Alex_25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη ειμαι καινούργιος στο φόρουμ εχω το εξης πρόβλημα στο facebook που εχω εβαλα γεννητρια κωδικών με αποτέλεσμα προχθες να κανω πολλά αιτήματα κοδικου και δεν μπορω να μπω καθολου μεσα γιατι λεει εχετε κανει πολλα αιτηματα...Μπαινω απο την εφαρμογη στο κινητο και μου γράφει οτι θα λαβετε εναν κωδικο ασφαλειας αλλα αυυος ο κωδικος δεν ερχεται ποτε τι γινεται στην περιπτωαη αυτή ? Ευχαριστώ πολύ Υ.Σ Χιλια συγνώμη αν το ανοιξα σε λαθος μερος!!!
lek88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Κοίτα στο Mail σου στην ενότητα με τα spam αν έχει έρθει κάτι. 1
Alex_25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 11 λεπτά πριν, lek88 είπε Κοίτα στο Mail σου στην ενότητα με τα spam αν έχει έρθει κάτι. Καλησπερα σας οχι δεν εχει ερθει τιποτα απολυτως γιατι το μηνυμα ερχεται στο κινητο μου τι να πω 2 μερες τωρα δε μπορω να μπω για αυτο το λογο που εγραψα πφφφ
lek88 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Η γεννήτρια κωδικών τι κάνει ακριβώς? Σε τι χρησιμεύει; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις παλιότερα αλλά δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύει 1
Alex_25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, lek88 είπε Η γεννήτρια κωδικών τι κάνει ακριβώς? Σε τι χρησιμεύει; Κάπου είχε πάρει το μάτι μου αυτή την επιλογή στις ρυθμίσεις παλιότερα αλλά δεν κατάλαβα σε τι χρησιμεύει Η γεννήτρια κωδικών είναι μια επιλογή η οποία οταν βάζεις email και password για να μπεις στο facebook σου ερχεται σε μηνυμα ενας 6ψηφιος κωδικός τον βάζεις εκει που σου λεει και μπαινεις ειναι ασφαλεια του λογαριασμου σου!! 1
kormos Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, Alex_25 είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη ειμαι καινούργιος στο φόρουμ εχω το εξης πρόβλημα στο facebook που εχω εβαλα γεννητρια κωδικών με αποτέλεσμα προχθες να κανω πολλά αιτήματα κοδικου και δεν μπορω να μπω καθολου μεσα γιατι λεει εχετε κανει πολλα αιτηματα...Μπαινω απο την εφαρμογη στο κινητο και μου γράφει οτι θα λαβετε εναν κωδικο ασφαλειας αλλα αυυος ο κωδικος δεν ερχεται ποτε τι γινεται στην περιπτωαη αυτή ? Ευχαριστώ πολύ Υ.Σ Χιλια συγνώμη αν το ανοιξα σε λαθος μερος!!! Ανέμενε, συνήθως μπορεί να πάρει και 3+ ημέρες γιατί προφανώς έχουν αντιληφθεί "παραβίαση του λογαριασμόυ" και αργεί ο έλεγχος. (παρόμοια περίπτωση είχα (όχι με το δικό μου λογαριασμό) πρόσφατα) Έχουν αλλάξει πολύ τα μέτρα ασφαλείας και έχουν καθυστέρηση. *Εσύ για ποιό λόγο έκανες τόσες πολλές ενέργειες; 1
Alex_25 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kormos είπε Ανέμενε, συνήθως μπορεί να πάρει και 3+ ημέρες γιατί προφανώς έχουν αντιληφθεί "παραβίαση του λογαριασμόυ" και αργεί ο έλεγχος. (παρόμοια περίπτωση είχα (όχι με το δικό μου λογαριασμό) πρόσφατα) Έχουν αλλάξει πολύ τα μέτρα ασφαλείας και έχουν καθυστέρηση. *Εσύ για ποιό λόγο έκανες τόσες πολλές ενέργειες; Καλησπέρα λόγο του οτι δεν είχα το κινήτο μου μαζι ειχα ενα παλιοΝόκια και αργησε να μου ερθει ο κωδικος και έμπαινα απο λάπτοπ πατησα να μου ερθει σε μηνυμα 5 6 φορες με αποτελεσμα να μου λεει αυτο το μηνυμα οταν ζηταω επαναποστολη κωδικου...Σχετικά με αυτό που μου ειπες δε πιστευω να χασω το λογαριασμό μου η να μου ζητανε τιποτα προσωπικα στοιχεια (ταυτότητες)κλπ ? Σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από Alex_25
kormos Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δες μήπως βγάλεις άκρη από εδώ https://m.facebook.com/help/contact/260749603972907?refid=69
Alex_25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 16 λεπτά πριν, kormos είπε Δες μήπως βγάλεις άκρη από εδώ https://m.facebook.com/help/contact/260749603972907?refid=69 Καλησπέρα φίλε μου σε 2υχαριστω που με βοηθας απλα δεν ξερω αλλα φοβαμαι να στειλω ταυτοτητα τοσα γινονται στο διαδυκτιο ςκυος αν θελουν μονο την φωτογραφια της ταυτοτητας οχι αριθμους και διαφορα αλλα προσωπικα στοιχεια ταυτοτξτας...Σε ευχαριστω και παλι
Alex_25 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Τέλος καλό τελικά κατάφερα και το επανέφερα με την βοήθεια του Kormos ευχαριστω πολυ
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 18 ώρες πριν, Alex_25 είπε Τέλος καλό τελικά κατάφερα και το επανέφερα με την βοήθεια του Kormos ευχαριστω πολυ Να σαι καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα