oliz Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!! Εχω στο balance tou paypal γυρο στα 100 ευρω μπορω να τα τραβηξω σε λογαριασμο η καρτα της τραπεζας πειραιως?? Και αν ναι.. τι προμηθεια εχει?? Ενδεχεται να θεωρηθει εμβασμα εξωτερικου??
isay Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 Δημοσ. 16 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Είναι εισερχόμενο έμβασμα εΞωτερικου. Μιλάς με την τραπεζα σου για το πόσο θα σου κοστίσει Επεξ/σία 16 Απριλίου 2018 από isay 1
spartak1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 14 ώρες πριν, oliz είπε Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!! Εχω στο balance tou paypal γυρο στα 100 ευρω μπορω να τα τραβηξω σε λογαριασμο η καρτα της τραπεζας πειραιως?? Και αν ναι.. τι προμηθεια εχει?? Ενδεχεται να θεωρηθει εμβασμα εξωτερικου?? 4 ευρω είναι η προμηθεια 1
theopan Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Σύνδεσε κάποιο λογαριασμό Εθνικής (αν έχεις) και σπάστο σε 15ευρα εμβάσματα που δεν χρεώνεται προμήθεια εισερχόμενου. Ψάξε το τιμολόγιο εργασιών της Πειραιώς γιατί νομίζω και αυτή έχει όριο τα 15€ οπότε ίσως μπορείς και σε αυτή να κάνεις το ίδιο. Η καλύτερη λύση φυσικά θα ήταν να έχεις κάποιο λογαριασμό εξωτερικού και να τραβάς εκεί μόνο που δεν κοροϊδεύουν τους πελάτες τους σαν να μην είχαν ανάγκη ...καταθέσεις, όπως κάνουν οι δικές μας χρεοκοπημένες τράπεζες (θα το λέω ξανά και ξανά καθώς είναι απολύτως ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που συνεχίζει να συμβαίνει). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα