gazp Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολους! Ψαχνω για ενα κινητο για τον αδερφο μου. 1) Το ποσό που διαθέτουμε: ~150€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): Social Media, Φωτογραφιες 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: Kατι σε 5 ιντσες και πανω θα ηταν μια χαρα 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): Αδιαφορο 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; Nαι, οσο το δυνατον πιο καλη βασει και του μπατζετ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; Οχι 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; ^ 8) Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; Ντεν καταλαβαινει 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; Ναι 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; Android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; Ιδανικα ναι 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; Ελλαδα επειδη ενδιαφερομαι για αμεση αγορα 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); Οχι, κανενα συγκεκριμενο 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; Καινουριο Thanks Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από gazp
akeraios Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Xiaomi Redmi Note 4 (Snapdragon) (3GB/32GB) Οθόνη: 5.5", RAM: 3GB, Μνήμη: 32GB, Κάμερα: 13MP, Selfie: 5MP, Πυρήνες CPU: 8 από 133,70 € Έχουμε πάρει 2 στην οικογένεια, το πρώτο είναι αγορασμένο εδώ και 4 μήνες. Για τις κάμερες δεν είμαι ειδικός, αλλά για όλα τα υπόλοιπα είναι value for money.
gazp Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 To ιδιο σκεφτομουν κι εγω, επειδη ομως το εχω δει απο κοντα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις. Ειδα και σε κριτικες οτι σπαει ευκολα η οθονη και ανησυχω λιγο....Ειναι παραλογη ανησυχια η να δω και για τιποτε αλλο?
AlienTechGR Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, gazp είπε To ιδιο σκεφτομουν κι εγω, επειδη ομως το εχω δει απο κοντα δεν ξερω κατα ποσο θα ειναι ανθεκτικο σε πτωσεις. Ειδα και σε κριτικες οτι σπαει ευκολα η οθονη και ανησυχω λιγο....Ειναι παραλογη ανησυχια η να δω και για τιποτε αλλο? Όλες οι οθόνες μπορεί να σπάσουν αν δεχτούν «καλή» πτώση. Την συσκευή την είχα περίπου 2 μήνες και δεν είχα παρατηρήσει κάτι περίεργο όσον αφορά την ανθεκτικότητα της οθόνης. Το πολύ - πολύ, βάλε και ένα tempered glass, και θα είσαι κομπλέ, μη κολλάς τόσο πολύ σε αυτό.
~mxls~ Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Το κινητό αξίζει, αλλά μέτριο σε φώτο/βίντεο. Εξαρτάται βέβαια και τι απαιτήσεις έχει σ'αυτο ο αδερφός σου.
skiabox Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δώσε άλλα 50 ευρώ να πας στο κινητό που έχει κάνει πάταγο φέτος, το redmi note 5 που έχει το διπλάσιο antutu από το redmi note 4.
SeNNinhA Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 12 λεπτά πριν, skiabox είπε Δώσε άλλα 50 ευρώ να πας στο κινητό που έχει κάνει πάταγο φέτος, το redmi note 5 που έχει το διπλάσιο antutu από το redmi note 4. +1.000
gazp Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Στις 23/4/2018 στις 2:46 ΜΜ, skiabox είπε Δώσε άλλα 50 ευρώ να πας στο κινητό που έχει κάνει πάταγο φέτος, το redmi note 5 που έχει το διπλάσιο antutu από το redmi note 4. Aνασταινω το topic μετα απο καιρο μιας και εφτασε η ωρα για την αγορα (για τον εαυτο μου ομως). Σε αυτα τα χρηματα το Redmi Note 5 ειναι μονοδρομος η υπαρχει εξ ισου ποιοτικη εναλλακτικη?
skiabox Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Φιλαράκι το post μου είναι παλιό.Αυτη τη στιγμή θα σου πρότεινα το A2. 1
Ntinaras Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2018 20 λεπτά πριν, skiabox είπε Φιλαράκι το post μου είναι παλιό.Αυτη τη στιγμή θα σου πρότεινα το A2. Ειναι λιγο πιο ακριβο απο το μπατζετ του, αλλα νομιζω οτι αξιζει τη διαφορα, μονο και μονο επειδη εχει στοκ αντροιντ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα