Προς το περιεχόμενο

Paypal balance

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!! Εχω στο balance tou paypal γυρο στα 100 ευρω μπορω να τα τραβηξω σε λογαριασμο η καρτα της τραπεζας πειραιως?? Και αν ναι.. τι προμηθεια εχει?? Ενδεχεται να θεωρηθει εμβασμα εξωτερικου?? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι εισερχόμενο έμβασμα εΞωτερικου. Μιλάς με την τραπεζα σου για το πόσο θα σου κοστίσει

Επεξ/σία από isay
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, oliz είπε

Καλησπερα παιδια κ χρονια πολλα!! Εχω στο balance tou paypal γυρο στα 100 ευρω μπορω να τα τραβηξω σε λογαριασμο η καρτα της τραπεζας πειραιως?? Και αν ναι.. τι προμηθεια εχει?? Ενδεχεται να θεωρηθει εμβασμα εξωτερικου?? 

4 ευρω είναι η προμηθεια

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σύνδεσε κάποιο λογαριασμό Εθνικής (αν έχεις) και σπάστο σε 15ευρα εμβάσματα που δεν χρεώνεται προμήθεια εισερχόμενου. Ψάξε το τιμολόγιο εργασιών της Πειραιώς γιατί νομίζω και αυτή έχει όριο τα 15€ οπότε ίσως μπορείς και σε αυτή να κάνεις το ίδιο. Η καλύτερη λύση φυσικά θα ήταν να έχεις κάποιο λογαριασμό εξωτερικού και να τραβάς εκεί μόνο που δεν κοροϊδεύουν τους πελάτες τους σαν να μην είχαν ανάγκη ...καταθέσεις, όπως κάνουν οι δικές μας χρεοκοπημένες τράπεζες (θα το λέω ξανά και ξανά καθώς είναι απολύτως ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ αυτό που συνεχίζει να συμβαίνει).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...