spartak1 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Εχει κανείς ενεργοποιήσει το Prime? Τι πλεονεκτήματα προσφέρει αναφορικά με την αγορά προιόντων; Εχει φτηνότερα ταχυδρομικά για Ελλάδα ή κάτι άλλο;
slk200gr Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Για ελλαδα χεν εχει καποια χρησιμότητα, ιδια μεταφορικα
splanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 ξερει κανεις αν γινεται να βαλω amazon prime trial χωρις πιστωτικη καρτα, με χρεωστικη;
georgerov Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, splanis είπε ξερει κανεις αν γινεται να βαλω amazon prime trial χωρις πιστωτικη καρτα, με χρεωστικη; Ναι γίνεται κανονικά
splanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, georgerov είπε Ναι γίνεται κανονικά δοκιμασα να το κανω και μου βγαζει ερρορ, μιλησα με το τσατ και μου λενε θελει credit card 😕
georgerov Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, splanis είπε δοκιμασα να το κανω και μου βγαζει ερρορ, μιλησα με το τσατ και μου λενε θελει credit card 😕 Δεν ξέρω τι να σου πω εγώ είχα βάλει 6 μήνες trial φοιτητικό κανονικά με debit, του εξωτερικού βέβαια, αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό.
splanis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, georgerov είπε Δεν ξέρω τι να σου πω εγώ είχα βάλει 6 μήνες trial φοιτητικό κανονικά με debit, του εξωτερικού βέβαια, αλλά δε νομίζω να παίζει ρόλο αυτό. περιεργο edit: μετα απο καμπωσες προσπαθειες καταφερα να το κανω με την debit μου, δεν ξερω τι εφταιγε Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από splanis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα