kallair Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) γτ χωλαινεις; τρυπημα τοιχου, καλωδιο εξωτερικα σε καναλι κ τρυπημα παλι τοιχου να βγεις στο σημειο που θες. λιγο ανορθοδοξο αλλα δεν εχεις αλλη λυση αφου απαγορευεται να τρυπησεις κολωνα. ευελπιστω ο τοιχος απο πισω να βγαινει σε μπαλκονι (αν κρινω απο την φωτο που εβαλες που διακρινεται ενα παραθυρο) κ οχι στον γειτονα! χαχαχαχα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από kallair 2
papoys1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και γιατί δεν πάνε;;;; Edit.; Όπως είπε ο Kallair.Και εγώ θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω μία ντουλάπα και θα μεταφέρω τα καλώδια με αυτό τον τρόπο επειδή υπάρχει κολώνα. Σκέφτομαι όμως να μην το κάνω χαμηλά να αλλά ανοίξω πάνω το κουτί να πάρω από εκεί τα καλώδια να τα μεταφέρω οριζόντια εκεί που θέλω και μετά να τα κατεβάσω κάθετα εκεί που θα φτιάξω τη νέα μπρίζα Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από papoys1 1
kallair Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, papoys1 είπε Και γιατί δεν πάνε;;;; Edit.; Όπως είπε ο Kallair.Και εγώ θέλω κάποια στιγμή να φτιάξω μία ντουλάπα και θα μεταφέρω τα καλώδια με αυτό τον τρόπο επειδή υπάρχει κολώνα. Σκέφτομαι όμως να μην το κάνω χαμηλά να αλλά ανοίξω πάνω το κουτί να πάρω από εκεί τα καλώδια να τα μεταφέρω οριζόντια εκεί που θέλω και μετά να τα κατεβάσω κάθετα εκεί που θα φτιάξω τη νέα μπρίζα θα σου προτεινα να το κανεις χαμηλα για τους εξης λογους: 1ον. θα μπορεις να κανεις και μια εξωτερικη μπριζα. 2ον. μετα με σκαψιμο και μερεμετι εξωτερικα (σε περιπτωση που δεν θες εξωτερικο πλαστικο καναλι) βγαινεις κατευθειαν στο σημειο που θες κ εχεις απειρα μικροτερο μερεμετι. 3ον. το μερεμετι εξωτερικα σε νοιαζει λιγοτερο αν φαινεται σε σχεση με το να εχεις το μερεμετι εσωτερικα. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από kallair 2
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Την κολώνα σαφώς και δεν την πειράζεις ακόμα και τερμα πάνω όροφος να είσαι. Αλλά το καλοκαίρι έκανα κάτι δουλειές στο σπίτι και παρατήρησα ότι στην κουζίνα μου έχει πρίζα (στον πάγκο της κουζίνας βασικά) σε σημείο που έχει τσιμέντο, μια φαρδιά κολώνα βασικά. Απλά ο ηλεκτρολόγος εσκαψε στο σοβά και ήταν οκ για τα περίπου 3 εκατοστά που χρειαζόταν το κουτί για να μπει. Δεν ξέρω εάν αυτό που έκανε ει αι σωστό, με την δικιά μου λογική και γνώσεις δεν υπάρχει πρόβλημα από την στιγμή που δεν πείραξε την κολώνα καθόλου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα