Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα αξίζει η αλλαγή απο g900 chaos spectrum σε razer mamba 16000? Καποιος που εχει δουλεψει και τα δύο. 

Χαλασε το logitech και μου πρότειναν αλλαγή με το razer. Ή να παρω τα λεφτά πίσω και να παρω απο αλλου? Δεν παιζω games παρά μόνο csgo και αυτό απτο λάπτοπ αν βρώ χρόνο.

Φοβερό mouse το g900 αλλά χάλασε το δεξί κλίκ με ελάχιστη χρηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα τα Razer προϊόντα γενικώς, είναι πολύ υπερτιμημένα. Δεν αξίζουν σε καμία περίπτωση τα χρήματα που κοστίζουν. Πήγαινε σε κάτι άλλο. 

Επεξ/σία από black66.gr
Δημοσ.
4 ώρες πριν, kataramenos32 είπε

Ειναι wired και ψαχνω για wired + wireless οπως τα 2 που αναφερω

4 ώρες πριν, Μακιαβέλλι είπε

Χωρίς να έχω πιάσει το g900 το mamba μου φάνηκε πάρα πολύ overpriced. Πολύ όμορφα φρου φρου αλλά εργονομικά δεν θα το έλεγα ποντίκι των 100+ ευρώ. Κοίτα κάτι άλλο imo.

Το g900 ηταν εξαιρετικο εργονομικά στο χέρι μου,  μαλλον με βλεπω για το πιο καινουριο μοντελο το g903, εχει μόνο 10ε πάνω αποτι ειχα αγορασει το αλλο μαζι με το πιστωτικο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καταρχας μηπως εχεις εγγυηση;

Εαν ναι, μιλησε με την ιδια την logitech, θα βγαλεις ακρη πολυ πιο αμεσα.

Απο εκει και περα, σε πρωτη φαση τα σχολια των απο πανω δεν βοηθανε καπου μιας και απλα παπαγαλιζουν τις κλασσικες ατακες περι razer.

Ειχα logitech για χρονια, μετα περασα στο mamba 2012 και οταν επιτελους αρχισε να χαλαει το mouse button γυρισα στην Logitech ξανα. Ο μονος λογος ηταν διοτι δεν χρειαζομουν το wireless πλεον οποτε κοιτουσα σε deathadder (ουσιαστικα η wired εκδοση του mamba) ή logitech g400/500 και επειδη βρηκα σε προσφορα το g402 το τσιμπησα.

Η μεγαλυτερη διαφορα μεταξυ των 2 ειναι η καμπυλοτητα αρα και ο τροπος που πιανεις το ποντικι. Το ενα εξυπηρετει το fingertip gripping και το αλλο το palm gripping, κατι που ειναι προσωπικη επιλογη.

Εμενα με βολεψε παρα πολυ το mamba και αντεξε πολυ clicking και φαπες. Χρειαστηκα μερικες μερες να συνηθισω το logitech και ολα καλα.

Επειδη ομως ανεφερες πως σου αρεσει πολυ αυτο που εχεις και αρα μαλλον θα σε βολευει η καμπυλοτητα του, κοιτα για το g903 που ειπες και εσυ. Παρολα αυτα αν μπορεις να πας να δεις το mamba απο κοντα θα ηταν το καλυτερο.

Επεξ/σία από sistah
Δημοσ.
2 ώρες πριν, sistah είπε

Καταρχας μηπως εχεις εγγυηση;

Εαν ναι, μιλησε με την ιδια την logitech, θα βγαλεις ακρη πολυ πιο αμεσα.

Απο εκει και περα, σε πρωτη φαση τα σχολια των απο πανω δεν βοηθανε καπου μιας και απλα παπαγαλιζουν τις κλασσικες ατακες περι razer.

Ειχα logitech για χρονια, μετα περασα στο mamba 2012 και οταν επιτελους αρχισε να χαλαει το mouse button γυρισα στην Logitech ξανα. Ο μονος λογος ηταν διοτι δεν χρειαζομουν το wireless πλεον οποτε κοιτουσα σε deathadder (ουσιαστικα η wired εκδοση του mamba) ή logitech g400/500 και επειδη βρηκα σε προσφορα το g402 το τσιμπησα.

Η μεγαλυτερη διαφορα μεταξυ των 2 ειναι η καμπυλοτητα αρα και ο τροπος που πιανεις το ποντικι. Το ενα εξυπηρετει το fingertip gripping και το αλλο το palm gripping, κατι που ειναι προσωπικη επιλογη.

Εμενα με βολεψε παρα πολυ το mamba και αντεξε πολυ clicking και φαπες. Χρειαστηκα μερικες μερες να συνηθισω το logitech και ολα καλα.

Επειδη ομως ανεφερες πως σου αρεσει πολυ αυτο που εχεις και αρα μαλλον θα σε βολευει η καμπυλοτητα του, κοιτα για το g903 που ειπες και εσυ. Παρολα αυτα αν μπορεις να πας να δεις το mamba απο κοντα θα ηταν το καλυτερο.

Εντός εγγύησης ειναι το mouse αγορασμένο απο eshop , με βόλεψε πολύ το σχημα του g900 , το mamba μου το προτειναν για αλλαγή ή πιστωτικό απτο κατάστημα επειδη εχει ιδια τιμη με την αποδειξη αγορας μου,και ισως απο εβδομαδα να παω να παρω πιστωτικό και το g903.

To razer δεν το εχω βρει σε μαγαζι να το δουλεψω ή να δω πως κάθεται στο χέρι μου. 

Δημοσ.

Σε πλαισιο θα το βρεις live λογικα.
Ενημερωτικα στο μελλον μιλα με Logitech κατευθειαν, σου στελνουν με ups χωρις πολλα πολλα.

Δημοσ.

Στις ‎4‎/‎22‎/‎2018 στις 7:26 ΜΜ, sistah είπε

Σε πλαισιο θα το βρεις live λογικα.
Ενημερωτικα στο μελλον μιλα με Logitech κατευθειαν, σου στελνουν με ups χωρις πολλα πολλα.

Τελικά μου έκαναν αντικατάσταση με το g903 χωρίς επιπλέων κόστος , μέχρι στιγμής το κιτρινομάγαζο όποτε έχει χρειαστεί είναι σπαθί αν και δεν αγοράζω συχνά από κει. Το βρήκα το Razer σε πλαίσιο αλλά δεν με εντυπωσίασε , τουλάχιστον όχι για ποντικό που κοστίζει τόσο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...