diktyo2001 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Εδώ και αρκετό καιρό σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ιστοσελίδες παρατηρώ μεγάλες καθυστερήσεις διότι ο browser μου (Firefox) επικοινωνεί με τα glganltcs.space και fileserve.xyz πριν εμφανίσει την ιστοσελίδα που ζήτησα με καθυστερήσεις που μερικές φορές γίνονται "κολλήματα" από την αναμονή. Απ' οτι μπόρεσα να βρω αυτά τα site υποτίθεται οτι μαζεύουν στατιστικά στοιχεία... Για ποιόν όμως; Είναι δυνατόν τόσες πολλές ιστοσελίδες και μάλιστα πολλές ελληνικές να αξιοποιούν αυτές τις "υπηρεσίες"; Από μερικές δοκιμές, ανοίγοντας τις ίδιες ιστοσελίδες με Chrome και Vivaldi, δεν παρατήρησα αυτό το φαινόμενο επικοινωνίας με τα εν λόγω site. Μήπως είναι κάτι "μέσα" στο Firefox ή κάτι σαν malware που πρέπει να αφαιρεθεί; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Πέτρος
rus Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Δημοσ. 25 Απριλίου 2018 Eγω ξαφνικα δεν εχω ηχο στο youtube (και σε αλλα παρομοια sites που εχουν βιντεο) μεσω firefox... Ξερετε τι μπορει να συμβαινει?
molot12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Στις 23/4/2018 στις 2:05 ΜΜ, diktyo2001 είπε Εδώ και αρκετό καιρό σε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ιστοσελίδες παρατηρώ μεγάλες καθυστερήσεις διότι ο browser μου (Firefox) επικοινωνεί με τα glganltcs.space και fileserve.xyz πριν εμφανίσει την ιστοσελίδα που ζήτησα με καθυστερήσεις που μερικές φορές γίνονται "κολλήματα" από την αναμονή. Απ' οτι μπόρεσα να βρω αυτά τα site υποτίθεται οτι μαζεύουν στατιστικά στοιχεία... Για ποιόν όμως; Είναι δυνατόν τόσες πολλές ιστοσελίδες και μάλιστα πολλές ελληνικές να αξιοποιούν αυτές τις "υπηρεσίες"; Από μερικές δοκιμές, ανοίγοντας τις ίδιες ιστοσελίδες με Chrome και Vivaldi, δεν παρατήρησα αυτό το φαινόμενο επικοινωνίας με τα εν λόγω site. Μήπως είναι κάτι "μέσα" στο Firefox ή κάτι σαν malware που πρέπει να αφαιρεθεί; Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη. Πέτρος Adwcleaner https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ Στις 25/4/2018 στις 12:27 ΠΜ, rus είπε Eγω ξαφνικα δεν εχω ηχο στο youtube (και σε αλλα παρομοια sites που εχουν βιντεο) μεσω firefox... Ξερετε τι μπορει να συμβαινει? 1. Update Firefox 2. Update Flash player 3. Update java 4.Eγκατάσταση sound & video codecs 5.......
rus Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 22 ώρες πριν, molot12 είπε Adwcleaner https://www.bleepingcomputer.com/download/adwcleaner/ 1. Update Firefox 2. Update Flash player 3. Update java 4.Eγκατάσταση sound & video codecs 5....... Ευχαριστω φιλε, τελικα ακολουθησα την οδηγια καποιου απ το ιντερνετ με παρομοιο πρόβλημα(απενεργοποηση ολων των συσκευών ηχου στον device manager και επανενεργοποιηση).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα