MrJulius Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα ποσο απο επιστροφες που ειχα αγορασει απο το eBay στα 15$ Πως μπορω να πληρωσω το eBay μεσο του Paypal Balance μου; Στην παρακατω εικονα ενω εχω την επιλογη να πληρωσω μεσο τις Paypal μου βγαζει κατω να μεταφερνουν λεφτα απο τι καρτα. Πως γινεται να πληρωσω απο τα λεφτα που εχω ειδη στο balance οπως ανεφερα. Ευχαριστω https://imgur.com/a/8FaqVhS
marmagia Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Εμένα μου το έβγαλε αυτόματα αλλά βέβαια το ποσό προς πληρωμή στο eBay ήταν χαμηλότερο από το balance. Όταν είχα να αγοράσω κάτι με αξία μεγαλύτερη από το balance δε με άφηνε να πληρώσω τμηματικά με το υπόλοιπο του PayPal και τα υπόλοιπα με κάρτα 1
spartak1 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 20 λεπτά πριν, MrJulius είπε Καλησπερα σε ολους. Εχω ενα ποσο απο επιστροφες που ειχα αγορασει απο το eBay στα 15$ Πως μπορω να πληρωσω το eBay μεσο του Paypal Balance μου; Στην παρακατω εικονα ενω εχω την επιλογη να πληρωσω μεσο τις Paypal μου βγαζει κατω να μεταφερνουν λεφτα απο τι καρτα. Πως γινεται να πληρωσω απο τα λεφτα που εχω ειδη στο balance οπως ανεφερα. Ευχαριστω https://imgur.com/a/8FaqVhS Θα πατήσεις στην επιλογή change (δεξιά πάνω από το Visa x-1014) και θα επιλέξεις να κάνεις την πληρωμη με το Balance 1
MrJulius Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) EUR 10.14 Exchange rate: EUR 1.00 = US $1.17 Add a credit or debit card to PayPal Can't find a payment method? αυτες τις επιλογες εχω Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από MrJulius
slavador Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 Δημοσ. 27 Απριλίου 2018 οταν εγινε επιστροφη χρηματων τα 15$ μπηκαν στο paypal balance η γυρισαν στην καρτα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα