jokerakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Χρόνια gmail-ακιας δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω άλλον email provider.Τελευταια μου κάθησε να δημιουργήσω έναν outlook λογαριασμό για τα windows.Το θέμα μου είναι ότι κατά την διαδικασία εγγραφής μου ζητάει το κινητό τηλέφωνο κάτι που αποφεύγω συστηματικά να δίνω στο net.Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος;
kormos Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 ώρες πριν, jokerakias είπε Χρόνια gmail-ακιας δεν χρειάστηκε ποτέ να αναζητήσω άλλον email provider.Τελευταια μου κάθησε να δημιουργήσω έναν outlook λογαριασμό για τα windows.Το θέμα μου είναι ότι κατά την διαδικασία εγγραφής μου ζητάει το κινητό τηλέφωνο κάτι που αποφεύγω συστηματικά να δίνω στο net.Υπαρχει κάποιος άλλος τρόπος; Σχεδόν σε όποιο λογαριασμό πας να ανοίξεις ζητάει (για λόγους ασφαλείας) τον τηλεφωνικό αριθμό για επιβεβαίωση κατά την εγγραφή/ανάκτηση
jokerakias Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Στο gmail όχι.Υπαρχει κανένας τρόπος να αποφύγουμε αυτη την διαδικασία ή είναι μονόδρομος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα