The Lord K. Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Bρήκα τυχαία απο την anytime ασφάλειες με -35% λόγω αγοράς μέσω ίντερνετ για έναν χρόνο και χρέωση με πάγια εντολή! έχει ασχοληθεί κανένας άλλος γιατι ψαχνομαι για το αυτοκίνητο μου
ilianad Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ναι φίλε, εμένα μου το σφύριξε η μητέρα μου οτι παίζει τέτοια προσφορά και επειδή είχε λήξει πρόσφατα η παλιά και ψαχνόμουν βρήκα αρκετά οικονομική στα μέτρα μου
A.Andrew Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 πρόλαβα και την έκανα, από τις άλλες που έψαξα ή μου πρότειναν ήταν οι πλέον οικονομικές και συμφέρουσες! πασχαλινό δώρο !!!
mikeron Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 ωπ ωραίοι παιδια γιατι έψαχνα κολασμένα μια καλη ασφάλεια και δεν ήξερα που να ψάξω
papoys1 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Νομίζω ότι ζητάνε μόνο πληρωμή με κάρτα στη συγκεκριμένη προσφορά.Για κάποιον που έχει ενδεχομένως συμφέρει.
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 περναει χρεωστικη καρτα οποτε ολοι εχουν μια χρεωστικη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα