Προς το περιεχόμενο

75hz με dual link DVI-D?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μια οθονη 75hz που λειτουργεί κανονικα με hdmi ,προσφατα πηρα και δευτερη οθονη 75hz την οποια συνδέω στην καρτα με dvi  μιας και δεν εχει αλλη hdmi ,καπου διαβασα οτι θελει dual link DVI για να παιξει στα 75hz το οποιο και προμηθεύτηκα αλλα και παλι δεν πάει πάνω απο 60 .

Τελικά επειδή ψάχνοντας το μπερδεύτηκα,  τι ισχύει ? μπορει να βγαλει 75hz το  dual link DVI , φταίει το καλώδιο? μήπως η έξοδος dvi της gpu?

Επεξ/σία από Votritis
Δημοσ.

Τελικά κάνοντας custom resolution μέσω της κάρτας γραφικών η οθονη δουλεύει στα 75hz με dual link dvi .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Votritis είπε

Τελικά κάνοντας custom resolution μέσω της κάρτας γραφικών η οθονη δουλεύει στα 75hz με dual link dvi .

δοκιμασε μηπως εσυ μπορεις να κλειδωσεις και παραπανω  με το cru utility  εγω παιζω με hdmi -dvi  εως  τα  77 hz αψογα ! μετα βεβαια ειναι εκτος range η lg !!!!:D

εαν το ψαξεις και σου βγει εκτος range  τη στιγμη που αλλαζεις συχνοτητα περμενεις λιγο και επανερχετε η εικονα !!

https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

acvsdvd.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 28/4/2018 στις 11:20 ΠΜ, ultraex2003 είπε

δοκιμασε μηπως εσυ μπορεις να κλειδωσεις και παραπανω  με το cru utility  εγω παιζω με hdmi -dvi  εως  τα  77 hz αψογα ! μετα βεβαια ειναι εκτος range η lg !!!!:D

εαν το ψαξεις και σου βγει εκτος range  τη στιγμη που αλλαζεις συχνοτητα περμενεις λιγο και επανερχετε η εικονα !!

https://www.monitortests.com/forum/Thread-Custom-Resolution-Utility-CRU

acvsdvd.JPG

Καλά είναι να κάνεις τεστ v-sync γιατί μπορεί ναι μεν να δουλεύει στην συχνότητα που του έβαλες αλλά να μην συγχρονίζει σωστά. 

Www.vsynctester.com 

Η δική μου οθόνη πάει μέχρι 70hz αλλά μόνο στα 60 και 62 δουλεύει σωστά! 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2018 στις 5:02 ΜΜ, Acmilangr2 είπε

Καλά είναι να κάνεις τεστ v-sync γιατί μπορεί ναι μεν να δουλεύει στην συχνότητα που του έβαλες αλλά να μην συγχρονίζει σωστά. 

Www.vsynctester.com 

Η δική μου οθόνη πάει μέχρι 70hz αλλά μόνο στα 60 και 62 δουλεύει σωστά! 

bro !!! συχρονιζω αψογα και στα 75hz οπως αναφερω με το cru και επισης παιζω και με fps cap  στα 75hz μεσω  msi afterburner (v sync off- in game)   !!!🙂dfzxcxcv.JPG.829d24158a781a7e1d47653ad306d379.JPG

Επεξ/σία από ultraex2003
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ultraex2003 είπε

bro !!! συχρονιζω αψογα και στα 75hz οπως αναφερω με το cru και επισης παιζω και με fps cap  στα 75hz μεσω  msi afterburner (v sync off- in game)   !!!🙂dfzxcxcv.JPG.829d24158a781a7e1d47653ad306d379.JPG

Θύμισε μου τι οθόνη έχεις. Freesync είναι; κάρτα γραφικών; 

Επεξ/σία από Acmilangr2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Θύμισε μου τι οθόνη έχεις. Freesync είναι; κάρτα γραφικών; 

Lg 27 ma53 έχω  όχι δεν είναι freesync μπορεί όμως να ξεκλειδώσει μέσω cru υπάρχει και θέμα στο guru3d για τους επίδοξους απλά εγώ δεν το έψαξα τόσο πολυ θέλει αρκετό ψάξιμο με τα hz  για καλό αποτελεσμα

Sapphire έχω 290 4 γιγα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, ultraex2003 είπε

Lg 27 ma53 έχω  όχι δεν είναι freesync μπορεί όμως να ξεκλειδώσει μέσω cru υπάρχει και θέμα στο guru3d για τους επίδοξους απλά εγώ δεν το έψαξα τόσο πολυ θέλει αρκετό ψάξιμο με τα hz  για καλό αποτελεσμα

Sapphire έχω 290 4 γιγα

Τελείως ομαλή λειτουργία (Smooth) Χωρις ίχνος stutering μόνο με v sync καρφωμένα στην μέγιστη συχνότητα της οθόνης θα δεις, οπότε αυτό που βλέπεις μάλλον δεν είναι πολύ Smooth 

Επεξ/σία από Acmilangr2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...