kost90 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Βλέπω ένα βίντεο στο netwix και όταν πατάω να προχωρήσει μου εμφανίζει αυτό το site σε άλλη καρτέλα https://ad.doubleclick.net/ddm/trackclk/N703922.2322304NETWIX/B20907431.217796055;dc_trk_aid=416357789;dc_trk_cid=99560922;dc_lat=;dc_rdid=;tag_for_child_directed_treatment= Τι να κάνω;; Browser: Microsoft edge. OS: Windows 10. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από kost90
ss13 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Εγκατέστησε αυτό https://www.microsoft.com/en-us/store/p/ublock-origin/9nblggh444l4?activetab=pivot%3aoverviewtab λογικά θα λυθεί το πρόβλημα σου
micos000 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Κανονικά όμως δε θα έπρεπε να σου πετάει διαφήμιση. Κάνε έναν έλεγχο με το adwcleaner μήπως και έχει μολυνθεί ο browser.
kost90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Στις 16/4/2018 στις 5:23 ΜΜ, micos000 είπε Κανονικά όμως δε θα έπρεπε να σου πετάει διαφήμιση. Κάνε έναν έλεγχο με το adwcleaner μήπως και έχει μολυνθεί ο browser. Έχω κάνει scan το pc με adwcleaner και malwarebytes αλλά δεν βρήκαν κάτι. Τι άλλο μπορώ να κάνω;;
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ublock το έβαλες; Δεν έχω netflix να το δω αλλά είχα πάει σε έναν φίλο που έβλεπε σε linux και δεν πρόσεξα να πετάει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα πάντως με την επίσημη δήλωση του netflix... Αναφορά σε κείμενο I'm getting ads or pop-ups while watching Netflix on my computer. Netflix does not push advertisements to members using our service. If you're seeing ads or pop-ups when streaming video from Netflix to your computer, your computer or browser has most likely been compromised by adware or malware. To remove it, use the anti-malware, anti-adware or anti-virus software recommended by your computer manufacturer or a trusted IT professional. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2018 από micos000
kost90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, micos000 είπε Το ublock το έβαλες; Δεν έχω netflix να το δω αλλά είχα πάει σε έναν φίλο που έβλεπε σε linux και δεν πρόσεξα να πετάει κάτι τέτοιο. Σύμφωνα πάντως με την επίσημη δήλωση του netflix... Μάλλον μπερδεύτηκες. Για το netwix (http://www.netwix.gr/) μιλάω όχι για το netflix. To ublock origin νομίζω μου το είχε σταματήσει το site μια ή δύο φορές. Άμα είναι δεν ξαναμπαίνω στο netwix . Το πρόβλημα μου είναι μήπως έχει μολυνθεί το pc.
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, kost90 είπε Μάλλον μπερδεύτηκες. Για το netwix (http://www.netwix.gr/) μιλάω όχι για το netflix. Ωχ, σόρρυ. Λάθος μου. Μπήκα όμως στο netwix με ublock και δεν μου πέταξε καμία διαφήμιση. Το απενεργοποίησα και έβαλα δύο βίντεο τα οποία τα προχωρούσα μπρος-πίσω, full screen και χωρίς full screen και το μόνο που έβλεπα είναι ένα διαφημιστικό στην αρχή του κάθε βίντεο, τίποτε άλλο. Οπότε αυτό μας λέει ότι ο browser σου ή το σύστημα έχει μολυνθεί. Δοκίμασες από άλλον browser;
kost90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 34 λεπτά πριν, micos000 είπε Ωχ, σόρρυ. Λάθος μου. Μπήκα όμως στο netwix με ublock και δεν μου πέταξε καμία διαφήμιση. Το απενεργοποίησα και έβαλα δύο βίντεο τα οποία τα προχωρούσα μπρος-πίσω, full screen και χωρίς full screen και το μόνο που έβλεπα είναι ένα διαφημιστικό στην αρχή του κάθε βίντεο, τίποτε άλλο. Οπότε αυτό μας λέει ότι ο browser σου ή το σύστημα έχει μολυνθεί. Δοκίμασες από άλλον browser; Λοιπόν δοκίμασα με firefox και δεν με πετάει στο άλλο site. Οπότε μάλλον έχει μολυνθεί ο microsoft edge. Τι προτείνεις;;
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Η τακτική είναι στάνταρ. Πλήρης έλεγχος με antivirus και antimalware. Είπες ότι σκάναρες με το mbam. Αν το έκανες σε quick scan κάνε ξανά έλεγχο σε πλήρες σκαν. Από antivirus τι έχεις; Κάνε έλεγχο με το antivirus που έχεις και αν θέλεις και με το eset online scanner. Επίσης απενεργοποίησε ότι πρόσθετα μπορεί να έχεις στον edge και από Ρυθμίσεις->Επιλέξτε τι θα απαλείψετε, τσεκάρισε ότι έχει εκεί και πάτα Απαλοιφή. Θα σβήσει όμως και τα αγαπημένα οπότε πάρε πρώτα backup αν τα θέλεις. Τέλος, αν όλα αποτύχουν, μείνε στον firefox ή στον chrome να τελειώνεις.
kost90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, micos000 είπε Η τακτική είναι στάνταρ. Πλήρης έλεγχος με antivirus και antimalware. Είπες ότι σκάναρες με το mbam. Αν το έκανες σε quick scan κάνε ξανά έλεγχο σε πλήρες σκαν. Από antivirus τι έχεις; Κάνε έλεγχο με το antivirus που έχεις και αν θέλεις και με το eset online scanner. Επίσης απενεργοποίησε ότι πρόσθετα μπορεί να έχεις στον edge και από Ρυθμίσεις->Επιλέξτε τι θα απαλείψετε, τσεκάρισε ότι έχει εκεί και πάτα Απαλοιφή. Θα σβήσει όμως και τα αγαπημένα οπότε πάρε πρώτα backup αν τα θέλεις. Τέλος, αν όλα αποτύχουν, μείνε στον firefox ή στον chrome να τελειώνεις. (Ξέχασα να σου πω ότι πριν ανοίξω το θέμα εδώ είχα κάνει και clear browsing data τα browsing history, cookies and saved website data, cached data and files, tabs and I've set aside or recently closed. Αλλά συνέχιζε να μου πετάει το site.) Λοιπόν πριν ξεκινήσω την λύση που μου προτείνεις πήγα στα settings -> apps -> apps and features και έκανα ένα repair και ένα reset τον microsoft edge. Τώρα με πετάει σε αυτό το site https://www.dentrexeitipota.gr/ . Επίσης έκανα clear browsing data τα επέλεξα όλα και τα καθάρισα όλα (δεν μου έσβησε τα αγαπημένα) και απεγκατέστησα τo extension. Συνεχίζει να με πετάει σε αυτό το site. Ξαναέκανα scan με το malwarebytes. Δεν βλέπω να έχει επιλογή quick scan ή full scan. Τις επιλογές που έχει στο scan είναι threat scan , custom scan και hyper scan που είναι για premium. Λές πριν ξεκινήσω την λύση που μου προτείνεις να κάνω ένα recovery το pc;;
micos000 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μήπως είναι ορισμένη σαν αρχική σελίδα και στο ανοίγει;
kost90 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, micos000 είπε Μήπως είναι ορισμένη σαν αρχική σελίδα και στο ανοίγει; Aν εννοείς τα άκυρα site που μου πετάει όχι. Οταν προχωράω πίσω ή μπροστά ένα βιντεο στο netwix μου πετάει αυτά τα άκυρα site.
kost90 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Άργησα να απαντήσω. Τελικά έκανα τα scan με av, malwarebytes και eset online scanner. Δεν βρήκαν τίποτα. Έκανα format και τελείωσε. Σε ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα