Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, headbanger είπε

image.png.0b59e18e6f33ae71ebdf13cf651df3d3.pngimage.png.66113169d1fc414c412b29001913dca0.png

Τι ακριβώς μου δείχνεις εδώ σαν σύνολο τα νούμερα ο 2600χ σαφώς έχει ποιο πολα γτ ειναι 6 πυρηνος με 12  the τι μου λες τώρα πες μου ένα παιχνίδι που χρησιμοποιεί όλους τους πυρήνες ρε αλήθεια κουραστικά απλά δεν έχετε ιδέα μερικοι επειδή τα περισσότερα gaming ιδικά τα fps gaming που παίζουν και οι περισσότεροι χρησιμοποιουν 2 πυρήνες εκεί χανη ο ryzen στα single core kai sta 4 core δηλαδή τα core  που χρησιμοποιουν τα παιχνίδια. γειά multi core νικάει ο ryzen αυτό μ έδειξες τώρα φίλε το παίζεις και έξυπνος μάθε πρώτα και μετά μου πετάς νούμερα εγώ θα βάλω ι5 9600κ και φέρε μου και τον  ryzen 2700x και αν δεν τον νικάω σε όλα τα games χαρίζω το pc m μην τρελαθώ τώρα με  τους amd lovers εδώ μέσα είπαμε είναι καλή οικονομική αλλά δεν ειναι γειά gaming το ίδιο με τους ιντελ αυτό είπα γειά multitaskin είναι καλύτεροι όχι γειά games οποίος θελη στηχημα να μου στείλει μήνυμα να βρεθούμε να το αποδηξω αυτά που λέω είναι κάτι που το έχουμε τσεκάρει σε 2 διαφορετικά pc με ίδια κάρτα γραφικών  ίδιες ραμ άλλαζε μητρική και επεξεργαστές θα βρεθεί ένας χριστιανός που να είχε και ιντελ 9genias kai ryzen να το βουλώσουν μερικοί που δεν έχουν ιδέα 

Δημοσ.

Ότι πεις απλά το είπα γενικά να ακουστοι με τα σκουπίδια της amd αλλά ότι πληρώνεις περνεις Ίδη 3 φίλε μ όπως τα πήραν τα έδωσαν γτ πολύ μηλαγανε εδώ και λέγανε είναι καλή τα σπάνε και τέτοια και την πάτησε κοσμάκης ούτε μια 1080 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω τι πίνεις, και δικαίωμα σου, αλλά είσαι σε ενα τεχνολογικό φόρουμ με άτομα που έχουν δεκαετίες στην πληροφορική έκαστος.

Πέρα από τον χαβαλέ που σε κάνουμε,  πρέπει να θέσουμε και κάποιους βασικούς κανόνες επικοινωνίας. Ας ξεπεράσουμε  το γεγονός ότι έριξες φτυάρι στο νήμα, εξέφρασες την απόλυτη σου άποψη και με βάση τα γραφόμενα σου είμαστε υποχρεωμένοι να το δεχτούμε "γιατί εσύ ξέρεις"
Μερικές σταθερές:

-Ο λόγος χωρίς στοιχεία είναι απλά μια άποψη
-Οι αριθμοί  δεν ψεύδονται. Οι άνθρωποι όμως;

Δεν μπορείς να χλευάζεις κάτι το οποίο δεν κατανοείς. (Το παρόν αποτελεί άποψη μου με βάση τα ποστ σου. )

Γενικά στις επιδόσεις σε παιχνίδα ΠΟΛΛΑ παίζουν ρόλο αλλά δεν θα παίξω τον καθηγητή. Ενήλικες είμαστε και τα άρθα είναι πολλά. Κάτοχος ενός ι7 4790 στο κύριο σύστημα

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Nikosgiannos

Κάτι που δε το γνωρίζουν και οι πέτρες από τότε που κυκλοφορήσαν οι ryzen? Ότι υστερούν δηλαδή σε STP και ρολόγια. Έρχεσαι μετά σαν τον χάρο και ξεθάβεις αυτό το topic, που του OP κοντεύει να του λήξει η εγγύηση πλέον για να του πεις τι? 'Ότι είναι ευκαιρία αυτή τη στιγμή ο 9600k στα 260+? Αν δε πήρε τον 8600k στα 230 που έπαιζε τότε, θα προτιμήσει τώρα το ίδιο cpu στα 260? Ακόμα και την ίδια colgate έχει, να πεις πήρε αξία πάνω η οδοντόπαστα.🤩 Αν τρολάρεις τουλάχιστον, βάλε λίγη παραπάνω προσπάθεια να τσιμπήσει κανένας την επόμενη φορά.

Επεξ/σία από SPANK
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...