papoys1 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 8 λεπτά πριν, Lelouch είπε Είναι συμφέρον σου να μείνεις άνεργος; Καλά δεν έχει νόημα να το συζητήσω αφού δεν καταλαβαίνεις καν τι προκάλεσε την καταστροφή του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Εγώ πιστεύω ότι κύρια και βασική αιτία ήταν Ο Καρράς , η Βίσσυ , η Βανδή , ο Τερζής και όλοι αυτοί που δούλευαν 7 μέρες τη βδομάδα. Αφεντικά και υπάλληλοι ή εργάτες άντε να πάνε για δουλειά μετά από ξενύχτι.Και να πήγαιναν κοιμόντουσαν όρθιοι ή στην καρέκλα ανάλογα το πόστο καθενός. Τώρα δουλεύουν κανένα Σάββατο Χριστούγεννα και Πάσχα αλλά το κακό έγινε. 1
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Νομιζω οτι ειναι πολυ βολικο να ξεχναμε συστηματικα σε τετοιες κουβεντες οτι και τοτε υπηρχαν παρα πολοι που τα εφερναν περα με δυσκολιες. Δεν ηταν ολοι οι πολιτες ΔΥ που τα ματωναν, ουτε αγροτες με Καγιεν, ουτε ολοι περναν ΕΣΠΑ για να ξυστουν. Γιναν αρκετα τετοια αλλα δεν ηταν η πλειοψηφια ετσι. Στην Γλυφαδα κυκλοφορουν ακομη κυριες που ξυπνανε στις 11 για να πανε να κανουν πιλατες για 30λεπτα, ενα καφε με μια φιλη, ψωνια και αποτριχωση μπικινι. Αυτο δεν σημαινει οτι ολες οι γυναικες στην Ελλαδα περνανε ζαχαρη. Για ενα πραγμα ειμαι σιγουρος, ο δημοσιος τομεας δεν ειναι η πηγη του προβληματος, η ανοργανωσια του ναι. Τωρα ξερω οτι θα βρεθουν προθυμοι να πουν οτι εαν το τρενο τρεχει με ταχυτητα στον γκρεμο φταινε οι επιβατες και καθολου ο οδηγος που πρεπει να κοιταζει εαν τους ανατιναξαν την γεφυρα να σταματησει. Ετσι ειναι η ζωη, θα την ζησουμε.
Que sera sera Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Αναφορά σε κείμενο Τωρα ξερω οτι θα βρεθουν προθυμοι να πουν οτι εαν το τρενο τρεχει με ταχυτητα στον γκρεμο φταινε οι επιβατες και καθολου ο οδηγος που πρεπει να κοιταζει εαν τους ανατιναξαν την γεφυρα να σταματησει. στο παραδειγμα σου ομως αγαπητε ξεχνας να πεις οτι οι επιβατες φωναζαν "τρεξε τρεξε οδηγε, για να τους περασουμε και θα σε κερασουμε ενα παγωτο" και πεταγαν εξω απο το βαγονι οποιον οδηγο ψελιζε οτι πρεπει να μπει φρενο ως "κινδυνολογο εναντια στα συμφεροντα των επιβατων που δικαιουνται ενα γρηγορο ταξιδι"
Lelouch Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Ο οδηγός δεν είναι οι εταιρείες αλλα το κράτος και κατά συνέπεια ο δημόσιος τομέας. Όταν η Ελλάδα έμεινε με 10% έλλειμμα αντί να μειώσουν όσο έπρεπε όλες τις δημόσιες δαπάνες άρχιζαν να σκαρφίζονται φόρους. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Lelouch
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Que sera sera είπε στο παραδειγμα σου ομως αγαπητε ξεχνας να πεις οτι οι επιβατες φωναζαν "τρεξε τρεξε οδηγε, για να τους περασουμε και θα σε κερασουμε ενα παγωτο" και πεταγαν εξω απο το βαγονι οποιον οδηγο ψελιζε οτι πρεπει να μπει φρενο ως "κινδυνολογο εναντια στα συμφεροντα των επιβατων που δικαιουνται ενα γρηγορο ταξιδι" Τιποτα δεν ξεχναω, αλλα για την χαρα της συζητησης ας πουμε οτι ειναι ετσι ακριβως οπως τα λες (ξαναλεω διαφωνω με αυτο, αλλα ειπαμε για την συζητηση). Εχουμε λοιπον ενα οδηγο που ενω ξερει τα ορια του δρομου, ξερει τις αντοχες του μηχανηματος, παρασυρετε απο τους επιβατες του να γκαζωσει διχως αυριο για να περασει τους αλλους και να καβατζωσει το κερασμα. Τι ειδους οδηγος ειναι αυτος; Αυτο που μολις μου ειπες ειναι ορισμος της επιπολεοτητας, της ανευθυνοτητας και ανωριμοτητας (εαν ειμουν καλυτερος στον γραπτο λογο θα σου εγραφα πολυ περισσοτερα επιθετα) Οποτε επιμενεις οτι φταινε οσοι φωναζαν και οχι ο σοφα επιλεγμενος οδηγος για να κανει μια δουλεια; Σωστα;
Que sera sera Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ποιος μιλησε για σοφα επιλεγμενο οδηγο; αφου ενας απο τους επιβατες ηταν και αυτος και οι επιβατες τον επελεξαν επειδη ελεγα το πιο ομορφα λογια συνηθως. αν εκανε οτι σταματαγε να λεει γλυκα λογακια, τον πεταγαν απο το βαγονι
georgeγ Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 το θεμα ειναι οτι και ολοι οι υποψηφιοι μελλοντικοι οδηγοι του τρενου φωναζαν και αυτοι για περισσοτερα γκαζια (μηδενος εξαιρουμενου)
Que sera sera Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 ε ναι, διοτι αν δεν φωναζαν για γκαζια δεν βγαιναν οδηγοι. Φαυλος κυκλος, ο οποιος ξεκιναει ομως απο εμας τους επιβατες. Αν τον επομενο οδηγο που θα φωναζε "Αλλο μιγμα πολιτικης" "λεφτα υπαρχουν" " 1400 βασικο" " ουτε μια στο εκατομμυριο να πει οχι η μανδαμ" ( τους επιασα και τους 4 ) τον βαζανε με πισα και πουπουλο πανω στον πασαλο του λουκυ λουκ, κατι πιθανοτατα θα αλλαζε
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Το παραχέσατε με την παρομοίωση, μου άνοιξε η όρεξη να ξαναπαίξω Railroad Tycoon II. :/
orck Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Επρεπε να βαλω παρομοιωση με σουβλατζη που οι πελατες ζητανε ζουμερα και νοστιμα σουβλακια και αυτος βαζει οτι πιο σιχαμενο λιπος υπαρχει....ε; Κανει δουλεια;
Curtis76 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Μη μιλας για μενα αφου δε με ξερεις. Κατσε εσυ και δουλευε για 400€ και μετα πες στον γιο σου οτι δεν εχεις λεφτα να τους παρεις παιχνιδια και βιλβια και ταυτοχρονα να τα ακους απο μερικους εξυπνακιδες οτι τι το εκανε το παιδι αφου δε μπορει να το κρατησει ή οτι ακ κοψει απο αλλου θα τα βρει και κατι τετοιτες .@@...... Εχουμε φαει τοση κλαψα απο τους ερδοδοτες που φυσιολογικο ειναι να βλεπω την επιδραση. Που θα παει σιγα σιγα οταν ολοι τη πατησουμε θα ξυπνησουμε. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 minutes ago, Curtis76 said: Μη μιλας για μενα αφου δε με ξερεις. Κατσε εσυ και δουλευε για 400€ και μετα πες στον γιο σου οτι δεν εχεις λεφτα να τους παρεις παιχνιδια και βιλβια και ταυτοχρονα να τα ακους απο μερικους εξυπνακιδες οτι τι το εκανε το παιδι αφου δε μπορει να το κρατησει ή οτι ακ κοψει απο αλλου θα τα βρει και κατι τετοιτες .@@...... Εχουμε φαει τοση κλαψα απο τους ερδοδοτες που φυσιολογικο ειναι να βλεπω την επιδραση. Που θα παει σιγα σιγα οταν ολοι τη πατησουμε θα ξυπνησουμε. Κατ' αρχάς εσύ γιατί μιλάς για μένα, με ξέρεις; Από εκεί και πέρα, άμα μου πάνε το βασικό που παίρνω από τα 400 στα 1200 και άλλα τόσα εργοδοτικές εισφορές θα ανοίξουν ξάφνου όλες οι πόρτες και δεν θα ξέρω σε ποιό αφεντικό να πρωτοπάω. Srsly τώρα, με ξεπερνάει το γεγονός ότι μορφωμένοι άνθρωποι εν έτει 2018 πιστεύουμε ότι το πρόβλημα της Ελλάδας είναι ότι ο βασικός είναι 450 αντί για 750 και όχι άλλα, πιο πυρηνικά θέματα στον παραγωγικό της ιστό. Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Malthador
Curtis76 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιδικη απαντηση αλλα παμε.... που ειπα για σενα.? Εχεις δουλεψει ποτε για 400 500 600 ευρω?? Επεξ/σία 30 Απριλίου 2018 από Curtis76
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Απριλίου 2018 Ακόμα παιδικότερη: πότε μίλησα εγώ για εσένα; Εγώ απλά το συμφέρον σου τόνισα ποιό είναι, κατά την άποψή μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις