babble tribe Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Επειτα απο μια ασχημη κατανωλωτικη εμπειρια αγορας smartphone απο ενα λεγομενο και ως skroutzomagazo και εχοντας δεχτει επιθεση κυριολεκτικα απο υπαλληλο της εταιρειας ισως να ηταν και ο ιδιος ο μαγαζατορας αναρωτιέμαι που εμπιστευομαστε τις αγορες μας. Δεν θα αναφερθω στην ολη κακη αντιμετωπηση και στην ποιοτητα του smartphone που ελαβα αλλα περισσοτερο σε καποιες ερωτησεις που εκανα και οι απαντησεις τους με προβληματισαν. Παμε στο ψητο με αφορμη αυτο το καταστημα αλλα αναφερομενος και σε αλλα που κανουν ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ service και επικαλουνται οτι εχουν καποιο ISO θελω να ρωτησω σε τι βαθμο πιστευετε οτι αυτα τα καταστηματα οντως εχουν καποιο ISO στο service του. Μου κανει εντυπωση που στελνουμε ενα κινητο γεματο προσωπικα δεδομενα (χωρις να κανουμε restore η γιατι δεν μπορουμε να κανουμε πχ επειδη δεν ανοιγει κλπ) σε ενα μαγαζι που μπορει ευκολα απλα να παρει τα δεδομενα μας και να τα κανει οτι θελει. Νομιζω οτι σε ενα σοβαρο service οπως εκανα πχ σε αντιπροσωπεια της samsung δινεις την συγκαταθεση σου σε 5-6 ορους που αφορουν το service και ορους για τα δεδομενα σου κλπ. Μηπως πλεον στην εποχη που μοιραζουμε τα δεδομενα μας απο εδω και απο εκει πρεπει αν προσεχουμε λιγο παραπανω? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από babble tribe
babble tribe Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 εμενα παντως που κρατησαν ενα κινητο 3 εβδοαμδες και μου ειπαν ετσι λεει το ISO και μπλα μπλα μπλα μεχρι που εκανα claim στο paypal και πηρα τα λεφτα μου. Tωρα κανω και complain στην iso.org πραγματικα θελω να μαθω αν εχουν καποιο iso. τελος παντων εχω κανει επεξεργασια του αρχικου topic δεν φαινετε πλεον ουτε εμμεσα (οπως πριν) καποια πληροφορια σχετικη με τον εμπορα, αυτος πλεον υποστηριζει οτι δεν κανει αυτος το service που ειναι και λογικο (ισως?) αλλα αλλος συνεργατης του οποτε το πραγμα μπλεκει περισσοτερο. Αρα γιατι αναφερονται σε ISO και κολοκυθια τουμπανα ενω ουτε καν εχουν δικο τους service και δεν εχουν την υποχρεωση να αναφερουν σε ποια χερια ειναι το κινητο; Δηλαδη πχ αν ειχα καποια προσωπικα δεδομενα και εκαναν leak τοτε που θα εβρισκα το δικιο μου; Η κουβεντα ειναι περισσοτερο για να μας προβληματισει για αυτο ανοιξα και το topic.
NikosKallithea Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγω ξετω οτι η καθε εταιρεία στο σιτε της αναφέρει τα εξουσιοδοτημένα σέρβις, και τους ορους της εγγύησης, τα υπόλοιπα είναι ετσι για να κουβεντιάσουμε Εδιτ Παρεμπιπτόντως το παυπαλ ειναι θεός για κατι τέτοια λαμόγια Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από NikosKallithea
babble tribe Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Respect στον πρώτο άνθρωπο που θα πάει στον Άρη αλλά πριν από αυτό έκανε κάτι σημαντικότερο στην ΓΗ. Πρέπει να είχε μπλεξίματα με νταβατζιδες και αυτός για να έφτιαξε το PayPal. Εγώ πάντως πουλάω ένα κινητό και έχω και iso οποίος ενδιαφέρεται αχαχαχ
kage Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Οτι αν ειχε iso ολα θα πανε καλα?ποτε δεν πας για σερβις κινητο με ευαισθητα δεδομενα..δεν εννοώ μονο φωτος βιντεο αλλα να χεις γραμμενους κωδικους κτλ... Υπαρχουν groups απο εταιριες σερβις στο fb που ανταλαζαν φωτος/βιντεο... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από kage
babble tribe Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Αν το κινητό δεν ανοίγει λόγο χψ βλάβης σε hardware η software και έχεις δεδομένα όταν το πας στο service?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα