zip αν εχεις τριφασικο ρευμα καλο ειναι να ειναι στην ιδια φαση αν γινεται για να παρεις τα μεγιστα. και εννοειται τα powerline πριν απο το πολυπριζο και οχι πανω στο πολυπριζο. Στις 15/4/2018 στις 4:45 ΜΜ, isay είπε Κυρίως αυτές που εχουν μοτερ, πχ πλυντήρια, aircondition, πιστολάκια μαλλιών, αερόθερμα, αλλά συνήθως το καταλαβαίνεις οταν δουλευεουν. Εδω μέσα ειχα διαβασει περιπτωση που ενα ειχε διαδρομο γυμναστικής και οταν το δουλευε του αποσυντονιζε τα powerlines. Επισης άλλοι τα βάζουν πίσω απο ups/σταθεροποιητές/πολύπριζα ασφαλειας και μετα αναρωτιούνται γιατί υπολειτουργουν (τα plcs) Στα προηγουμενα γραφόμενα μου, μην μείνεις μονο στο βρώμικες συσκευες, ολα τα άλλα εχουν σχεδόν ισάξια προτεραιότητα 16 ώρες πριν, skiabox είπε Τρέξε και αυτό το σκριπτάκι αν θέλεις να δεις αν έχεις απώλεια πακέτων. Είναι γραμμένο σε bash shell. #!/bin/bash while true do sleep 1 ping -q -c 1 -W 1 192.168.1.1 > /dev/null 2>&1 || echo $(date) No connection >> logfile done Οπου 192.168.1.1 η IP του router. Κάνε και ένα ping στον router και πες μας πόσα milliseconds είναι το roundtrip. Μάλλον τη δικιά μου περίπτωση θυμάσαι! ΛΟΛ! 18 ώρες πριν, poulinos είπε επισης αρκετα powerlines πχ tp link εχουν ενα utility που σου λεει στα ποσα Mbps εχουν συνδεθει μεταξυ τους.οποτε μπορεις να δεις ανα πασα στιγμη στα ποσα παιζουν οπως και να κανεις δοκιμες σε αλλες πριζες ειδικα αμα εχεις τριφασικο.επισης αν εχουν Powersaving θα το εκλεινα τυπικα.Firmware update επισης. https://static.tp-link.com/tpPLC_Utility_Windows_new.zip αν εχεις τριφασικο ρευμα καλο ειναι να ειναι στην ιδια φαση αν γινεται για να παρεις τα μεγιστα. και εννοειται τα powerline πριν απο το πολυπριζο και οχι πανω στο πολυπριζο. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Λοιπόν μετα απο αρκετο ψαξιμο....βαλε μπριζεσ...βγαλε μπριζες....ερχεται και συμβαινει το εξης!!!Το powerline δουλευει σωστα με οτιδηποτε κινητο,υπολογιστη κτλ μεσα στο σπιτι και σε οποιαδηποτε πριζα και να σθνδεθει......μεχρι εκει καλα.Με το που ανοιγω το laptop μου dhladh ακαριαια σχεδον και πριν μπει ακομα στα win αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και μου βγαζει και limited access.....αν τοποθετησω σε 1 μονο συγκεριμενη πριζα το λαπτοπ και σε 1 αλλη συγκεκριμενη το powerline tote kai μονο τοτε το powerline δουλευει!!Τα εχω κανει ολα και firmware κτλ!!Πως το βλεπετε εσεις?Ενοοειτε οτι μεσα στο σπιτι λειτουργουν ακριβωσ τα ιδια που λειτουργουσαν οταν δεν υπηρχε το προβλημα.Τι να κανω?Να παω για κανουργιο powerline? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από katarasg Συμπληρωση
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 On 15/4/2018 at 4:45 ΜΜ, isay said: Κυρίως αυτές που εχουν μοτερ, πχ πλυντήρια, aircondition, πιστολάκια μαλλιών, αερόθερμα, αλλά συνήθως το καταλαβαίνεις οταν δουλευεουν. Εδω μέσα ειχα διαβασει περιπτωση που ενα ειχε διαδρομο γυμναστικής και οταν το δουλευε του αποσυντονιζε τα powerlines. Επισης άλλοι τα βάζουν πίσω απο ups/σταθεροποιητές/πολύπριζα ασφαλειας και μετα αναρωτιούνται γιατί υπολειτουργουν (τα plcs) Στα προηγουμενα γραφόμενα μου, μην μείνεις μονο στο βρώμικες συσκευες, ολα τα άλλα εχουν σχεδόν ισάξια προτεραιότητα το κακο ειναι οτι κανεις δεν διαβαζει τις οδηγιες που αναφερουν οτι πρωτα το Powerline και πανω στο Powerline το πολυπριζο.επισης καποιοι αλλοι δεν τα παιρνουν Passthrough οποτε εκει πρεπει να εχεις μια διαθεσιμη πριζα χωρις τιποτα επανω για να παρεις τα μεγιστα.
katarasg Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, poulinos είπε το κακο ειναι οτι κανεις δεν διαβαζει τις οδηγιες που αναφερουν οτι πρωτα το Powerline και πανω στο Powerline το πολυπριζο.επισης καποιοι αλλοι δεν τα παιρνουν Passthrough οποτε εκει πρεπει να εχεις μια διαθεσιμη πριζα χωρις τιποτα επανω για να παρεις τα μεγιστα. Εννοεις οτι πρεπει να αλλαξω powerline και να παρω passthrough?
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 1 hour ago, katarasg said: Εννοεις οτι πρεπει να αλλαξω powerline και να παρω passthrough? Οχι απλα αναφερω οτι θα πρεπει να μπουν σωστα.αλλα εσενα οπως φαινεται δεν ειναι ακριβως θεμα Powerline διοτι οπως λες οταν δεν εχεις πανω το λαπτοπ δεν εχεις θεμα. 1 hour ago, katarasg said: Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Λοιπόν μετα απο αρκετο ψαξιμο....βαλε μπριζεσ...βγαλε μπριζες....ερχεται και συμβαινει το εξης!!!Το powerline δουλευει σωστα με οτιδηποτε κινητο,υπολογιστη κτλ μεσα στο σπιτι και σε οποιαδηποτε πριζα και να σθνδεθει......μεχρι εκει καλα.Με το που ανοιγω το laptop μου dhladh ακαριαια σχεδον και πριν μπει ακομα στα win αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και μου βγαζει και limited access.....αν τοποθετησω σε 1 μονο συγκεριμενη πριζα το λαπτοπ και σε 1 αλλη συγκεκριμενη το powerline tote kai μονο τοτε το powerline δουλευει!!Τα εχω κανει ολα και firmware κτλ!!Πως το βλεπετε εσεις?Ενοοειτε οτι μεσα στο σπιτι λειτουργουν ακριβωσ τα ιδια που λειτουργουσαν οταν δεν υπηρχε το προβλημα.Τι να κανω?Να παω για κανουργιο powerline? Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον σας.Λοιπόν μετα απο αρκετο ψαξιμο....βαλε μπριζεσ...βγαλε μπριζες....ερχεται και συμβαινει το εξης!!!Το powerline δουλευει σωστα με οτιδηποτε κινητο,υπολογιστη κτλ μεσα στο σπιτι και σε οποιαδηποτε πριζα και να σθνδεθει......μεχρι εκει καλα.Με το που ανοιγω το laptop μου dhladh ακαριαια σχεδον και πριν μπει ακομα στα win αρχιζουν οι αποσυνδεσεις και μου βγαζει και limited access.....αν τοποθετησω σε 1 μονο συγκεριμενη πριζα το λαπτοπ και σε 1 αλλη συγκεκριμενη το powerline tote kai μονο τοτε το powerline δουλευει!!Τα εχω κανει ολα και firmware κτλ!!Πως το βλεπετε εσεις?Ενοοειτε οτι μεσα στο σπιτι λειτουργουν ακριβωσ τα ιδια που λειτουργουσαν οταν δεν υπηρχε το προβλημα.Τι να κανω?Να παω για κανουργιο powerline? καποιες δοκιμες με βαση αυτα που καταλαβα.εχεις το λαπτοπ σε μια χ πριζα ρευματος και το συνδεεις με ethernet με το powerline>σου κανει το προβλημα οπως λες.αν δεν βαλεις το λαπτοπ στο ρευμα και το εχεις στην μπαταρια στο κανει αυτο το θεμα?εχει τυχει περιπτωση οχι με Powerline αλλα με modem/router που το τροφοδοτικο εκανε τα δικα του και το ρουτερ εχανε sync.κατι με το ρευμα.αν εχεις αλλο τροδοφοδικο για λαπτοπ δοκιμασε το. οπως και δοκιμη On battery.δεν σημαινει οτι φταινε τα powerline ασχετα που σε ενα Passthrough θα μπορουσες να βαλεις το λαπτοπ πανω.
katarasg Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 44 λεπτά πριν, poulinos είπε Οχι απλα αναφερω οτι θα πρεπει να μπουν σωστα.αλλα εσενα οπως φαινεται δεν ειναι ακριβως θεμα Powerline διοτι οπως λες οταν δεν εχεις πανω το λαπτοπ δεν εχεις θεμα. καποιες δοκιμες με βαση αυτα που καταλαβα.εχεις το λαπτοπ σε μια χ πριζα ρευματος και το συνδεεις με ethernet με το powerline>σου κανει το προβλημα οπως λες.αν δεν βαλεις το λαπτοπ στο ρευμα και το εχεις στην μπαταρια στο κανει αυτο το θεμα?εχει τυχει περιπτωση οχι με Powerline αλλα με modem/router που το τροφοδοτικο εκανε τα δικα του και το ρουτερ εχανε sync.κατι με το ρευμα.αν εχεις αλλο τροδοφοδικο για λαπτοπ δοκιμασε το. οπως και δοκιμη On battery.δεν σημαινει οτι φταινε τα powerline ασχετα που σε ενα Passthrough θα μπορουσες να βαλεις το λαπτοπ πανω. To παραξενο ειναι οτι αυτο συμβαινει με το συγκεκριμενο laptop....δεν εχω αλλο τροφοδοτικο.....αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι βγαζει ολες τισ πριζεσ off(δηλαδη χανει το sync) και δουλευει σε μια και μονο!!θα προσπαθησω να το τεσταρω ξανα αλλα μεγαλη εντυπωση μου κανει οτι το συγκεκριμενο setup (poweline-laptop kai το δικο μου και τησ γυναικασ μου,κινητα ,tablet δουλεθαν αψογα) να υποψιαστω για καποιο λογο το router του οτε που το εχω εκει 5 χρονια περιπου?
skiabox Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δώσε dynamic ip από το router στο 192.168.1.10 και πάνω και μετά δώσε static στο laptop 192.168.1.9 Επίσης αν θέλεις χρησιμοποίησε τους cloudflare dns. Βάλε τις ρυθμίσεις dns (1.1.1.1 και 1.0.0.1) και στο router και στο laptop. Επίσης τα powerline τα βάζουμε μόνα τους στην πρίζα. Ποτέ σε πολύπριζο. Τι μάρκα είναι τα powerline; Επίσης πρώτα από όλα θα δοκιμάσεις την σύνδεση με καλώδιο ethernet και στις δύο άκρες. Κάντα όλα αυτά και μετά δώσε feedback. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από skiabox
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 47 minutes ago, skiabox said: Δώσε dynamic ip από το router στο 192.168.1.10 και πάνω και μετά δώσε static στο laptop 192.168.1.9 Επίσης αν θέλεις χρησιμοποίησε τους cloudflare dns. Βάλε τις ρυθμίσεις dns (1.1.1.1 και 1.0.0.1) και στο router και στο laptop. Επίσης τα powerline τα βάζουμε μόνα τους στην πρίζα. Ποτέ σε πολύπριζο. Τι μάρκα είναι τα powerline; Επίσης πρώτα από όλα θα δοκιμάσεις την σύνδεση με καλώδιο ethernet και στις δύο άκρες. Κάντα όλα αυτά και μετά δώσε feedback. tp link wpa281 kit τα οποια δεν ειναι passthrough(το ειχε γραψει πιο πανω).επισης απο το utility μπορει να δει την ταχυτητα των Powerlines Μεταξυ τους.επισης πρεπει να δει αν οι αποσυνδεσεις ειναι λογω προβληματος στο ρουτερ ή λογω Powerline.Να δει μπορει να κανει Ping το ρουτερ κατευθειαν απο το powerline ?αν οχι εκεινη την στιγμη καποιο αλλο pc κανει κανονικα ping χωρις Powerline ή εχει προβλημα και αυτο που σημαινει οτι κατι γινεται στο ρουτερ. εννοεις να δωσει στον Dhcp απο το 192.1658.1.10 οχι Dynamic ip. τα ευκολα τεστ ειναι παραλληλα να κανει το παρακατω απο ενα Laptop Στο Powerline και ενα εκτος Ping ip router για να δει αν χανει το ρουτερ η οχι. πχ Ping 192.168.1.1 μετα Ping 194.219.227.2 για να δεις αν βλεπεις ip στην αλλη πλευρα στο ιντερνετ δηλαδη και μετα Ping www.forthnet.gr για να δεις αν κανει Resolve αν τα συγκρινει μπορει να δει τι παιζει πανω κατω.αν εχει μεγαλο Ping κτλ. και τυπικα να τα κανει και Secure μεσα απο το Utility Περα απο το να δει ταχυτητα link. 54 minutes ago, katarasg said: To παραξενο ειναι οτι αυτο συμβαινει με το συγκεκριμενο laptop....δεν εχω αλλο τροφοδοτικο.....αλλα αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι βγαζει ολες τισ πριζεσ off(δηλαδη χανει το sync) και δουλευει σε μια και μονο!!θα προσπαθησω να το τεσταρω ξανα αλλα μεγαλη εντυπωση μου κανει οτι το συγκεκριμενο setup (poweline-laptop kai το δικο μου και τησ γυναικασ μου,κινητα ,tablet δουλεθαν αψογα) να υποψιαστω για καποιο λογο το router του οτε που το εχω εκει 5 χρονια περιπου? πρεπει να δουμε αν φταιει το powerline ή αν φταιει το ρουτερ οπως και τι προκαλει το θεμα.για αυτο ειπα τα τεστ με τα ping ή δοκιμη το λαπτοπ χωρις τροφοδοτικο.αν χανουν τα sync μεταξυ τους τα Powerlines τοτε κατι τα επηρεαζει και δεν φταιει το ρουτερ.μπορει και κατι να εχει γινει με το τροφοδοτικο για αυτο ειπα δοκιμη χωρις.αν δηλαδη το κανει με το δικο σου λαπτοπ αλλα οχι της γυναικας σου κατι το επηρεαζει.
skiabox Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 pouline : Τα συγκεκριμένα powerlines παίζουν σε διαφορετική φάση;
poulinos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 47 minutes ago, skiabox said: pouline : Τα συγκεκριμένα powerlines παίζουν σε διαφορετική φάση; η tp link χωρις να αναφερει μοντελα θεωροντας μαλλον οτι ολα το κανουν λεει το παρακατω Q: Can TP-LINK powerline adapters work in different phases of three-phase circuit? A: Yes, but its rate will be affected when crossing the phases. For three-phase four-line circuit, we suggest you use the topology below to get good performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα