Eurwpoulo Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ανοίγεις ενα θέμα με τίτλο "αγνωστο email στο login του facebook" το οποίο έχεις βάλει εσυ και εμείς πρέπει να μυρίσουμε το νύχια μας και να σου απαντήσουμε, οχι δεν μπήκε κάποιος στον υπολογιστή σου άλλα το έβαλες μόνο σου Δηλαδη ανοίγεις ενα άχρηστο θέμα και μου την λες και από πανω Λες λιγο οτι να'ναι. Στο μυαλο σου μπορει να ειναι αχρηστο. Οταν ομως ανεφερα μηπως εχει μπει σε καποια συσκευη android που υπηρχε ηδη το email μου μου ειπατε οτι δεν εχει σχεση το αν συνδεθηκε καποιος με αλλη συσκευη. Εσυ μαλιστα ειπες οτι καποιος μπαινει απο τον υπολογιστη μου. Με λιγα λογια απλα "θεωρησατε" οτι δε γινεται αυτο που ρωτησα και ακομα και τωρα εσυ δε λες να καταλαβεις τι εγινε. Πες μου για τα νυχια σου μετα. Μου εκανε εντυπωση που εσυ συγκεκριμενα μπηκες να βοηθησεις,καθως εχω δει οτι το μονο που κανεις ειναι να ειρωνευεσαι τον κοσμο. Ας κλειδωσει καθως δε θα απαντησω σε αλλο ειρωνικο ποστ σου. Βρεθηκε λυση,ολα καλα. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2018 από Eurwpoulo
Προτεινόμενες αναρτήσεις