Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας εχω το j5 2016 και μπαινει στο ιντερνετ μονο οταν ειμαι ακριβως διπλα απο το ρουτερ οταν ειμαι πιο μακρια λεει παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης.Εχω κανει επαναφορά το κινητό κ.α.!Τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, SebastianRJ13 είπε

Γεια σας εχω το j5 2016 και μπαινει στο ιντερνετ μονο οταν ειμαι ακριβως διπλα απο το ρουτερ οταν ειμαι πιο μακρια λεει παρουσιαστηκε σφαλμα πιστοποιησης.Εχω κανει επαναφορά το κινητό κ.α.!Τι μπορεί να φταίει;

Υποθετικά πάντα (μιας και λείπουν πληροφορίες) αν έχει προέλθει από σέρβις πιθανόν δεν έχει κουμπώσει καλά το βύσμα της κεραίας. 

Εναλλακτικά επισκέψου επίσημο σερβις με την απόδειξη (Αν είναι εντός εγγύησης)

Εκτός αν έχει πρόβλημα το ρούτερ σου.

Με άλλες συσκευές ή σε άλλο δίκτυο τα ίδια κάνει;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, SebastianRJ13 είπε

όχι το έχω δοκιμάσει και σε άλλα δίκτυα επίσης

Γίνε λιγο πιο ξεκάθαρος

Το δοκίμασες σε αλλα router/δίκτυα και ειχες το ιδιο προβλημα

ή το δοκίμασες και ΔΕΝ είες προβληματα;

Δημοσ.

Να ξερετε οτι ενα ρουτερ μπορει να δεχεται λαπτοπ/σταθερους και να μη δεχεται κινητα/ταμπλετ ή το αντιστροφο,μη σας μπερδευει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, webparts είπε

Να ξερετε οτι ενα ρουτερ μπορει να δεχεται λαπτοπ/σταθερους και να μη δεχεται κινητα/ταμπλετ ή το αντιστροφο,μη σας μπερδευει.

Για κάνε μια περαιτέρω αναλυση γιατί τόσα χρόνια που δουλευω με τετοια "κοψόψαρα" ποτέ δε συνάντησα γενικό διαχωρισμό. Εχω συναντήσει μεμονομένα προβλήματα συνδεσης (οχι γενικους διαχωρισμους) που σε ολες τις περιπτώσεις οφείλονταν σε προβληματικό hardware (αμφότερα) ή λάθος ρυθμίσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, isay είπε

Για κάνε μια περαιτέρω αναλυση γιατί τόσα χρόνια που δουλευω με τετοια "κοψόψαρα" ποτέ δε συνάντησα γενικό διαχωρισμό. Εχω συναντήσει μεμονομένα προβλήματα συνδεσης (οχι γενικους διαχωρισμους) που σε ολες τις περιπτώσεις οφείλονταν σε προβληματικό hardware (αμφότερα) ή λάθος ρυθμίσεις

Μου εχει τυχει παραπανω απο 4-5 φορες να μη συνδέεται κινητό σε ρουτερ αλλα να συνδεεται πχ ενα λαπτοπ και το αντίστροφο.οΟ νους σου πηγαινε στη συσκευή, αλλα τελικα ηταν το ρουτερ. 

Δημοσ.

Αρα δεν ειναι γενικός διαχωρισμος pc/OXIpc οπως βγαίνει απο την προηγουμενη αναρτηση σου.

Και μενα μου εχει τυχει κινεζιΑ tablet γνωστου να μας σπάει τα νευρα με το wifi του και το προβλημα ήταν καθαρά στο συγκεκριμένο μοντελο λόγω του module και του firmware που ειχε.

Στην περιπτωση του ts, μιλάμε για samsung, οποτε δεν παιζει τετοιο σενάριο.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, isay είπε

Αρα δεν ειναι γενικός διαχωρισμος pc/OXIpc οπως βγαίνει απο την προηγουμενη αναρτηση σου.

Και μενα μου εχει τυχει κινεζιΑ tablet γνωστου να μας σπάει τα νευρα με το wifi του και το προβλημα ήταν καθαρά στο συγκεκριμένο μοντελο λόγω του module και του firmware που ειχε.

Στην περιπτωση του ts, μιλάμε για samsung, οποτε δεν παιζει τετοιο σενάριο.

Πιθανοτατα ειναι  pc/laptop-οχι pc/laptop.
Δεν θυμαμαι αν ειχα ποτε θεμα να συνδεεται σταθερος και να μη συνδεεται laptop.
Στην περιπτωση του ΤΣ εαν δεν εχει γινει καμια τσακαλια στην κεραια ευθυνεται το ρουτερ,αλλα κλασσικα θα φαγωθουμε μεταξυ μας και αυτος θα εξαφανιστει.
Πιστευω οτι αυτα τα σκηνικα ειναι υποκινουμενα για το διαιρει και βασιλευε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...