Redpill Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Καλημέρα σε όλους. Μια απλή ερώτηση ρε παιδιά αν ξέρετε. Ήρθε η ΔΕΗ ας πούμε 250€ και δεν έχω τη δυνατότητα να τη πληρώσω εξολοκλήρου αυτό το μήνα. Μπορώ να μπω και να πληρώσω ηλεκτρονικά πχ 100€ αυτό το μήνα και τα υπόλοιπα 150€ τον επόμενο χωρίς πρόβλημα? Το έχει κάνει κάποιος αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Super Moderators billdanos Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Super Moderators Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 2 minutes ago, Redpill said: Καλημέρα σε όλους. Μια απλή ερώτηση ρε παιδιά αν ξέρετε. Ήρθε η ΔΕΗ ας πούμε 250€ και δεν έχω τη δυνατότητα να τη πληρώσω εξολοκλήρου αυτό το μήνα. Μπορώ να μπω και να πληρώσω ηλεκτρονικά πχ 100€ αυτό το μήνα και τα υπόλοιπα 150€ τον επόμενο χωρίς πρόβλημα? Το έχει κάνει κάποιος αυτό? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ναι μπορείς. Να τσεκάρεις όμως όταν έρθει ο επόμενος λογαριασμός αν όλα είναι οκ και έχουν αφαιρεθεί σωστά τα ποσά που πλήρωσες. Έχει τύχει να θυμάμαι λάθος ποσό και να μην έχω μαζί μου το λογαριασμό και πλήρωσα μικρότερο ποσό ηλεκτρονικά. Όταν το είδα μετά από 2-3 εβδομάδες, μπήκα και πλήρωσα το υπόλοιπο ποσό πάλι ηλεκτρονικά και στον επόμενο λογαριασμό φαινόταν εξοφλημένο κανονικά. 1
zio10 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Δημοσ. 15 Απριλίου 2018 Μπορείς ναι, γενικά στη ΔΕΗ όσα μπορείς δίνεις (γι'αυτό μάλλον μένουν οι περισσότεροι και δεν πάνε σε εναλλακτικούς ). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα