Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημερα.

Προσπαθω να διορθωσω με τροποποιητικη ενα λαθος στο Ε1 αλλα δεν με αφηνει το συστημα. Το συγκεκριμενο ατομο εχει δωρεαν παραχωρημενη κατοικια απο τον πατερα του η οποια ειναι σωστα δηλωμενη στο Ε1. Ομως καταλαθος πιο κατω στον πινακα 6 δηλωσε φιλοξενια με το αφμ του πατερα του οποτε εγινε αχταρμας και χανει το κοινωνικο τιμολογιο της ΔΕΗ. Στο Ε1 του πατερα δεν ειναι δηλωμενος ως φιλοξενουμενος φυσικα.

Προσπαθω να διαγραψω την φιλοξενια απο την εφαρμογη με τροποποιητικη αλλα δεν μπορω. Μηπως πρεπει να τον στειλω σε ΔΟΥ;

Επεξ/σία από nickmanak
  • Απαντ. 1,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναρτηθηκαν τα εκκαθαριστικα του φετινου ενφια. Συμψηφισμο με την επιστροφη ομως και παλι δεν βλεπω...

Δημοσ.

Νομιζω έχει πέσει η εφαρμογη για τα ακίνητα και στη προσωποποιημένη δε βλέπω τιποτα. 

Θα χουν πέσει ολοι με τα μουτρα να δουν τη λυπητερή (σιχαμένος φόρος. Ο πιο σιχαμένος της μεταπολιτευσης)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Νομιζω έχει πέσει η εφαρμογη για τα ακίνητα και στη προσωποποιημένη δε βλέπω τιποτα. 

Θα χουν πέσει ολοι με τα μουτρα να δουν τη λυπητερή (σιχαμένος φόρος. Ο πιο σιχαμένος της μεταπολιτευσης)

Μολις τωρα επεσε.Πριν μισυ ωρα τον ειδα κανονικα .

Δημοσ.

Υπ οψιν οτι με ie δεν δουλευει η εφαρμογη για Ε9 απο το taxis . Εχω τον 11 (τελευταιο)

Οι αλλες εφαρμογες ειναι ενταξει και με ie 

Ρυθμιση σε 12 δοσεις του ΕΝΦΙΑ πριν ληξη η πρωτη δοση πως γινεται ?

Δημοσ.

Ρε παιδιά θα πάω να βάλω βόμβα. Πήρα πάλι τηλέφωνο, μου λέει δεν μπορούμε να κάνουμε δουλειά αν μας παίρνει ο καθένας τηλέφωνο, της λέω αν μπορούσα θα ήμουν κάθε μέρα εκεί... Τέσπα να μου βάλει τα λεφτά δεν παίζει, το μόνο που της άρεσε και μου βρήκε αμέσως λύση ήταν όταν είπα οτι θέλω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ του πατέρα μου με αυτά τα χρήματα. Είπε να της στείλω με φαξ αίτηση και θα μου το κάνει αμέσως. Δεν θέλει κλωτσιές ρε φίλε? Γιατί να παρακαλάω μια κωλοδημόσιο υπάλληλο κάθε φορά? Να πρέπει δηλαδή να βάλω μέσον? 

• Like 1
Δημοσ.

Τις νέες ΤΖ θα τις βρεις στο ΦΕΚ 2192/Β/12.6.2018 (www.et.gr).

Αλλά ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για κάθε ακίνητο ή δικαίωμα είναι πολύπλοκος και δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν κάποια που υπολογίζουν χοντρικά την αξία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Dannie είπε

Ξερει κανεις πως βλεπουμε τις τιμες ζωνης(και γενικα την αξια των ακινητων)στο ταxis?

Στον ενφια στο εκαθαριστικο του λεει τιμη ζωνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Στον ενφια στο εκαθαριστικο του λεει τιμη ζωνης.

Το ενφια γραφει το ποσο η τις δοσεις δεν γραφει αναλυτικα την περιουσια σου και ποσο φορο εχει καθε ακινητο σου(αρα και την αντικειμενικη).

Στιγμιότυπο 2018-08-29, 7.07.46 μμ.png

Επεξ/σία από Dannie
Δημοσ.
Στις 29/8/2018 στις 6:52 ΜΜ, makfil είπε

Τις νέες ΤΖ θα τις βρεις στο ΦΕΚ 2192/Β/12.6.2018 (www.et.gr).

Αλλά ο υπολογισμός του ΕΝΦΙΑ για κάθε ακίνητο ή δικαίωμα είναι πολύπλοκος και δεν υπάρχει στο διαδίκτυο.

Υπάρχουν κάποια που υπολογίζουν χοντρικά την αξία.

Δεν μπορεις να βγαλεις ακρη.Παραδειγμα το 5 διαμερισμα στην αθηνα χωριζεται σε 5-10 τμηματα με διαφορετικη τιμη χωρις να γραφει τους δρομους.Παλια στο taxis εγραφε αναλυτικα την αντικειμενικη(οπως το χαρτι που εχω βαλει σε προηγουμενο ποστ).

Δημοσ.

ακόμα μπορείς να βγάλεις αυτό το χαρτί. Επιλέγεις:  "Εκτύπωση εκκαθαριστικού τελευταίας εκκαθάρισης για το έτος 2018 (σε αρχείο .pdf)"

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...