Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας

Έχω το PC της υπογραφής μου(Case: H440 V2, PSU:XFX XXX Edition 750 (P1-750X-XXB9)) Προσπαθώ να καταφέρω το PC μου να είναι αθόρυβο και ενώ ήμουν έτοιμος να κάνω αλλαγές σε όλα τα FANS δοκίμασα τελικά(ευτυχώς δηλαδή) να τα βγάλω όλα και τελικά δεν ενοχλούν καθόλου αυτά αλλά το τροφοδοτικό μόνο του... Τι λύση υπάρχει τώρα που έχει ακόμα 2 Χρόνια εγγύηση? Δε μιλάμε για βαβούρα αλλά ένα μικρό βουητό το οποίο είναι αισθητό αν υπάρχει ησυχία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον ασχοληθεί

Επεξ/σία από gmenex
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν μπορείς να το ανοίξης και να βάλεις χέρι γιατί χάνεις εγγύηση . Στο δικό μου τροφοδοτικό που δεν είχα εγγύηση , έβγαλα την προστατευτική σχάρα που έκανε και τον περισσότερο θόρυβο , και έβαλα λαστιχάκια εκεί που πατάει ,   στην επαφή που εφάπτεται με το κουτί του υπολογιστή , το αποτέλεσμα ήταν 60% μύωση θορύβου .  

Επεξ/σία από 00 George 00
Δημοσ.

Το ξέρω γιαυτό ανέφερα συγκεκριμένα το γεγονός ότι έχει ακόμα εγγύηση.. είχα ήδη στο μυαλό μου την διαδικασία αλλαγής εσωτερικά... Θα κάτσω να κάνω ένα καθάρισμα σήμερα όλο το PC αν και είμαι σίγουρος ότι δεν θα αλλάξει κάτι... πρέπει να ήταν πάντα έτσι γιατί από άποψη Load ποτέ δεν έχει επιβαρυνθεί, απλά τώρα που άλλαξα Case και το τοποθέτησα πάνω στο γραφείο κατάλαβα πόσο θόρυβο κάνει... 

Εναλλακτικά πόσο πουλιέται τώρα? (έχω κανονικά απόδειξη αγορασμένο 20/6/2015) 

Δημοσ.
6 hours ago, gmenex said:

Εναλλακτικά πόσο πουλιέται τώρα? (έχω κανονικά απόδειξη αγορασμένο 20/6/2015) 

Ρωτα καλυτερα εδω να σου πουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...