webparts Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Το λοιπον ο αγγλαρας που εστειλε το δεμα δεν εχει κρατησει πουθενα tracking number. O τυπος δεν κατεχει,δυο φορες εστειλε το δεμα και του το επεστρεψαν,οποτε εχω εγκαταλειψει καθε ελπιδα. Μου εστειλε φωτο του δεματος,δε φαινεται καποιο track εκει,μονο το QR. Κατεβασα ενα app απο τη Royal mail για να σκαναρω το QR αλλα μου εδειξε invalid. Καποιος που να εχει αντιμετωπισει το ιδιο και να εχει βγαλει ακρη με το QR παιζει;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Τι έχει το πακέτο αν επιτρέπεται? Μήπως είναι καμιά μπαταρία πχ κ; ι την κόβουν στο αεροδρόμιο?
webparts Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Inuyasha είπε Τι έχει το πακέτο αν επιτρέπεται? Μήπως είναι καμιά μπαταρία πχ κ; ι την κόβουν στο αεροδρόμιο? Κινητο εχει,αλλα εκανε βλακειες αυτος με τα voucher. Δεν του ειπαν τποτ τετοιο. Και αυτο με τη μπαταρια ειναι ψιλοσπανιο,μονο απο γερμανια ειχα θεματα και τελικα μου τα εστελναν ανευ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα