Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδιά! Ενδιαφέρομαι να φτιάξω έναν κλώνο της παρακάτω σελίδας, πόσο θα κοστίσει; Υπάρχει έτοιμο template? Τι θα χρειαστώ; Θέλω αναλυτική τιμή για host, προγραμματιστή και domain. Ευχαριστώ! 

https://www.saatchiart.com

Δημοσ.

Καλημέρα,

Με ένα έτοιμο theme WordPress - WooCommerce (πχ εδώ) θα σου έρθει στα 300 - 400€ κατασκευή +φιλοξενία. Με χειροποίητο theme, πχ σε Joomla θα σου φτάσει 1.500 - 2.000€ 

Φιλοξενία μιλάμε για πάντα σε VPS με https από 29€/μήνα με RocketSEO.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, changlee είπε

Καλημέρα,

Με ένα έτοιμο theme WordPress - WooCommerce (πχ εδώ) θα σου έρθει στα 300 - 400€ κατασκευή +φιλοξενία. Με χειροποίητο theme, πχ σε Joomla θα σου φτάσει 1.500 - 2.000€ 

Φιλοξενία μιλάμε για πάντα σε VPS με https από 29€/μήνα με RocketSEO.

και θα γίνει ίδιο με αυτό που έστειλα;;; Θα έχει και register Μελών;;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Anitheme είπε

Επικοινωνείς με τον "δημιουργό" που θα τροποποιήσει το template σου του δίνεις στοιχεία εξ αρχής.

Τι ακριβώς ζητάς να έχει και τι όχι.

Από εκεί και πέρα γίνεται το τελικό deal 

Και μαθαίνεις το τελικό κόστος και αποτέλεσμα που ζητάς...

Δημοσ.
5 ώρες πριν, kormos είπε

Επικοινωνείς με τον "δημιουργό" που θα τροποποιήσει το template σου του δίνεις στοιχεία εξ αρχής.

Τι ακριβώς ζητάς να έχει και τι όχι.

Από εκεί και πέρα γίνεται το τελικό deal 

Και μαθαίνεις το τελικό κόστος και αποτέλεσμα που ζητάς...

Αν βρώ τίποτα ινδούς προγραματιστές θα μου το φτιάξουν φθηνότερα;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Anitheme είπε

Ρώτα τους...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Anitheme είπε

Σε λειτουργίες και εμφάνιση θα είναι ίδιο ακριβώς με το έτοιμο εκάστοτε template που θα διαλέξετε. Αν χρειάζεστε κάτι custom συμφέρει καλύτερα εξαρχής να κάνετε custom σχεδιασμό, αλλά το κόστος είναι αρκετά μεγαλύτερο.

8 ώρες πριν, Anitheme είπε

Το θέμα δεν είναι μόνο ποιος το παραδίδει, αλλά και ποιος το υποστηρίζει μετά, τι εγγύηση υπάρχει, αναβαθμίσεις, ενημερώσεις, ασφάλεια, τροποποιήσεις, ενημέρωση και πολλά άλλα.

• Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, Anitheme είπε

Αν περιμένεις με οικονομική λύση για την υλοποίηση κλπ καλύτερα φτιάξε ένα blogspot δωρεάν. Εναλλακτικά να ξέρεις πως ότι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.

Αρκετοί στην Ελλάδα, επιλέγουν μια πολύ φαινομενικά οικονομική λύση - αλλά με το πέρασμα του χρόνου - μην μπορώντας αυτή η ιστοσελίδα να καλύψει τις ανάγκες τους, τελικά το κόστος που επωμίζονται είναι πολύ μεγαλύτερο.

Είτε για να μπαλώσουν ζημιές, είτε για τον πολύτιμο χρόνο που χάθηκε, είτε για έξτρα διαφήμιση στη Google κ.α.

Μια καλή ιστοσελίδα, σε μια σοβαρή εταιρεία [με υποστήριξη] είναι ότι πιο ασφαλές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...