Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, φοβαμαι πως δεν ξερω ποια ειναινη σωστη κατηγορια για το τοπικ αλλα δεν νομιζω να παραμεινει για πολυ στονπροσκηνιο... παρατηρησα πριν αρκετες μερες ενα αρνητικο κοκκινο συμβολο διπλα στο nickname μου που απ οτι διαβασα ειναι αρνητικη αξιολογηση. Γενικα προσπαθω να ειμαι ενταξει στα μυνηματα καινστις οποιες συναλλαγες μου καινθα ηθελα να δω ποιος μου το εβαλε απο καθαρη περιεργεια γιατι δεν το περιμενα. Σε ποιον μπορω να απευθυνθω η τι κινησεις μπορω να κανω για να δω απο ποιον μπηκε?

• Like 5
  • Sad 1
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, kathytherion είπε

Καλησπερα, φοβαμαι πως δεν ξερω ποια ειναινη σωστη κατηγορια για το τοπικ αλλα δεν νομιζω να παραμεινει για πολυ στονπροσκηνιο... παρατηρησα πριν αρκετες μερες ενα αρνητικο κοκκινο συμβολο διπλα στο nickname μου που απ οτι διαβασα ειναι αρνητικη αξιολογηση. Γενικα προσπαθω να ειμαι ενταξει στα μυνηματα καινστις οποιες συναλλαγες μου καινθα ηθελα να δω ποιος μου το εβαλε απο καθαρη περιεργεια γιατι δεν το περιμενα. Σε ποιον μπορω να απευθυνθω η τι κινησεις μπορω να κανω για να δω απο ποιον μπηκε?

Δεν ηταν αξιολογηση,ηταν αντιδραση σε αυτο που εγραψες εδω. :

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, christopher0016 είπε

αρνητικη αξιολογηση δεν εχεις φιλε . 

Kοπελα είναι :)

Και ts πλέον είσαι πράσινη :P

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.

αυτό ήταν ; Είπα κι εγω ειδα το κόκκινο το μείον ένα και λέω πάει κάποιος ,ε μαύρισε δίχως λόγο... Ευχαριστω για το πρασίνισμα! Ας κλείσει το θέμα μιας και λύθηκε η απορία μου...

• Like 1
Δημοσ.

Ναι, μου έβαλε sad ο webparts (για να διατηρήσει την ισορροπία του σύμπαντος μάλλον, επειδή έβαλα like στην OP :lol:) και δεν φάνηκε να μου αφαιρεί πόντους.

Δημοσ.

δεν αφαιρει  το sad , και σε εμενα που εχουν βαλει κατα διαστηματα , δεν μειωθηκαν οι αντιδρασεις . δεν ξερω εαν αλλαζει κατι σε μηδενικες αντιδρασεις 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, mindtrapper είπε

Ναι, μου έβαλε sad ο webparts (για να διατηρήσει την ισορροπία του σύμπαντος μάλλον, επειδή έβαλα like στην OP :lol:) και δεν φάνηκε να μου αφαιρεί πόντους.

Οχι οχι τεστ εκανα ;)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mindtrapper είπε

όταν στην ίδια απάντηση μπαίνει ένα sad και ένα like είναι ισόπαλο αποτέλεσμα.

Και μάλλον μένεις εκεί που είσαι.:) Δεν τον ξέρω αλλά υποθέτω ότι έτσι παίζει.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...