draminos30 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 καλημερα σας ηθελα να συνδεσο τον τραπεζικο μου λογαριασμο στο ππ για να κανω αγορες μεσω ππ. δηλαδι οταν κανω την αγορα μεσω ππ να αφερουντε τα λεφτα κατευθειαν απο τον τραπεζικο μου λογαριασμο χωρις να τα στελνο πρωτα στην πρεπαιτ. !! εκανα ολα τα βηματα που ελεγε με πιστοσε ι ππ δυο μικρα ποσα τα οποια πρεπι μετα να τα βαλω εκει που μου το ζηταν . με στειλαν μαιλ οτι ειναι ολλα οκ αλλα παλι δεν γινεται τιποτα . στο ππ στης καρτες που εχω δγλοση εχει την prepaid καρτα μου και τον λογαριασμο της ετε που δηλοσα .αλλα στον λογαριασμο της ετε εχει ενα κιτρινο σημαιακι που γραφη need your approval !!! τι κανω ? εποικινονισα με τα λιγα αγγλικα που ξερω και μου ειπαν οτι ολα ειναι ενταξη και απλα πρεπη να περιμενο λιγες μερες αλλα παλι τιποτα περασανε 10 μερες . χαιρετισμους αντωνης
gbouros Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δεν γίνεται αυτό που θες για ελληνικούς λογαριασμούς paypal.
draminos30 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 ειναι σιγουρο αυτο ? μονο με πιστωτικες γινεται ? σε ευχαριστο πολυ !!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα