Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα να κανω login σημερα και εκει που εμφανιζονται τα email που εχουν κανει login βρηκα ενα ακυρο email.

Επιτηδες δεν το εβαλα στο μπλαμπλα  στις χαζες αποριες,γιατι δεν ειναι χαζη απορια.

Καμια ιδεα;Εκανα ενα scan με malware αλλα τιποτα,προσπαθω να σκεφτω μηπως εχω δωσει κανενα κινητο android με το account μου σε κανενα φιλο,αλλα δεν νομιζω να εχει γινει κατι τετοιο.

Επεξ/σία από Eurwpoulo
Δημοσ.

Εκει που ειδες το αλλο email είναι χρήστες που χρησιμοποιησαν τον υπολιγιστή σου για να μπουν στο facebook.

Δεν εχει καμια σχέση με συνδεση απο αλλες συσκευες, κλπ

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Κάποιος αλλος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου

Μα δεν τον χρησιμοποιει κανεις..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, isay είπε

Εκει που ειδες το αλλο email είναι χρήστες που χρησιμοποιησαν τον υπολιγιστή σου για να μπουν στο facebook.

Δεν εχει καμια σχέση με συνδεση απο αλλες συσκευες, κλπ

14 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Κάποιος αλλος χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου

Τελικα το mail ανηκει στον γαμπρο μου,ο οποιος δεν εχει ερθει στο σπιτι,καθως μενει 300χλμ μακρια :P

Του ειχα φτιαξει ενα ταμπλετ και μαλλον αφησα το google μου μεσα,θα εβαλε και το δικο του και γιναμε.
Καταριπτεται λοιπον αυτο που ειπατε.

Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να αγριευομαι :P

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Eurwpoulo είπε

Τελικα το mail ανηκει στον γαμπρο μου,ο οποιος δεν εχει ερθει στο σπιτι,καθως μενει 300χλμ μακρια :P

Του ειχα φτιαξει ενα ταμπλετ και μαλλον αφησα το google μου μεσα,θα εβαλε και το δικο του και γιναμε.
Καταριπτεται λοιπον αυτο που ειπατε.

Παλι καλα γιατι ειχα αρχισει να αγριευομαι :P

"Καταρρίπτεται" αυτό που είπαμε, άλλα έρχεται στο προσκήνιο το αλτσχάιμερ, πρέπει να το κοιτάξεις αυτό

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

"Καταρρίπτεται" αυτό που είπαμε, άλλα έρχεται στο προσκήνιο το αλτσχάιμερ, πρέπει να το κοιτάξεις αυτό

Παντα θες να εχεις την  τελευταια κουβεντα ε; :P

Δε σας αρεσε που αποδειχθηκατε λαθος οποτε τωρα κοροιδευεις !

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Εντάξει άστο, ξεχνατο, δεν καταλαβαίνεις

Ευχαριστω για τη βοηθεια,αλλα οπως παντα γραφεις για να ειρωνευτεις παρα για να βοηθησεις.

Δημοσ.

Ανοίγεις ενα θέμα με τίτλο "αγνωστο email στο login του facebook" το οποίο έχεις βάλει εσυ και εμείς πρέπει να μυρίσουμε το νύχια μας και να σου απαντήσουμε, οχι δεν μπήκε κάποιος στον υπολογιστή σου άλλα το έβαλες μόνο σου

Δηλαδη ανοίγεις ενα άχρηστο θέμα και μου την λες και από πανω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...