faraway12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά, πήρα μία πρωπληρωμένη visa για να αγοράσω κάτι ηλεκτρονικά βιβλία που θέλω από amazon. Το πρόβλημα είναι ότι βάζω τα στοιχεία στο amazon com αλλά έχω χαθεί. Μου βγάζει κάτι gift card δεν τα καταλαβαίνω. Στο name on card δεν υπάρχει όνομα στην κάρτα επάνω αλλα το βαζω λατινικά κανονικά το δικό μου και στον αριθμο καρτας βάζω τον 16ψηφιο αλλά δεν βλέπω το υπολοιπο. Τι γίνεται; Κάποιος να καθοδηγήσει μπορεί; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faraway12
NikosKallithea Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 9 λεπτά πριν, faraway12 είπε βλέπω το υπολοιπο. Τι γίνεται; Το υπόλοιπο που δεν το βλέπεις; Την κάρτα σου την παίρνει το Amazon;
faraway12 Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Το υπόλοιπο που δεν το βλέπεις; Την κάρτα σου την παίρνει το Amazon; Δυστυχώς όχι. Bγάζει υπόλοιπο 0. Μαλλον κατι λαθος κανω και δεν ξερω τι γινεται. Αν κάποιος μπορει να καθοδηγησει. Επειγομαι λιγο για την αγορα. Πως τα συμπληρωνω επακριβως παλι; Επεξ/σία 26 Απριλίου 2018 από faraway12
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα