georgemp2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Λοιπόν έχω ένα macbook pro mid 2012 και αντιμετωπίζω πρόβλημα με την θερμοκρασία. Έχω εγκαταστήσει το πρόγραμμα fanny για να τσεκάρω την θερμοκρασία του επεξεργαστή και εντελώς ξαφνικά τις τελευταίες δύο μέρες από τα 40 που είχα για νορμαλ χρήση με την ίδια χρήση πάει στο 55-60. Πριν ένα μήνα έκανα καθαρισμό και αλλαγή πάστας και μου φαίνεται περίεργο ειδικά να γίνει τόσο απότομα. Το μόνο που σκέφτομαι είναι πώς το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ για να τσεκάρω την θερμοκρασία έκανε ενημέρωση και ίσως κάτι να πήγε στραβά. Αν έχεις κάποιoς καμία ιδέα για να βοηθήσει.
georgemp2 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Από εχθές ψάχνω τι μπορεί να συμβαίνει για το θέμα με την θερμοκρασία. Ψάχνοντας αρκετά βρήκα στο πρόγραμμα παρακολουθήσεις δραστηριότητας ένα αρχείο με ονομασία mshelper όπου καταναλώνει 98% από το cpu. Μόλις το κάνω τερματισμό αρχίζει και πέφτει η θερμοκρασία σε λογικές τιμές των 44 βαθμών. γνωρίζει κανείς τι μπορεί να είναι και πώς μπορώ να απαλλαγώ από αυτό; ευχαριστώ. Ανεβάζω σχετική εικόνα.
CryptoCSM01 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Κάνε ένα σκανάρισμα με το etrecheck και ανέβασε το report.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα