asdlolxd2 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εκανα αγορα απο το homemarkt μια gaming καρεκλα , βρηκα το σαιτ σαιτ απο το skoutz και προσεξα πως υπηρχε αρκετη παραπληροφορηση αναμεσα στο καταστημα και στο σκρουτζ δηλαδη ελεγε μεταφορικα 8 ευρω στο σκρουτζ ενω στο σαιτ οταν πηγαινες να πληρωσεις ελεγε 15+ στο σκρουτζ ελεγε μεταφορα 1-3 μερες και περιμενεις κουριερ ενω στο σαιτ οταν παλι πληρωνες ελεγε 4-7 εργασιμες μεσω πρακτορεια και μιας αλλης μεταφορικες.. οποτε εμενα η απορια μου ειναι πια η εμπειρια σας με το καταστημα , ποσες μερες πηρε να ερθει η παραγγελεια σας ? Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από asdlolxd2
GiorgiosM. Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Θα σου πω την δικιά μου εμπειρία, αν πήρες την κλασική gaming καρεκλα με τα 60-80€ μαύρη-κόκκινη και κάποιο άλλο συνδυασμό, με το που έρθει παρτην και ριχτεί στο τζάκι. Χωρίς υπερβολές είναι κακή ποιότητα και το χειρότερο ότι δεν βολεύει σαν στάση σώματος 1
asdlolxd2 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 πιστευω πως καλυτερη θα ειναι απο αυτην που εχω τωρα παντως χδ εσυ εκανες αυτο που λες και την πηρες και την πεταξες? ποσο καιρο πηρε η αποστολη?
mary Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 Δημοσ. 18 Απριλίου 2018 @asdlolxd2 ψαξε λιγο στην αναζητηση του φορουμ και θα δεις οτι υπαρχει άλλο ενα θεμα για το συγκεκριμενο μαγαζι. Γνωμη μου: δεν αξιζει για τιποτα, οσο φθηνο ή ακριβο και αν ειναι.
dhmak Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πάντως, εγω εδώ και δύο χρόνια έχω την ΚΑΡΕΚΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ HM1000.03 ΜΑΥΡΟ/ΛΑΧΑΝΙ MESH ΠΟΔΙ ΧΡΩΜΙΟΥ και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Άνετη, όμορφη και οικονομική. Σε εμένα έφθασε Μεσολόγγι, σε τρείς ημέρες. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από dhmak
MUSHROOMGR Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από το κατάστημα. Ήταν ενοχλητικό ότι δεν είχαν αντικαταβολή αλλά οκ. Από άποψη μεταφοράς κανένα θέμα μου ήρθε γρηγορότερα από ότι μου είχαν πει και η μεταφορική επικοινώνησε μαζί μου πριν την παράδοση. Έκανε αν θυμάμαι καλά 4 μέρες να έρθει Αθήνα. Στο Σκρουτζ στον κωδικό καρέκλας 1077 έχω αφήσει αναλυτική περιγραφή προϊόντος και υπηρεσίας αυτών. Επίσης επικοινώνησαν μαζί μου μια βδομάδα σχεδόν μετά την αγορά να με ρωτήσουν αν όλα πήγαν καλά αν όλα είναι οκ και αν είχα οποιοδήποτε θεμα. Πολύ θετική εμπειρία από τους συγκεκριμένους εν κατακλείδι. 1
asdlolxd2 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 παιδια ηρθε η παραγγελεια μου μεσα σε 2 μερες πρωτη εντυπωση στην καρεκλα ειναι πολυ καλη για τα στανταρς μου και σε συγκριση με την αλλη , θα δειξει η πορια για το πως θα αντεξει
asdlolxd2 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2018 παιδια ειχατε δικιο η καρεκλα ηταν ωραια τις πρωτες μερες χΔ οτι χειροτερο υπαρχει σε κατασκευη τα κρατιματα ειναι σαπια , τριζει , τα χερουλια φευγουν καθε τρεις και λιγο τα σπιροματα των βιδων ειναι απαισια και δεν κρατανε. κακο πολυ κακο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα