Προς το περιεχόμενο

Smartphone έως 330ε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, odystam είπε

Απο θέμα κάμερας? 

Αν πιάσουμε μόνο την κάμερα.

Lg g6

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.3
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 7.6
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 6.7
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.5

S7

Ποιότητα των φωτογραφιών ημέρας
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 9.4
Ποιότητα των νυχτερινών φωτογραφιών
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.7
Ποιότητα των φωτογραφιών selfie
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.5
Διαθέτει ισχυρό φλας;
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 8.6

Σύνολο και σύγκριση

https://www.kimovil.com/el/sygkrish/lg-g6,samsung-galaxy-s7-eu

Δημοσ.

Απο θέμα κάμερας? 

5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Το S7 είναι καλύτερο.

Ναι νταξει λογικό το s7 να χει καλύτερη κάμερα απλά είπα ότι δεν υπάρχει άλλο κινητό με ευρυγωνικο φακό 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, odystam είπε

Απο θέμα κάμερας? 

Ναι νταξει λογικό το s7 να χει καλύτερη κάμερα απλά είπα ότι δεν υπάρχει άλλο κινητό με ευρυγωνικο φακό 

Κοίτα ότι και να σου πούμε για το G6 αν εσύ είσαι "κολλημένος"(με την καλή έννοια) δεν μπορούμε να πούμε κάτι.

Αυτό θα το δεις εσύ και μόνο εσύ αν το πάρεις.

Από την στιγμή που σε ικανοποιεί πάμε πάσο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε οι επιλογές που μένουν μιας και το G6 έχει τα θεματάκια του (αν σε κάτσουν) είναι:

- S7 (παλιό μεν, θα πάρει 8 δε,  OIS και λοιπά καλούδια, πιο ακριβό από όσα θα ήθελα να δώσω..)

- XZ1 Compact (μεγάλα bezels, πρέπει να το τσεκάρω από κοντά αυτές τις μέρες να δω πως επακριβώς είναι, σχεδιαστικά δε με ψήνει και μερικές sample photos δεν είναι όσο καθαρές θα ήθελα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.).

Άλλη επιλογή έχουμε; Kάτι Huawei P20 lite και Nokia 6 2018 που βγήκαν πρόσφατα ούτε καν να φανταστώ εε; :P 

YΓ: Ευχαριστώ όλους για τον κόπο σας και τις ιδέες :) 

Επεξ/σία από c23
Δημοσ.

P20 lite δεν ειναι κακη επιλογη. Απλα επειδη μολις βγηκε η τιμη δεν ειναι αυτη που θα φτασει σε 3-4-5 μηνες...ειναι κινητο των 250 ευρο!Για αυτο και μονο τον λογο δεν θα το προτεινα. Ωστοσο πιθανοτερα να ειναι το καλυτερο ολων των παραπανω.Λογω πολυ πιο καινουριου κυριος.Ειδικα απο το S7 που overall ειναι το καλυτερο αναμεσα στις επιλογες σου

Δημοσ.
2 ώρες πριν, c23 είπε

Οπότε οι επιλογές που μένουν μιας και το G6 έχει τα θεματάκια του (αν σε κάτσουν) είναι:

- S7 (παλιό μεν, θα πάρει 8 δε,  OIS και λοιπά καλούδια, πιο ακριβό από όσα θα ήθελα να δώσω..)

- XZ1 Compact (μεγάλα bezels, πρέπει να το τσεκάρω από κοντά αυτές τις μέρες να δω πως επακριβώς είναι, σχεδιαστικά δε με ψήνει και μερικές sample photos δεν είναι όσο καθαρές θα ήθελα, αλλά ποτέ μη λες ποτέ.).

Άλλη επιλογή έχουμε; Kάτι Huawei P20 lite και Nokia 6 2018 που βγήκαν πρόσφατα ούτε καν να φανταστώ εε; :P 

YΓ: Ευχαριστώ όλους για τον κόπο σας και τις ιδέες :) 

P20 lite και Nokia 6 δεν τα βλέπεις όχι ότι είναι κακά αλλά οι απαιτήσεις σου είναι άλλες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το HTC Ultra θα μπορούσε να έχει τον Snapdragon 835...Θεωρείται καλή η τιμή του;

Πολύ καλό και το XZ1 compact αλλά χωρίς OIS.Το κύριο μειονέκτημα του είναι τα μεγάλα bezels.

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Το HTC Ultra θα μπορούσε να έχει τον Snapdragon 835...Θεωρείται καλή η τιμή του;

Πολύ καλό και το XZ1 compact αλλά χωρίς OIS.Το κύριο μειονέκτημα του είναι τα μεγάλα bezels.

Τα μεγάλα μπεζέλ δεν αποτελούν εμπόδιο στην χρήση του με το ένα χέρι. Τον σκοπό του τον εκπληρώνει σίγουρα. Δεύτερον για τα μεγαλύτερα bezel είναι ότι κάπου πρέπει να χωρέσει και το hardware και η μπαταρία επίσης μαζί με τα στέρεο ηχεία και ταυτόχρονα να στεγανοποιηθεί για να είναι και αδιάβροχο. Οχι ότι η Sony δεν βάζει μεγάλα bezel στα τηλέφωνα της αλλά στην περίπτωση του Compact είναι απόλυτα δικαιολογημένα. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Μιας και έχω πάει σε 2 καταστήματα Γερμανός και 1 Cosmote, παίζει να έχει δει κανένας σε βιτρίνα το Xperia XZ1 Compact;

Οι υπάλληλοι των εν λόγω καταστημάτων είπανε πως ποτέ δε βγήκε σε βιτρίνα και δεν ξέρουν/νομίζουν πως το έχουν έστω και σε imitation.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, c23 είπε

Μιας και έχω πάει σε 2 καταστήματα Γερμανός και 1 Cosmote, παίζει να έχει δει κανένας σε βιτρίνα το Xperia XZ1 Compact;

Οι υπάλληλοι των εν λόγω καταστημάτων είπανε πως ποτέ δε βγήκε σε βιτρίνα και δεν ξέρουν/νομίζουν πως το έχουν έστω και σε imitation.

Πηγαίνε σε κανέναν Κωτσόβολο,Media Markt,Plaisio.

Πάντως ο Γερμανός το έχει ακόμη 349€

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, saruman123 είπε

Πηγαίνε σε κανέναν Κωτσόβολο,Media Markt,Plaisio.

Πάντως ο Γερμανός το έχει ακόμη 349€

Κότσος δε το είχε επίσης, και γενικά δεν είχανε και πολλά Sony.. 

Μωρέ θέλω να το πιάσω πρώτα στα χέρια μου, να δω πως είναι, και δεν παίζει πουθενά. Τώρα που βγήκε το XZ2 χλωμό να πέσει και άλλο αυτό εε; :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, c23 είπε

Μωρέ θέλω να το πιάσω πρώτα στα χέρια μου, να δω πως είναι, και δεν παίζει πουθενά. Τώρα που βγήκε το XZ2 χλωμό να πέσει και άλλο αυτό εε; :P 

Καλά κάνεις που θες να το δεις.Δεν ξέρουμε, γιατί η Sony την έχει δει "κάπως" σε αυτό τον τομέα.Όσο πουλάει τόσο δεν κατεβάζει τις τιμές.

Επεξ/σία από saruman123
Δημοσ.

Σκεφτόμουν το επόμενο κινητό μου να έχει Ois,στερεοφωνικά ηχεία,καλή αυτονομία μπαταρίας και χωρίς κυρτή οθόνη.Μου την σπάει το ηχείο στο πίσω μέρος.

Βρίσκεις με αρκετή Ram+Rom συν Amoled η Ips αλλά σε κάθε κινητό κάτι λείπει.

Πχ βγάζει η Samsung το A5 2016 με Ois και το A5 2017 που έχει καλύτερα specs αλλά χωρίς Ois με χειρότερη κάμερα.Του 2016 είχε την ίδια τιμή με του 2017 ακόμα και στις αγγελίες.Εκεί είναι που σκέφτεσαι για Xiaomi η Huawei,αλλά αν θες Amoled πακέτο.

Κινητά των 500-700 € και δεν έχουν στερεοφωνικά ηχεία.Σε συνδιασμό με την έλλειψη mini jack,radio το πακέτο έλλειψης ολοκληρώνεται.

Πχ το γνωστό S7 νομίζω οτι δεν έχει στερεοφωνικά ηχεία.

Οταν θέλω να ακούσω κάποιο κομμάτι απο το κινητό το συνδέω μέσω BT στο Jbl β στην soundbar.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...