orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, darkmatinee είπε Ότι να ναι, πραγματικά είναι κρίμα το 2018 να μην μπορείτε να δείτε πέρα από τα 10 τσιτάτα που σας έμαθαν στο πανεπιστήμιο... Εσυ μπορεις; Βλεπεις οτι παμε στον σωστο δρομο; Η πραγματικα "ειναι ο μονος βιωσιμος δρομος"; ΥΓ Στο πανεπιστημιο πραγματικα σιχαθηκα ΟΛΕΣ τις παραταξεις, χτυπα αλλου
georgeγ Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 16 ώρες πριν, Curtis76 είπε Τα συμφεροντα των εργαζομενων και των εργοδοτων ειναι παντα σε συγκρουση. διαφωνω καθετα ειμαι εργαζομενος και το συμφερον μου ειναι να παει καλα η εταιρεια που δουλευω αντιθετα σε εταιρειες που στο παρελθον επικρατησε η δικη σου συγκρουσιακη αποψη οι εταιρειες αυτες εκλεισαν υστερα απο απεργιες των σωματειων κτλ
Speculoos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 5 λεπτά πριν, georgeγ είπε διαφωνω καθετα ειμαι εργαζομενος και το συμφερον μου ειναι να παει καλα η εταιρεια που δουλευω αντιθετα σε εταιρειες που στο παρελθον επικρατησε η δικη σου συγκρουσιακη αποψη οι εταιρειες αυτες εκλεισαν υστερα απο απεργιες των σωματειων κτλ Προτού κλειδωθεί το θέμα, η εταιρεία να πάει καλά, αλλά με τι κόστος και για ποιον;
Lelouch Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Όσο η εταιρεία πάει καλά τόσο και οι εργαζόμενοι θα έχουν καλύτερες συνθήκες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ZERO SUM GAME. Οι μισθοί ορίζονται από την αγορά. Όσο βελτιώνεται η αγορά και η οικονομία της χώρας τόσο θα βελτιώνονται και οι μισθοί. Αυτό έχει αποδειχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Αν ξεκινήσουμε με τη λογική ότι "Τα συμφεροντα των εργαζομενων και των εργοδοτων ειναι παντα σε συγκρουση" τότε έχουμε χάσει τη μπάλα από τα αποδυτήρια. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 48 λεπτά πριν, georgeγ είπε διαφωνω καθετα ειμαι εργαζομενος και το συμφερον μου ειναι να παει καλα η εταιρεια που δουλευω αντιθετα σε εταιρειες που στο παρελθον επικρατησε η δικη σου συγκρουσιακη αποψη οι εταιρειες αυτες εκλεισαν υστερα απο απεργιες των σωματειων κτλ Έτσι, δεξιός με αριστερά συμφέροντα και όχι το ανάποδο που μας έφερε εδώ.
Speculoos Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 35 λεπτά πριν, Lelouch είπε Αυτό έχει αποδειχτεί σε πάρα πολλές χώρες. Όπως;
papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δεξιός μεσαίος ή αριστερός αν κάποιος μείνει χωρίς δουλειά μετά τα 55-60 την έκατσε τη βάρκα αν δεν έχει συμπληρώσει ένσημα για σύνταξη. Στο κοινωνικό παντοπωλείο και στο συσσίτιο των παπάδων θα τη βγάζει με την καραβάνα στο χέρι.
darkmatinee Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, orck είπε Εσυ μπορεις; Βλεπεις οτι παμε στον σωστο δρομο; Η πραγματικα "ειναι ο μονος βιωσιμος δρομος"; ΥΓ Στο πανεπιστημιο πραγματικα σιχαθηκα ΟΛΕΣ τις παραταξεις, χτυπα αλλου Ο μοναδικός βιώσιμος τρόπος είναι ο κόσμος να βρει δουλειά. Το να λες σε κάποιον που δεν έχει δουλειά να μην πάει να δουλέψει για 500€, συγγνώμη αλλά είναι βλακείες.
Lanike71 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Η σχέση εργοδοσίας-εργατών, ήταν πάντα λυκοφιλία. Όσο σε έχει ανάγκη, σε αγαπάει. Όταν δε σε έχει ανάγκη, σε ξεφορτώνεται. Και εξηγούμαι, πριν προλάβει κάποιος: Αυτό ισχύει και για τις 2 πλευρές.
Curtis76 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Οποιος θελει μπορει να παει στη Nike να φτιαχνει παπουτσια. Η εταιρεια πρεπει να πηγαινει καλα. Υποθετω οτι και οι μισθοι θα ειναι ταβανιασμενοι αφου τα συμφερονται εργαζομενων και εργοδοτων πανε χερι χερι.... Βλεπω οτι πολλα μυαλα εχουν πλεον εκπαιδευτει τοσο ωστε να τα βλεπω σκουρα τα πραγματα. Ολες οι γνωμες καλο ειναι να ακουγονται οποτε ξαναλεω.... τριπλασιασμος φορων σε εταιρειες, μειωση στους εργαζομενους, τριπλασιασμος κατωτατου μισθου. Προσωπικα αυτο ειναι το συμφερον μου. Αλλοι μπορει να θελοουν ακριβως τα αντιθετα, να παει καλα η εταιρεια και μολις αυτο φανει και ερθει η ωρα να παρει αυξηση μπορει και να εχει πεθανει γιατι δυτυχως δε ζουμε για παντα. Ειπαμε αυτο ειναι το σχεδιο... να μη παρει κανεις συνταξη και ολοοι μαζι θα λενε ευχαριστω οταν μετα απο λιγα χρονια ανεργειας στα 55-60 παρουν επδιομα 300 ευρω.
Lelouch Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Curtis έχεις ιδέα γιατί ανέβηκε η ανεργία; Επειδή μεγάλωσαν τους φόρους σε εταιρείες οπότε αυτές έκλεισαν. Και τώρα θες τριπλασιασμό μάλιστα, γιατί προφανώς έτσι θα μειωθεί η ανεργία και θα ανοίξουν νέες επιχειρήσεις. Makes sense?
Curtis76 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μην επαναλαμβανομαστε. Σου ανεφερα ποιο ειναι το συμφερον μου. Σου ανεφερα ποιο των εταιρειων (αυτοι θελουν να μη πληρωνουν τιποτα, ουτε καν τους εργαζομενους τους). Αλλα να κουβεντιαζουμε ακομα οτι αυτα που συμβαινουν στην Ελλαδα και αλλου ειναι γιατι ηταν ψηλα η φορολογια ή ειναι πολλοι οι δημοσιοι υπαλληλοι με ξεπερναει. Παγκοσμια καπιταλιστικη κριση εχουμε, που ισως φερει και πολεμο αν ειναι να διορθωθει με μειωση φορων στα μαγαζακια τοτε οκ πασο.
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το βαρυναμε πολυ και φυσικα δεν θα συμφωνησουμε ποτε γιατι ολοι εχουμε δικιο
Lelouch Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, Curtis76 είπε Μην επαναλαμβανομαστε. Σου ανεφερα ποιο ειναι το συμφερον μου. Είναι συμφέρον σου να μείνεις άνεργος; Καλά δεν έχει νόημα να το συζητήσω αφού δεν καταλαβαίνεις καν τι προκάλεσε την καταστροφή του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα.
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 54 minutes ago, Curtis76 said: Ολες οι γνωμες καλο ειναι να ακουγονται οποτε ξαναλεω.... τριπλασιασμος φορων σε εταιρειες, μειωση στους εργαζομενους, τριπλασιασμος κατωτατου μισθου. Προσωπικα αυτο ειναι το συμφερον μου. Έχεις απόλυτο άδικο, το συμφέρον σου είναι να τα ξύνεις σκληρά στο δημόσιο μέχρι να γίνεις γέρος 50 χρονών και μετά να πάρεις τη σύνταξη που έπαιρνε ο παππούς σου με εισφορές που θα πληρώνουν τα εγγόνια σου. Ζητώντας τριπλασιασμό του κατώτατου μισθού σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλεύεις κιόλας, χαζός είσαι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις