doubtful Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαιρετε. Στην πολη μου δεν υπαρχει το παρον καταστημα (scroutz). Και το ερωτημα μου ειναι: Εφοσον παραγγειλω κατι (πχ PC hardware) και αυτο χαλαση εντος εγγυησης, θα ειμαι εγω αυτος που θα χρεωθει τα μεταφορικα ? (για να το στειλω πισω). ευχαριστω! Επεξ/σία 23 Απριλίου 2018 από doubtful
opoiosdipote Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Ποιο κατάστημα? Μπορείς να ρωτήσεις τι ισχύει για το κάθε κατάστημα 1
doubtful Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, opoiosdipote είπε Ποιο κατάστημα? Μπορείς να ρωτήσεις τι ισχύει για το κάθε κατάστημα scroutz
opoiosdipote Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δεν είναι κατάστημα το scroutz. Από όποιο κατάστημα συμμετέχει στο scroutz αγοράσεις εκεί θα κάνεις την ερώτησή σου 1
doubtful Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, opoiosdipote είπε Δεν είναι κατάστημα το scroutz. Από όποιο κατάστημα συμμετέχει στο scroutz αγοράσεις εκεί θα κάνεις την ερώτησή σου ok, thx
kormos Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 Δημοσ. 23 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, doubtful είπε Χαιρετε. Στην πολη μου δεν υπαρχει το παρον καταστημα (scroutz). Και το ερωτημα μου ειναι: Εφοσον παραγγειλω κατι (πχ PC hardware) και αυτο χαλαση εντος εγγυησης, θα ειμαι εγω αυτος που θα χρεωθει τα μεταφορικα ? (για να το στειλω πισω). ευχαριστω! Λογικά μιλάς για την σελίδα skroutz (όχι scroutz). Συνήθως όσα καταστήματα φιλοξενούνται εκεί για τις μεταπωλήσεις τους, σε περίπτωση σερβις επιβαρύνεται απο παραλήπτης τα έξοδα αποστολής. Μετά τον έλεγχο κάποιοι χρεώνουν την αποστολή (επιστροφή) του προιόντος. Αυτό έχει να κάνει με τους όρους και πολιτική του κάθε καταστήματος (μόνο οι ίδιοι μπορούν να στο επιβεβαιώσουν) 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις