Damtess Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 Δημοσ. 24 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας έχω το lenovo phab 2 pro και την Τελευταία εβδομάδα αντιμετωπίζω το παρακάτω πρόβλημα.Οταν το ενεργοποιηω ή το κάνω επανεκκίνηση, μετά τη συνηθισμένη διαδικασίες (logo της εταιρείας κλπ) μου εμφανίζει: βελτιστοποίηση της εφαρμογής 1 από 1 .Και αυτό για αρκετά λεπτά ( περίπου 10 λεπτά) και με τα αφού ανοίξει μου έχει καταναλώσει περίπου 10% της μπαταρίας.Τι πρέπει να κάνω; Ευχαριστώ για τον χρονο σάς Επεξ/σία 24 Απριλίου 2018 από Damtess
Greg sak Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα, τελικά βρήκα ότι είχα κάνει αναβάθμιση σε μια εφαρμογή και από εκείνη τη στιγμή και μετά μου έβγαζε αυτό που αναφέρεις. Έψαξα διαγραφοντας σιγά σιγά μια μια εφαρμογή και τελικά βρήκα ποια μου έκανε τη ζημιά.
babis69 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Και γιατί δεν μας λες ποια εφαρμογή ήταν μήπως βοηθηθεί ο παραπάνω φίλος; Αν και μετά από 1 μήνα που είχε ποστάρει μάλλον θα έχει βρει άκρη... Πάντως είχε αναφερθεί εδώ ότι πιθανώς η εφαρμογή Zedge να προκαλεί τέτοιου είδους πρόβλημα. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από babis69
Damtess Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια σας τελικα ωντος ήταν το ZEDGE που δημιουργούσε το προβλημε.Απο την στιγμή που το διέγραψα και λα λειτουργούν κανονικά.Σας ευχαριστώ και πάλι Επεξ/σία 4 Ιουνίου 2018 από Damtess
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα